Andreal 2 123 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Ludziska, co powiecie o serialu Beforeigners (Przybysze)? Warto? Jest to sezon z kompletną historią, czy kończy się w najmniej oczekiwanym momencie? Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 2 godziny temu, Andreal napisał: Ludziska, co powiecie o serialu Beforeigners (Przybysze)? Warto? Jest to sezon z kompletną historią, czy kończy się w najmniej oczekiwanym momencie? Bardzo fajny, ogląda się jednym tchem. Trochę poważnie, trochę beki, trochę s-f. Sezon kończy się cliffhangerem, ma być drugi sezon. 1 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Kurde dawać już tego Maxa do Polski Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Średniak. Potencjał był, ale nie wszystko kliknęło. Obejrzeć do kotleta i zapomnieć. PS Od dawna już na hbo go jest. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 2 godziny temu, sprite napisał: Od dawna już na hbo go jest. No wiem, że jest ale ta aplikacja to ścierwo Cytuj
Sedrak 779 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 1 minute ago, bluber said: No wiem, że jest ale ta aplikacja to ścierwo Też liczę, że jak wprowadza HBO max to będzie porządny upgrade apki Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 13 lutego 2021 Opublikowano 13 lutego 2021 Z tego co mówili to chyba połowa 2021 w Polsce ma się pojawić? Oby się nie przeciągło, bo jak mam cokolwiek oglądać na tej apce to dostaje palpitacji. Momentami mam wrażenie, że się cofnąłem do ery VHS, taka jakość... Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 13 lutego 2021 Opublikowano 13 lutego 2021 No mając ten sam film na HBO i na Netflixie nie ma ch*ja we wsi żeby to na HBO oglądać, tak jak mówisz, czasy wczesnych divxów się przypominają. Cytuj
Sedrak 779 Opublikowano 13 lutego 2021 Opublikowano 13 lutego 2021 7 hours ago, Rudiok said: No mając ten sam film na HBO i na Netflixie nie ma ch*ja we wsi żeby to na HBO oglądać, tak jak mówisz, czasy wczesnych divxów się przypominają. Dokładnie. I pikseloza w ciemnościach Cytuj
Plugawy 3 686 Opublikowano 13 lutego 2021 Opublikowano 13 lutego 2021 A ja myślałem, że HD na Netflixie jest kijowe Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Pierwszy odcinek dostępny, będą cztery, podobno mocna rzecz. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 25 lutego 2021 Opublikowano 25 lutego 2021 Snowfall 4x01 i 4x02 już można odpalać 1 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 25 lutego 2021 Opublikowano 25 lutego 2021 7 minut temu, sprite napisał: Snowfall 4x01 i 4x02 już można odpalać I znów ten sam dylemat, poczekać na całość, czy wystawić się na tortury i oglądać na bieżąco, czekając co tydzień na nowy odcinek. Wczoraj skończyłem bardzo fajny dokument o Woodsie zatytułowany Tiger. Dwa odcinki po 90 minut przedstawiają historie najlepszego golfisty w historii. Wikipedia podpowiedziała mi, że zabrakło min. wątku o lekarzu, który niby podawał mu hormon wzrostu, ale ogólnie polecam. Historia o upadku na same dno, aby powstać i wrócić na szczyt. Po obejrzeniu dokumentu z ciekawości sprawdziłem kiedy ostatnio wygrał jakiś duży turniej (2019), a tu wyskakuj mi informacja, że kilka dni temu miał wypadek samochodowy i leży w ciężkim stanie w szpitalu. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 25 lutego 2021 Opublikowano 25 lutego 2021 Ja chyba wciągnę wieczorem chociaż pamiętam że 3 sezon jak dla mnie słabszy był od wcześniejszych. Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 25 lutego 2021 Opublikowano 25 lutego 2021 Nawet nie wiedziałem, że na HBO wjechał Superman i Lois. Cringe'u w sam raz, efekty nie powodują wymiotów, klimacik w porządku, są inspiracje komiskowym Lois&Clark, na razie daję kredyt zaufania na kolejne odcinki. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Ta Lois .... Matko boska .... Cringe jak patrzę na tą aktoreczke już od czasów Grimm.Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 W dniu 25.02.2021 o 12:45, Rudiok napisał: Nawet nie wiedziałem, że na HBO wjechał Superman i Lois. Cringe'u w sam raz, efekty nie powodują wymiotów, klimacik w porządku, są inspiracje komiskowym Lois&Clark, na razie daję kredyt zaufania na kolejne odcinki. Nie powiem, intro z tą muzyczką fajnie wlazło. Easter egg z pierwszym strojem też zacny. No i albo Half eS przypakował albo w CGI poprawili muskuły jak u Earthworm Shazama. Niemniej lepiej wygląda niż gościnnie u kuzynki. Inne spojrzenie na rodzinę Supka też fajny powiew świeżości ale za cholerę nie polubię emo Jordana. Bracik robi wszystko lepiej, nawet lepiej aktorsko wypada I na pewno nie będę nazywał ich "super sons". Ten slogan zarezerwowany jest dla dynamicznego duo Jonathan & Damian. Na razie spoko się zapowiada. No ale to serial CW więc pewnie zaraz yebnie gównem. Może będą wpadać pojedyncze odcinki jak przyjdzie kryzys. No i ta końcówka. Nie wiem jak to się ma do serialu Supergirl i tamtejszego odpowiednika ale niezależnie od pytania, odpowiedź zawsze będzie taka sama: multiversum Spoiler Tak czy siak minus za brak klasycznej zbroi bez względu na to czy to klon/doppelganger z innej Ziemi/z przyszłości/nowy aktor because reasons 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 I nowy kolor skóry because reasons Mnie się generalnie podobało, będę dalej oglądał. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Nowe epy Snowfall są leganckie, a dzisiaj dwa kolejne się pojawią 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 1 godzinę temu, messer88 napisał: Nowe epy Snowfall są leganckie, a dzisiaj dwa kolejne się pojawią Jeden, nie dwa. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 No teraz już klasycznie jeden ep co tydzień. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 "Batwoman" - serial superbohaterski, który zarówno jest emitowany na CW, jak i na platformie streamingowej HBO GO. Na tę produkcję zwróciłem uwagę z dwóch względów: - po pierwsze, "Batwoman" to adaptacja superbohaterska w formie serialu, i to z świata Uniwersum DC, od stacji CW (CWverse); od tego producenta oglądam prawie wszystko, bez względu na jakość wykonania aktorskiego i fizycznego: plan zdjęciowy (studio czy plener), rodzaj ujęć, efekty specjalne itp. "Batwoman" zacząłem oglądać od drugiego sezonu... dopiero. Choreografie walk są tu znacznie lepiej zrealizowane niżeli w takim oto "Supergirl", również z żeńską rolą bohaterki. - po drugie, lubię odważne produkcje małoekranowe - zwłaszcza jeśli poruszają one wątek LGBT. Co istotne, nie mam wobec niego stanowiska; staram się być dla tego ruchu (bo nie wiem jak to nazwać) - neutralny. Po prostu, muiałem doświadczyć tego, czy w "Batwoman", w sezonie drugim (przy moim wcześniejszym braku znajomości tego zagadnienia w sezonie pierwszym), wepchną LGBT na siłę, czy będzie to łagodnie - pośrednio eksponowane. Okazało się, że jest ,,tak i siak", czyli w sposób teoretycznie zadowalający każdego widza, który serial zechciałby oglądać. Złe w tej produkcji jest to, że mamy do czynienia z: kiepską postacią pierwszoplanową, czyli z Alice (Beth Kane); nie rozumiem zmiany jej genezy w sezonie drugim, jakby dopisywania dziwnych ,,historii z przeszłości". Serial w aktualnej serii ma dziwne przeznaczenie fabularne: Spoiler odszukanie Kate Kane - pierwszej Batwoman przez jej zastępczynię i ekipę Luke'a Foxa i Kaneów, co powoduje, że jakikolwiek villain schodzi na dalszy plan. Czy to nie wydaje się Wam... mega-dziwne? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 18 marca 2021 Opublikowano 18 marca 2021 Pewnie jest to związane z premierami filmów równocześnie w kinach i na streamingu. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Ta Liga Sprawiedliwości zaka snydera warta jest poświęcenia 4h na seans? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi