Koleś88 335 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 nie bluźnijcie to nie ma podjazdu do Wire Nikt nie porównuje. Po prostu klimat zbliżony. Najgorsze, że został mi ostatni odcinek drugiego sezonu... Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Ja też oglądam 2gi sezon ostatnio tylko zbytnio nie pamiętam co tam się stało w 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Ja też... ale w niektórych odcinkach trochę próbują przypominać. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 19 maja 2021 Opublikowano 19 maja 2021 Najnowszy odcinek "Mare z Easttown" 2 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 Nadrobiłem "Mare..." i najlepszy serial ostatniego czasu, kiedy ostatni ep. bo nie wiem jaki jest cykl premier. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 Ktoś oglądał Friends Reunion? Duże pokłady żenady po tych latach czy jest ok? Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 (edytowane) Ja oglądałem, dla mnie spoko, fajnie było zobaczyć ich wszystkich po tylu latach, ale mordy niektórzy mają fajnie ponaciągane To jest w formie talk-show, do tego przypominają niektóre odcinki, odtwarzają niektóre sceny z serialu. Edytowane 27 maja 2021 przez Wooyek Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Opublikowano 27 maja 2021 jeden z moich ulubionych seriali jako tło czy na gorsze dni. Oglądałem i polecam, jednak jest to tylko i wyłącznie laurka dla fanów. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 Nie no, ja jestem ogromnym fanem Friendsów, tylko bałem się, że to będzie wszystko takie wymuszone z jakimiś niepotrzebnymi dramami. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 Nic z tych rzeczy, ja też Przyjaciół bardzo lubię, znam prawie na pamięć i bardzo przyjemnie się to ogląda. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 Godzinę temu, Dud.ek napisał: Nadrobiłem "Mare..." i najlepszy serial ostatniego czasu, kiedy ostatni ep. bo nie wiem jaki jest cykl premier. W najbliższy poniedziałek 31.05, nie mogę się doczekać 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 (edytowane) Też wczoraj oglądałem i polecam. Chwilami było bardzo wesoło, trochę krindzu trochę łez. Ogólnie to Lisa K. ona za bardzo się nie zmieniła i dalej potrafiła fajnie zagrać Phobie, ale C.C. i Rachel to mają twarz tak naszprycowana, że aż ciężko mi było na nie patrzeć ( chociaż jak na swój wiek to bralbym) no i Matwie widać, że zajechany mocno swoim życiem. Szkoda gościa. Widać, że dla niego mega ważne było to spotkanie ( jak np usiadł na fotelach i zaraz było cięcie kamery) jednak obstawiam, że każdy po tym odcinku wróci do domu i nawet do siebie nie zadzwoni czy napiszę wiadomości. Edytowane 28 maja 2021 przez Sedrak Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 28 maja 2021 Autor Opublikowano 28 maja 2021 (edytowane) Ja jestem w szoku jak głos Rachel się zmienił. Wszyscy brzmią mniej więcej podobnie jak te 20 lat temu w serialu, ale ona ma kompletnie inny głos obecnie. W sumie najlepiej zestarzała się Phoebe, która już w pierwszym sezonie była starsza od większości obsady o dobre kilka lat. Joey też dobrze się starzeje, bęben wychodował, ale nie wygląda na zmęczonego życiem tak samo Phoebe. Chandler to jest mocno styrany życiem, gość ma dopiero 50 a wygląda gorzej niż mój tata parę lat starszy od niego. Producenci zaskakująco dobrze się trzymają, myślałem ,że to obecnie mocno starsi ludzie. Najbardziej w pamięci zostanie mi fragment jak Matt opowiada o swoich uczuciach co do zawodu aktora xd Edytowane 28 maja 2021 przez Ukukuki Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 Chandler to jest bardziej styrany prochami i wódą niż życiem. Wygląda jakby był po udarze. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 (edytowane) Przynajmniej wygląda naturalnie, zniszczony wódą i prochami, ale nie wygląda jak jakiś jeb.any stwór Spoiler Zaczyna przypominać mi tego typa, co się na kota przerabiał Edytowane 28 maja 2021 przez Wooyek 1 1 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 Rejczel też jest ponaciągana, ale nie tak perfidnie jak Monica, to fakt. Faceci jednak się lepiej starzeją, albo mają lepszych chirurgów. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 No obejrzałem i ja... Czy czuje się bardziej spełniony? No nie bardzo... Ale po kolei.Jako ogromny fan serialu, takie wydarzenie jak Reunion to powinno być święto. Niestety serce jedno, a rozum drugie. No bo fajnie ich zobaczyć znowu, ale z drugiej strony lepiej żeby zostali zapamiętani ze swoich najlepszych lat. Powyższe rozmowy, kto ma bardziej naciągniętą gębę są na to idealnym dowodem. Najbardziej mi żal Perry'ego, kiedyś śmieszek nr 1, a obecnie miejscami zachowywał się jakby nie wiedział w ogóle gdzie jest, a przez całość odezwał się może 2-3 razy. No chyba, że ma już taki styl bycia, ale jako widz tak to odebrałem. Pani Lisa za to istna kocica, trzyma się idealnie i naturalnie, widać że nie pakowała plastiku na twarz (a jeśli tak to brawa dla chirurga) i wyszło jej to na plus. Chętnie bym więcej jej posłuchał, zresztą Phoebe zawsze była moją ulubienicą. Przejdźmy jednak do samej zawartości. Co tutaj zobaczymy? No właśnie w tym jest mój największy problem, bo nic specjalnego. Ekipa sobie siadła, coś tam powspominała na planie, pośmiali się, powzdychali i tyle... Zdecydowanie więcej powinno być jakiś smaczków zza kulis, tak jak romansowanie Davida i Jennifer, czy niechęć do małpy, albo jak przebiegał casting, itd. Do tego wpadki na planie powinny też więcej zajmować, a tak to tylko wybity bark Matta znalazł miejsce, czy znany upadek Matta. No i ten pokaz ubrań, przemilcze... Wracając jeszcze do smaczków to dziwię się, że do dzisiaj nie wydali jakiegoś ogromnego blu raya z samymi wpadkami, wyciętymi scenami i materiałami zza kulis. Na bank mają tego od groma w swojej bazie i nie wykorzystują tego. Kiedyś kolekcja na DVD chyba miała trochę materiału z wpadek, warto by to rozszerzyć o jakieś nowe rzeczy. Poszło by jak świeże bułki. Nie zrozumcie mnie źle, uwielbiam ich, no ale jednak to wszystko wydało mi się trochę sztuczne, z nutką żenady tu i tam. Pewnie też za dużo wymagam, bo znam każdy detal tego serialu, może temu taki mój odbiór przez zbyt duże oczekiwania. Wiadomo też, że to aktorzy i robili to za co im płacą, a pewnie tutaj przytulili niebotyczne sumy, ale jestem ciekaw ile z ich zachowań było szczerych, a ile udawanych. Z jednej strony czekałem na to długie lata, a z drugiej jest jednak lekki niedosyt. Obejrzałem to raz i raczej do tego już nie wrócę, w przeciwieństwie do serialu. Odcinek przeznaczony tylko dla największych fanów, reszta może odpuścić, nic nie stracicie. 3 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 4 minuty temu, Patricko napisał: Najbardziej mi żal Perry'ego, kiedyś śmieszek nr 1, a obecnie miejscami zachowywał się jakby nie wiedział w ogóle gdzie jest, a przez całość odezwał się może 2-3 razy. Dragi, dragi, alkohol. On nawet nie pamięta nic z kręcenia 3-6 sezonów. W dodatku miał stomatologiczną operację w dniu krecenia Reunion. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 46 minut temu, Figaro napisał: Dragi, dragi, alkohol. On nawet nie pamięta nic z kręcenia 3-6 sezonów. W dodatku miał stomatologiczną operację w dniu krecenia Reunion. Czyli de facto nadal był na dragach Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 29 maja 2021 Opublikowano 29 maja 2021 (edytowane) @Patricko Łap 15 minutowy wywiad z Conanem. Ogólnie wyszła trochę lipa. Niepotrzebne wstawki jakiś randomów że oglądanie serialu zmieniło ich życie, pokaz mody, Corden, Lady Gaga. Mogli to sobie darować. Trzeba było zrobić 6 odcinków à la Ostatni Taniec i siódmy z tymi głupotami. Edytowane 29 maja 2021 przez Shankor 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 29 maja 2021 Opublikowano 29 maja 2021 7 hours ago, Figaro said: Dragi, dragi, alkohol. On nawet nie pamięta nic z kręcenia 3-6 sezonów. W dodatku miał stomatologiczną operację w dniu krecenia Reunion. Ja oglądając je zawsze staram się złapać kiedy akurat jest porobiony. Taka moja zabawa. Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Znowu ten szajs nie działa. Co z tego, że jest dobry kontent, skoro aplikacja nie chce działać. Tak jak wcześniej był problem z przewijaniem, kontynuowaniem odtwarzania od danego momentu, czy dziadowskim bitratem, tak teraz się wysypał i dupa. Wyskakuje komunikat o braku sieci, mimo że wszystkie pozostałe aplikacje normalnie się odpalają. Reset apki, telewizora, zmiana routera - nic nie pomaga. Na telefonie to samo - kręci się koło i kręci wieczność, po czym wyskakuje komunikat o braku dostępu do sieci. No co za balas, człowiek ma chwilę wieczorem i chce sobie coś obejrzeć, to nie, bo w połowie odcinka się to gunwo wysypie i nara. Niech się uczą od Netflixa jak to się robi, bo klienci zaczną się wysypywać z takim pożal się borze serwisem. 1 Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 Teraz już działa. To była wina po stronie hbo, bo w necie ludzie też wkurzeni, że po północy padło. Pisałem też, że nawet na telefonie nie działało, a dodatkowo później sprawdziłem na drugim tv i to samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi