Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, puszkin napisał:

Właśnie skończyłem Biały Lotos. Wszystkie odcinki dziś weszły. Żona po drugim stwierdziła że nudne i poszła spać, a ja po całości stwierdzam że zajebiste i polecam.

Sydney Sweeney prezentuje w całej okazałości swoją dwa największe walory?

Ja właśnie skończyłem pierwszy sezon Dave, bardzo dobry, komediowy serial, kolejny już w ofercie HBO. Ostatni epizod i scena otwierająca odcinek, świetna rzecz. Dla niezdecydowanych, krótki fragment.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 214,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano

Tenet wleciał. 

Opublikowano
11 minutes ago, messer88 said:

Tenet wleciał. 

Ogień. Dawno chciałem ten film obejrzeć pomimo skrajnych opinii. Szkoda, że jakoś będzie 720p... :(

Opublikowano

Wizualnie piękny, ale to by było na tyle.

Opublikowano

ja mam ostatnio jakąś awersję do ładnych wydmuszek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Orientuje się może ktoś, dlaczego nie ma appki HBO GO na Xbox Store?

Jestem zmuszony na tej konsoli przez przeglądarkę oglądać?

Opublikowano

To bolączka już od czasów Xbox One i nie zapowiada się na zmiany.

Opublikowano
15 minut temu, Masorz napisał:

Jestem zmuszony na tej konsoli przez przeglądarkę oglądać?

Nie, bo i ta opcja nie działa xD HBO to barany.

Opublikowano

To się chyba dopiero zmieni jak HBO max wleci u nas, bo ta apka jest na store. 

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

To bolączka już od czasów Xbox One i nie zapowiada się na zmiany.

2 godziny temu, Bzduras napisał:

Nie, bo i ta opcja nie działa xD HBO to barany.

Okej :pawel:

Czyli będę dalej zmuszony włączać Ps4.

Opublikowano

Jak pamiętam, to kupiłeś Masorz jakies oledzika. W każdym nowszym telewizorze powinna być apka HBO.

Opublikowano

To tak, tylko teraz jestem od paru dni u dziewczyny i u niej się nie da na tv w HBO GO.

Tylko Netflix, Amazon i jakieś inne.

Opublikowano

Pewnie ma Philipsa, u mnie to samo, co jakiś czas aktualizacje z nowymi apkami ale HBO brak. Na szczęście na PS4 jest ok.

Opublikowano

Już niedługo 3 sezon Sukcesji :banderas:

Opublikowano

Zbrodnia stulecia, dobry dokument przedstawiający jak wygląda sytuacja w USA wokół opioidow. W skrócie, wielkie firmy farmaceutyczne jako producent narkotyku, lekarze jako dilerzy, a wszystko pod ochroną senatu. 

Opublikowano
2 hours ago, YETI said:

Zbrodnia stulecia, dobry dokument przedstawiający jak wygląda sytuacja w USA wokół opioidow. W skrócie, wielkie firmy farmaceutyczne jako producent narkotyku, lekarze jako dilerzy, a wszystko pod ochroną senatu. 

Muszę obejrzeć. USA kocha oxi oraz adderall (chociaż to przeciwieństwo opioidów)

Opublikowano

Świt Żywych Trupów (Snydera) wjechał jbc

Opublikowano

Opublikowano

wyglada jak CRAP !

Opublikowano

Cena zawsze mnie irytował, dupa nie aktor, a po tym jak lizał ostatnio dupe chinczykom to juz w ogole nie mam zamiaru go ogladac.

Opublikowano

Jutro (a właściwie w USA już dzisiaj) start 3 sezonu "Sukcesji". 

Opublikowano

To supcio, bo jestem w połowie drugiego sezonu.

Ale SZTOS! :usmiech:

Opublikowano
W dniu 17.10.2021 o 21:37, second napisał:

Jutro (a właściwie w USA już dzisiaj) start 3 sezonu "Sukcesji". 

Fokoff! :yao:

Fajnie wrócić do tej rodzinki, chociaż mam pewną obawę po obejrzeniu pierwszego odcinka trzeciego sezonu, że zrobią z Sukcesji tasiemca (tak się stało z Billions, które byłoby rewelacyjne, gdyby nie kolejne sezony w stylu "zabawa w kotka i myszkę")... ale obym się mylił i oby zaserwowali epickie zamknięcie historii, tak jak epickie były końcówki poprzednich sezonów.