Opublikowano 20 września 20213 l 12 godzin temu, puszkin napisał: Właśnie skończyłem Biały Lotos. Wszystkie odcinki dziś weszły. Żona po drugim stwierdziła że nudne i poszła spać, a ja po całości stwierdzam że zajebiste i polecam. Sydney Sweeney prezentuje w całej okazałości swoją dwa największe walory? Ja właśnie skończyłem pierwszy sezon Dave, bardzo dobry, komediowy serial, kolejny już w ofercie HBO. Ostatni epizod i scena otwierająca odcinek, świetna rzecz. Dla niezdecydowanych, krótki fragment.
Opublikowano 26 września 20213 l 11 minutes ago, messer88 said: Tenet wleciał. Ogień. Dawno chciałem ten film obejrzeć pomimo skrajnych opinii. Szkoda, że jakoś będzie 720p...
Opublikowano 6 października 20213 l Orientuje się może ktoś, dlaczego nie ma appki HBO GO na Xbox Store? Jestem zmuszony na tej konsoli przez przeglądarkę oglądać?
Opublikowano 6 października 20213 l To bolączka już od czasów Xbox One i nie zapowiada się na zmiany.
Opublikowano 6 października 20213 l 15 minut temu, Masorz napisał: Jestem zmuszony na tej konsoli przez przeglądarkę oglądać? Nie, bo i ta opcja nie działa xD HBO to barany.
Opublikowano 6 października 20213 l To się chyba dopiero zmieni jak HBO max wleci u nas, bo ta apka jest na store.
Opublikowano 6 października 20213 l 2 godziny temu, krupek napisał: To bolączka już od czasów Xbox One i nie zapowiada się na zmiany. 2 godziny temu, Bzduras napisał: Nie, bo i ta opcja nie działa xD HBO to barany. Okej Czyli będę dalej zmuszony włączać Ps4.
Opublikowano 6 października 20213 l Jak pamiętam, to kupiłeś Masorz jakies oledzika. W każdym nowszym telewizorze powinna być apka HBO.
Opublikowano 7 października 20213 l To tak, tylko teraz jestem od paru dni u dziewczyny i u niej się nie da na tv w HBO GO. Tylko Netflix, Amazon i jakieś inne.
Opublikowano 7 października 20213 l Pewnie ma Philipsa, u mnie to samo, co jakiś czas aktualizacje z nowymi apkami ale HBO brak. Na szczęście na PS4 jest ok.
Opublikowano 8 października 20213 l Zbrodnia stulecia, dobry dokument przedstawiający jak wygląda sytuacja w USA wokół opioidow. W skrócie, wielkie firmy farmaceutyczne jako producent narkotyku, lekarze jako dilerzy, a wszystko pod ochroną senatu.
Opublikowano 8 października 20213 l 2 hours ago, YETI said: Zbrodnia stulecia, dobry dokument przedstawiający jak wygląda sytuacja w USA wokół opioidow. W skrócie, wielkie firmy farmaceutyczne jako producent narkotyku, lekarze jako dilerzy, a wszystko pod ochroną senatu. Muszę obejrzeć. USA kocha oxi oraz adderall (chociaż to przeciwieństwo opioidów)
Opublikowano 16 października 20213 l Cena zawsze mnie irytował, dupa nie aktor, a po tym jak lizał ostatnio dupe chinczykom to juz w ogole nie mam zamiaru go ogladac.
Opublikowano 17 października 20213 l Jutro (a właściwie w USA już dzisiaj) start 3 sezonu "Sukcesji".
Opublikowano 19 października 20213 l W dniu 17.10.2021 o 21:37, second napisał: Jutro (a właściwie w USA już dzisiaj) start 3 sezonu "Sukcesji". Fokoff! Fajnie wrócić do tej rodzinki, chociaż mam pewną obawę po obejrzeniu pierwszego odcinka trzeciego sezonu, że zrobią z Sukcesji tasiemca (tak się stało z Billions, które byłoby rewelacyjne, gdyby nie kolejne sezony w stylu "zabawa w kotka i myszkę")... ale obym się mylił i oby zaserwowali epickie zamknięcie historii, tak jak epickie były końcówki poprzednich sezonów.