LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 lutego 2022 Opublikowano 22 lutego 2022 Czy tylko ja się odbiłem od pierwszego odcinka pierwszego sezonu ze względu na stężenie dewiacji, oblechy i naćpanych dzieciaków? Wszędzie zachwyty nad Euphorią, a ja tego nie mam nawet ochoty odgrzebywać, chyba za stary jestem na te problemy "współczesnej młodzieży". 2 1 1 Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 5 marca 2022 Opublikowano 5 marca 2022 W dniu 22.02.2022 o 09:10, LeifErikson napisał: Czy tylko ja się odbiłem od pierwszego odcinka pierwszego sezonu ze względu na stężenie dewiacji, oblechy i naćpanych dzieciaków? Wszędzie zachwyty nad Euphorią, a ja tego nie mam nawet ochoty odgrzebywać, chyba za stary jestem na te problemy "współczesnej młodzieży". Jest to przerysowane jak w każdej teen dramie, bo po prostu w serialach postaci zazwyczaj są czarno białe, a tu hedonizm jest podkręcony na maxa, bo taki zamysł artystyczny najzwyczajniej. Mi serial siadł mocno głównie przez warstwę wizualną, reżyserię i kozacki soundtrack. Aktorsko też jest bardzo spoko, szczególnie typ co gra Nate'a idealnie stwarza vibe zimnego psychola. Jedynie wątku tej grubej nie rozumiem, ale bywa bekowy momentami. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 (edytowane) Udało się już komuś zalogować do HBO Max? Mamy przez Plusa no i logowanie mailem nie działa, a jak wybieram logowanie przez dostawcę to wygląda to na nową rejestrację i trzeba podać numer konta klienta itd. Miało działać z automatu. EDIT: OK przeszło, już jest dostęp. Mam nadzieję, że aplikacja na Xboxa też już dzisiaj będzie dostepna dla naszego regionu. Edytowane 8 marca 2022 przez Czoperrr Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Udało się już komuś zalogować do HBO Max? Tak, konto z HBO GO od UPC przeszło bez problemu, zalogowałem się mailem i hasłem takim samym, jakiego używałem w Go. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 (edytowane) Apka śmiga bardzo ładnie. Minimalistyczna i intuicyjna. Duże możliwości edytowania czcionki i tła. No i Cartoon Network Mam jeden problem - Dolby Vision. Czy tylko u mnie obraz w tym standardzie jest bardzo ciemny? Tivik Sony Xf9005. Edytowane 8 marca 2022 przez ginn 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 (edytowane) Wygląda na to, że na tv Samsung z Tizenem na razie apki HBO Max nie ma. Przynajmniej na moim NU-8072 Rozczarowujące delikatnie mówiąc Edytowane 8 marca 2022 przez dee Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 (edytowane) HBO GO powinno się samo zaktualizować do MAX po uruchomieniu ? Bo włączam a tu wszystko po staremu. więc trzeba ręcznie pobrać czy mój tv nie obsługuje ? Mam Sony xe9005 z 2017 i wtedy to był taki pół premium.. ok ten sam przypadek co dee, jest apka normalnie na sklepie -_- Edytowane 8 marca 2022 przez puszkin Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 12 minut temu, dee napisał: Wygląda na to, że na tv Samsung z Tizenem na razie apki HBO Max nie ma. Przynajmniej na moim NU-8072 Rozczarowujące delikatnie mówiąc Dobra, pierdolę głupoty, teraz się appka pokazała w sklepiku. Stara HBO Go nie zaktualizowała się Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Aplikację na każdym urządzeniu trzeba ręcznie zainstalować, a starą HBO Go wywalić. W końcu przy okazji premiery Max pojawiła się też aplikacja w sklepie MS na Xboxa. 1 Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Szkoda że przez przeglądarkę nie przechodzi moja lista z hbo go i aktualnie rozpoczęte rzeczy nie ma Johnyego Bravo Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Potwierdzam, aplikacja na Xboxa działa. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Apka działa i jest nie najgorsza. Jeszcze to nie poziome N ale dużo lepiej niż GO. Odpaliłem z rańca do kawki Diune (setny raz) i jest mały problem. Pomijając mocne ziarno jak na 4k UHD to obraz co 2-3 sekundy zmienia barwę. I tak cały czas. Odpaliłem jakiś inny film i tego nie zauważyłem ale nie mam czasu dłużej testować. Może ktoś sprawdzić i dac info czy tylko u mnie? W TV oczywście poszukałem czy nie mam czegoś na automat czy czegoś związane z oszczędzaniem energii ale nie. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 (edytowane) Ah Diuna w 4k wleci pięknie. Jeszcze jakby dodali Władce Pierścieni extended edition 4k było by wyśmienicie. Cytat Odpaliłem z rańca do kawki Diune (setny raz) i jest mały problem. Pomijając mocne ziarno jak na 4k UHD to obraz co 2-3 sekundy zmienia barwę. I tak cały czas. Odpaliłem jakiś inny film i tego nie zauważyłem ale nie mam czasu dłużej testować. Może ktoś sprawdzić i dac info czy tylko u mnie? @LiŚciu Też odpaliłem Diune chwile i śmiga super, zero wspomnianych problemów. Edytowane 8 marca 2022 przez puszkin 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 NA LGC1 aplikacje trzeba ściągnąć ręcznie, GO samo się nie aktualizuje. Sama apka działa dobrze, jeżeli chodzi o jakość, to tylko te nowe materiały chodzą w 4k, jeżeli ktoś miał nadzieje, że obejrzy np. Soprano w lepszej wersji, to będzie zawiedziony. Poza tym, jeszcze wszystko do końca nie działa, np. 5 sezon Snowfall nie ma polskich napisów, gdzie na GO są. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Godzinę temu, messer88 napisał: Szkoda że przez przeglądarkę nie przechodzi moja lista z hbo go i aktualnie rozpoczęte rzeczy nie ma Johnyego Bravo Pizda z tym CN jest, Looney Tunes, Tom & Jerry i to chyba tyle z tych klasyków, a niby cały wybór miał być. Za to kilka fajnych animacji z Batmanem jest, ale tylko kilka. Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Myślałem że będzie więcej contentu. Gra o tron dalej fh nie dziwię się że tylko 20 zeta za to krzyczą. A co do CN to bida straszna Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Widziałem atomówki tylko. Może dojdzie z czasem cala oferta. Za to widzę że jest Mama zwie mnie szeryf, Mr Pickles mi się podobał lubię takie pojebane bajki to to chętnie sprawdzę. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Faktycznie ziarno w Diunie spore. Mam porównanie, bo kupiłem ten film w itunes i tam obraz to żyleta. Cytuj
klusekw 0 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Ma ktoś na dekoderze w Canal+? Miało się zmienić w max a tu nic Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Czyli wychodzi na to, że pod względem jakości streamingu Apple TV nadal TOP. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 U mnie na LG apka w ogóle nie chce się zaktualizować, wyskakuje jakiś błąd, na telefonie działa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi