Masorz 13 197 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Jednym okiem to się ze snajperki strzela a nie seriale ogląda Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 @Masorz I tak wszystko na spokojnie ogarnąłem co tam się działo. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 11 grudnia premiera na polskim hbo max 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 W dniu 27.11.2023 o 15:50, YETI napisał: Pierwszy sezon średni, ale drugi lepszy. Warto sprawdzić. A miałem się pytać na forumku, czy będą w drugim sezonie jakieś Spoiler trupy Spoko to był sezon, lepszy od pierwszego. Za całość 7+/10 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Trailer nowego sezonu Detektywa 3 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Niedługo nowy Detektyw, który już zbiera najlepsze recenzje od czasów 1 sezonu. 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia 10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał: Niedługo nowy Detektyw, który już zbiera najlepsze recenzje od czasów 1 sezonu. Recenzje są świetne, to chyba idealny moment aby odświeżyć sobie świętego graala seriali, czyli pierwszy sezon. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Ja nie wiem czy takie świetne te recki, jeden portal dał 6,5/10 a drugi 7/10. Ponoć za bardzo ten sezon kopiuje pierwszy i zakończenie mało satysfakcjonujące. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia 10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał: Niedługo nowy Detektyw, który już zbiera najlepsze recenzje od czasów 1 sezonu. To akurat nietrudne, bo moim zdaniem po dobrym pierwszym kolejne były bardzo średnie. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Właśnie obejrzałem pierwszy ep True Detective 4 i jest moc. Klimat, postaci, scenariusz, zdjęcia. No, póki co nie mam żadnych zastrzeżeń i jest powrót do formy z pierwszego sezonu. Mam nadzieję, że utrzymają, bo dali tylko jeden odcinek na start i już tupię nóżkami na kolejny. 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Trzeba poczekać na wszystkie, kupić na miesiąc i wtedy obejrzeć. Akurat wczoraj mi się skończył roczny. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Ja tam akurat mam w pakiecie i byłem ciekaw. Na pewno nie będę czekał półtora miesiąca. No i wiadomo raczej czemu nie wrzucili na początek dwóch czy trzech epizodów - sezon ma tylko 6 odcinków. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Właśnie wleciał u mnie 1 epek. Jest tajemniczo, jest gęsto, jest dobrze. Jodie Foster w formie. Czekam na kolejny. 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia No u mnie na odwrót, Spoiler chujowa intryga ze zjawiskami paranormalnymi w tle, jebie tu Kingiem na kilometr, zaraz pewnie wleca ufoludki. Słabi bohaterowie, same brzydkie baby jak w grach Sony, stara Jodie która ledwo się trzyma z córką lesba, eskimoska babo-chlop która mogła by grać Abby. Po pilocie takie naciągane 7/10. ~jak już musisz to chociaż używaj spoilerów m'kay? 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia (edytowane) A powiedzcie, czy podobnie jak w pierwszym sezonie jest wrażenie Spoiler obcowania jakby z czymś spoza naszego świata? Edytowane 16 stycznia przez Wojtq Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Mi się podobało i czekam na kolejny ale faktycznie silnych bab lgbt tutaj nawalone jak u kukmana. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Dla mnie zajebiste, czekam dalej. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 3 hours ago, Wojtq said: A powiedzcie, czy podobnie jak w pierwszym sezonie jest wrażenie Reveal hidden contents obcowania jakby z czymś spoza naszego świata? Nawet bardziej niż w pierwszym sezonie. Po pierwszym odcinku mogę powiedzieć, że klimat jest gęsty, bardziej "horrorowy" i czuć vibe Spoiler The Thing Silnych bab (i psychicznych też) jest mnóstwo. Są lesbijki i samice alfa. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 11 godzin temu, bartiz napisał: Słabi bohaterowie, same brzydkie baby jak w grach Sony, stara Jodie która ledwo się trzyma z córką lesba, eskimoska babo-chlop która mogła by grać Abby. wyobraźcie sobie że jako powód dlaczego odcinek był słaby, to jest połowa waszego argumentu. "brzydkie" baby słaby odcinek, intro to jakiś żart, intryga grubymi nićmi szyta, a CGI aż gryzie oczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi