HenrykIggO 260 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia 11 godzin temu, Shen napisał: Dodałem sobie jeszcze Oz do listy, kiedyś widziałem jeden sezon i nie wiem czemu porzuciłem. 10 godzin temu, Figaro napisał: Obejrzyj jeszcze drugi i starczy. Tak jak @Figaro napisał, ale powiem więcej - wg mnie dobre Oz kończy się w pierwszym sezonie. Później są takie jaja że głowa boli. Ktoś na filmwebie nawet wypisał bodajże 100 błędów logicznych/głupot, które przewinęły się przez resztę sezonów. Jedyne po co ja obejrzałem drugi sezon to kilka osób z castu "The Wire", którym wtedy byłem mocno zajarany. A tak, naprawdę nie ma sensu… Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia The Oz elegancki przez 3 sezony. 4-6 to tak w kratkę, jedne wątki fajne, inne głupie jak but. Niemniej i tak dałem mu 9/10, bo bardzo dobrze się to oglądało. Trzeba tylko mieć świadomość, że serial jest bardzo przerysowany i nie brać go zbyt poważnie. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia From zacząłem, po 4 odcinkach bardzo spoko, klimaty Stephena Kinga. Mam nadzieje, że nie poleci cancel i nie skonczy sie cliffhangerem. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Dostałem maila, że 11 czerwca będzie zmiana na max i co dobrego, że nadal będziemy tyle samo płacić, czyli zniżka 33% na stałe dalej będzie obowiązywała. Jest git. 1 Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja to spoko. ciekami mnie czy teraz też zrobią dziwne czystki jak było przy poprzedniej transformacji z Go na Max. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Pewnie zrobią jedną sekcję czyli wypożyczalnię filmów i elo. Tak jak ma prime, apple tv. Pewnie jakieś subskrupcje do kanałów dodadzą i to by było na tyle. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Z tego co czytam nowy MAX ma mieć rzekomo 2x większą bibliotekę oraz pełną relację z Olimpiady w Paryżu. Bardzo jestem ciekawy tej nowej apki bo sam subskrybuję. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Obejrzałem pilota Superman i Lois, kurde całkiem fajnie się zapowiada. Po tych gównach od CW podchodziłem do tego serialu ostrożnie. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Właśnie pojawił się drugi sezon i mam pytanie z czy ktoś to oglądał? Po zwiastunie wygląda to coś na wzór Krzyku, ale obawiam się że będzie za dużo dramy dla lasek w wieku 20+. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja (edytowane) W dniu 7.05.2024 o 16:27, Faka napisał: Dostałem maila, że 11 czerwca będzie zmiana na max i co dobrego, że nadal będziemy tyle samo płacić, czyli zniżka 33% na stałe dalej będzie obowiązywała. Jest git. Wszystko fajnie tylko mają być trzy tiery, i ten co teraz jest (33% zniżki) ma być najtańszym czyli pewnie z reklamami. Gdzieś mi się jeszcze na jakiejś stronce rzuciła informacja, że Disney z HBO ma dać połączony pakiet. Ale tak nie do końca, bo płacisz raz za dwie usługi ale i tak używasz dwóch różnych apek za jedną opłatą, dodatkowo chcą do tego dodać FOXa ale nie wiadomo czy się zgodzi. Takie tam płoty. Edytowane 12 maja przez mitra Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Jak ma być combo HBO z Disney to spoko pomysł, chętnie przejdę na taki tier jak nie przesadzą z ceną, bo normalnie przestałem subskrybować. Najdrożej płacę za Netflix ale to już z przyzwyczajenia, bo stara ogląda tak czy siak, nawet najgorsze gówna. 1 Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja W dniu 7.05.2024 o 22:33, Shen napisał: Obejrzałem pilota Superman i Lois, kurde całkiem fajnie się zapowiada. Po tych gównach od CW podchodziłem do tego serialu ostrożnie. Pierwszy sezon za mną, dobra mieszanka family dramy z superhero. Nawet nie wiedziałem, ze serial nalezy do arrowerse, kilka poziomów wyżej jeśli chodzi o efekty specjalnie niż taki Flash na przykład. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Oglądanie tego w tej rozpaćkanej jakości to trochę grzech. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja 1 godzinę temu, Patricko napisał: Oglądanie tego w tej rozpaćkanej jakości to trochę grzech. Dlaczego rozpaćkanej skoro otrzymamy to w 4K i Dolby Atmos? Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja 8 godzin temu, HenrykIggO napisał: Dlaczego rozpaćkanej skoro otrzymamy to w 4K i Dolby Atmos? To że różne VOD podają że film leci w 4K w całe tak nie musi być. To tak jak z 8K na pudełku PS5 Najlepiej odpal jakiś film na płycie BR w UHD to zobaczysz jak to powinno wyglądać. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja 9 godzin temu, YETI napisał: To że różne VOD podają że film leci w 4K w całe tak nie musi być HBO tylko dla wybranych produkcji daje możliwość obejrzenia w rozdzielczości 4K - jak dla Oppenheimera czy właśnie Diuny. Widać znaczącą różnice względem "zwykłych filmów". 9 godzin temu, YETI napisał: Najlepiej odpal jakiś film na płycie BR w UHD to zobaczysz jak to powinno wyglądać. Nie, nie. Minimalizm here. Od czasu pierwszych porządnych streamingów nie kupuję filmów na płytach. Z grami też jestem ostrożny, chyba że nie ma wyjścia. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Finał trzeciego sezonu Superman i Lois Efekty lepsze niż w kinowym Flashu Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 19 godzin temu, Figuś napisał: Jakoś mnie to nie jara kompletnie. 4 godziny temu, Shen napisał: Finał trzeciego sezonu Superman i Lois Efekty lepsze niż w kinowym Flashu Ano dobre to było, mocno czekam na czwarty sezon, który niestety już będzie ostatni i oficjalnie chyba zakończy Arrowverse. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 3 minuty temu, Masorz napisał: Jakoś mnie to nie jara kompletnie. Ano dobre to było, mocno czekam na czwarty sezon, który niestety już będzie ostatni i oficjalnie chyba zakończy Arrowverse. Tak, CW ma jakieś kłopoty, więc i tak cud, że dostali zielone światło. Ma być tylko 10 odcinków, wielu aktorów nie wróci, albo wróci tylko na epizody. Ojcu Lois zaproponowali 3 odcinki, odmówił, więc pewnie go uśmierca poza ekranem. O ile Arrowverse to był pozniej poziom Power Rangers, tak tutaj dobrze się to oglądał, fabuła dobry mix superhero z family dramą i efekty kilka klas wyżej niż w innych serialach cw. 3 Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Chciałem sobie obejrzeć Wyznania w taksówce i nie ma, wyjebali wszystko, są tylko jakies 3 nowsze odcinki. Może już taki dokument w dzisiejszych czasach nie przejdzie? Oglądałem to w podstawowce, to dobre akcje były. https://www.imdb.com/title/tt0114639/ Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja W dniu 16.05.2024 o 08:37, Shen napisał(a): Finał trzeciego sezonu Superman i Lois Efekty lepsze niż w kinowym Flashu 3ci sezon jest ostatni? Czy jeszcze coś bedzie? Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja lubią robić czystki, łącznie ze swoimi topowymi produkcjami. jakieś starocie czy tasiemce często redukują. ostatnio wywalili wszystkie sezony johna oliviera zostawiając jedynie najnowszy. po prostu hbo things Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi