Dahaka 1 861 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Twórcy Sukcesji zrobią Harrego Pottera, chyba zaczynam się jarać. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca "Coming soon" Ta, pewnie za 3-4 lata. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 6 godzin temu, Colin napisał(a): Ile oni jeszcze będą się bić? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 2 godziny temu, mitra napisał(a): Ile oni jeszcze będą się bić? aż przestaną zarabiać. Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Król Zanzibaru - sprawnie zrealizowany dokument o przekręcie i piramidzie finansowej Pili Pili ogarnianej przez tzw. Wojtka z Zanzibaru. Polecam obejrzeć, nie tylko dla dobrej realizacji, ale dla poznania kolejnego przykładu jak można marketingowo za pomocą mediów i celebrytów ograć dowolny temat, a ludzie to łykają bez popity. Tym bardziej szanuję taką Natalię Kukulską, która jako jedyna z gwiazd wystąpiła przed kamerą i pokazała też jak to wyglądało z jej strony. No i trzeba oddać Wojtkowi, że musiał mieć faktycznie coś w sobie co pozwalało tylu ludziom wyłączyć myślenie i dać się naciągać i zbywać obietnicami bez pokrycia (zarówno jeśli chodzi o pracowników jak i klientów). Świetne studium ludzkiej psychiki, owczego pędu, chęcią życia znanego z internetów i poddawaniu się grze na emocjach. Przypomina mi się od razu sprawa Theranosa (patrz serial Dropout / Zepsuta krew), albo dziesiątki naganiaczy na krypto/kursy/bootcampy etc. wrzucający co chwila filmiki i zdjęcia z rajskich plaż i emanujący bogactwem, którego nie mają, ale ludzie się nadal na to łapią. 2 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Kurwa, co za gówno, odpaliłem sobie polski serial Pakt, obejrzałem pierwszy sezon, na filmweb patrze, że są dwa, ale na hbo jest jeden, żeby było śmieszniej, okazało się, że to sezon drugi Serial ich produkcji i kurwa dają tylko drugi sezon Zabieram się za Ostry dyżur, serial dzieciństwa. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca https://www.instagram.com/reel/C89pidOIhZR/?igsh=ZXYyYXRtY2plaHo 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Niech mi ktoś wyjaśni jak to jest, że większość bajek, które w powinny wisieć po wszystkie czasy na Max-ie muszę oglądać w okrojonych wersjach u konkurencji na N? No kurwa żeby nie móc obejrzeć całej "ligi sprawiedliwych" i paru innych animacji, to już jest chore. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca 13 godzin temu, McDrive napisał(a): Niech mi ktoś wyjaśni jak to jest, że większość bajek, które w powinny wisieć po wszystkie czasy na Max-ie muszę oglądać w okrojonych wersjach u konkurencji na N? No kurwa żeby nie móc obejrzeć całej "ligi sprawiedliwych" i paru innych animacji, to już jest chore. Możliwe, ze są jakieś problemy z licencją. Warner Bros kupił DC Comics ale możne jest tak jak w przypadku Marvela zanim kupił ich Disney. Kiedyś żeby nie zbankrutować sprzedawali licencje na poszczególnych bohaterów, tak jak jest z Spider-Man'em czy X-men'ami. i teraz bez zgody tej firmy nie mogą zamieszczać produkcji z danym bohaterem mimo, że mają całe DC. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Zanim HBO myślało żeby robić w Polsce swoją platformę VOD sprzedali prawa na te programy (pewnie jako część większej "paczki") tym co chcieli kupić. Pewnie są czasowe i za parę lat "wróci". Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Odkryłem właśnie stara perełke na max, jak ktoś nie oglądał to polecam, super moce ale z humorkiem. Do konca 3 sezonu sztosik, potem już się sporo obsady zmienia, wiec nie biore odpowiedzialnosci za sezony 4-5 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Zajebisty serial to był. Sezony 4 i 5 faktycznie trochę słabsze, ale i tak trzymają poziom. Polecam również, bardzo oryginalny twór. Tylko ten polski tytuł MISFITS kurwa. Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 14 godzin temu, Shen napisał(a): Odkryłem właśnie stara perełke na max, jak ktoś nie oglądał to polecam, super moce ale z humorkiem. Do konca 3 sezonu sztosik, potem już się sporo obsady zmienia, wiec nie biore odpowiedzialnosci za sezony 4-5 Misfits? Polecajka, ale w sumie tylko do 2. sezonu, no 3. jeszcze jako tako można zmęczyć, ale im dalej w las tym lepiej. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Musze sobie rewatch zrobic, ogladalem na biezaco wtedy jak wychodzil, to jeszcze nie bylo z wyjatkiem chyba Heroes seriali z supermocami. 12 minut temu, Rudiok napisał(a): Misfits? Polecajka, ale w sumie tylko do 2. sezonu, no 3. Trzeci o ile dobrze pamietam Spoiler był z podroza w czasie i zakonczenie był satysfakcjonujace i na tym mogli dac sobie spokoj Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia Lece z Ostrym dyżurem, nic się nie zestarzał, najlepszy serial medyczny obok House'a. Teraz jestem po śmierci Spoiler Greena niby pamietalem ten wątek, ale i tak smutno. Za to w ogole nie pamietalem Spoiler akcji z nożownikiem Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Pierwsze recenzje oraz tomatometer Pingwina są niemal jak ze snu. Colin Farrell zostaje wynoszony na piedestał, a Matt Reeves może się cieszyć, że ma nowy hit w kieszeni. https://naekranie.pl/aktualnosci/pingwin-pierwsze-recenzje-rotten-tomatoes-max-dc-1726208241 Przy okazji wrócił film Batman z 2022, idealnie aby sobie odświeżyć przed serialem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi