Faka 3 987 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Dobra, już mnie chuj strzela, ale pierwszy odcinek Pingwina bardzo fajnie nakręcony, a strzela mnie chuj, ze co tydzień trzeba czekać na nowe odcinki. Wreszcie jakiś normalny serial, a nie ciotowaty i pizdowaty tlou. HBO dało radę, fakt, że dopiero pierwszy odcinek, ale czuję, że będzie trzymał poziom. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września "Latawiec - w pytkę" - dwa pierwsze odcinki s01 za mną; animacja będąca Spin-Offem czy raczej Sequelem do serialu "Harley Quinn" od DC/DCEU. Ta sama grafika, jej styl i głębia, te same realia świata przedstawionego, ten sam humor (a nawet jest to chyba jego lepsza wersja! Ha! Kite-Man miażdży!), ale fabuła... bardziej luźna i nietuzinkowa, bez spiny - i to mi się podoba! Tymczasowa ocena ogólna tytułu to ode mnie: 9/10. Oglądajcie to! Właśnie zakończył się sezon 1. Kochany wyjątek, który trzeba poznać! Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Pingwin - mega. Od zera do złola, od frajera i ciapy po bossa. Już się nie mogę doczekać kolejnych odcinków jeśli będą robione w ten sposób. Myślę, że poczekam do końca serii i sobie zbinduje i łyknę sezon na raz. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Oj obejrzałbym cały sezon na raz, ale jeden odcinek na tydzień też dobrze wejdzie Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Pierwszy odcinek Pingwina całkiem niezly, Sofia się szykuje na dobra zwyrolke. Minus tylko za adopcje randomowego murzyna z getta. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września No ten mudzin też nie wiem po co dodany. Cała reszta git. Tytuły i długość odcinków, chyba nie było: Spoiler Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września (edytowane) W dniu 22.09.2024 o 22:03, PiotrekP napisał(a): No ten mudzin też nie wiem po co dodany. Cała reszta git. Tytuły i długość odcinków, chyba nie było: Ukryj zawartość No musi mieć jakiegoś przydupasa, który nic nie ma a zaszedł mu za skórę więc będzie wierny jak pies albo zginie. Pingwin to na razie płotka, który musi zbudować sobie jakąś tam renomę, że młody mu się nawinął i nie będzie na początku stwarzać problemów to mu na rękę, a w razie czego to nie będzie mu żal go odstrzelić. Edytowane 23 września przez mitra Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Dajcie znać czy warto, bo ten drugi to był poważny spadek. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No to troche zejdzie, bo niestety po 1 odcinku na tydzien. Mi tez drugi sezon nie siadł, a znajomi co oglądaja to byli zadowoleni Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Drugi sezon byl fpyte. Naczytalem sie tutaj ze straszna chujowizna i dobrze ze was nie posluchalem. Bedzie dzisiaj ogladane Cytuj
Basior 1 082 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Drugi gorszy, ale i tak cudo. Zakończenie trochę całość już tłumaczyła. Ciekawe czy czymś zaskoczą Cytuj
Masorz 13 195 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 8 godzin temu, Shen napisał(a): Trzeci sezon From wjechał Dopiero pierwszy odcinek a nie cały sezon. Drugi może i był gorszy, ale mi się całkiem dobrze oglądało. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Z ciekawości chyba obejrzę Spoiler Pewnie na jakiejś "pirackiej" stronce Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września tlou do gazu, tutaj to teraz się Pingwina na Maxie ogląda. Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Rozpoczeli sezon niezlym pierdolnieciem odcinki co czwartek? Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Ekranizacja zajebistego horroru wjechała, polecam 1 2 Cytuj
Basior 1 082 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Obejrzałem tego Pingwina i dla mnie mega nuda. Serio, tu się nic nie dzieje. Nie wiem skąd zachwyty. Tylko Farrell jako Pingwin daje rade charakteryzacją. Takto no mafia ojoj jaka mafia straszna, gdyby nie otoczka Gotham (taka sobie), to to jest wydmuszka. Nie wiem czy resztę obejrzę 1 Cytuj
Chewie 144 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września W końcu obejrzałem drugą część diuny. Brakowało mi takiego dobrego kina, w 4k na kinie domowym robi wrażenie. Trochę żałuję, że nie widziałem w kinie, mesjasz . Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 3 godziny temu, Basior napisał(a): Obejrzałem tego Pingwina i dla mnie mega nuda. Serio, tu się nic nie dzieje. Nie wiem skąd zachwyty. Tylko Farrell jako Pingwin daje rade charakteryzacją. Takto no mafia ojoj jaka mafia straszna, gdyby nie otoczka Gotham (taka sobie), to to jest wydmuszka. Nie wiem czy resztę obejrzę Najlepsze są te porównania do The Sopranos, bo skopiowali parę scenek. Przecież to bardziej zaszkodzi temu serialowi niż pomoże jeśli nie utrzyma poziomu. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Dlatego nie ma co ogladac od razu w dniu premiery gdy wszyscy sie podniecaja, tylko dopiero gdy emocje opadna. Wtedy mozna podejsc do tego obiektywnie. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Już po drugim odcinku męczy mnie ta formuła Pingwina. Wszyscy wiedzą jaki to śliski typ, a gra na nich jak na skrzypcach i kazda jego ściemie łykają. Może do obiadu skoncze, ale dla mnie mocny średniak. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Kurde po słabszym drugim sezonie From nie wierzyłem w trzeci za bardzo, ale drugi epizod też dojebany Gdyby nie puszczali po jednym odcinku na tydzien to już bym robił maraton. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi