Skocz do zawartości

HBO Max

Ukukuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, już mnie chuj strzela, ale pierwszy odcinek Pingwina bardzo fajnie nakręcony, a strzela mnie chuj, ze co tydzień trzeba czekać na nowe odcinki. Wreszcie jakiś normalny serial, a nie ciotowaty i pizdowaty tlou. HBO dało radę, fakt, że dopiero pierwszy odcinek, ale czuję, że będzie trzymał poziom.

Opublikowano

"Latawiec - w pytkę" - dwa pierwsze odcinki s01 za mną; animacja będąca Spin-Offem czy raczej Sequelem do serialu "Harley Quinn" od DC/DCEU. Ta sama grafika, jej styl i głębia, te same realia świata przedstawionego, ten sam humor (a nawet jest to chyba jego lepsza wersja! Ha! Kite-Man miażdży!), ale fabuła... bardziej luźna i nietuzinkowa, bez spiny - i to mi się podoba! Tymczasowa ocena ogólna tytułu to ode mnie: 9/10. Oglądajcie to! Właśnie zakończył się sezon 1. Kochany wyjątek, który trzeba poznać!

Opublikowano

Pingwin - mega. Od zera do złola, od frajera i ciapy po bossa. Już się nie mogę doczekać kolejnych odcinków jeśli będą robione w ten sposób. Myślę, że poczekam do końca serii i sobie zbinduje i łyknę sezon na raz.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.09.2024 o 22:03, PiotrekP napisał(a):

No ten mudzin też nie wiem po co dodany. Cała reszta git.

Tytuły i długość odcinków, chyba nie było:

Ukryj zawartość

Screenshot_20240922_220219_Gallery.thumb.jpg.fb7da99325d212814bbe7a6b17060cdb.jpg

No musi mieć jakiegoś przydupasa, który nic nie ma a zaszedł mu za skórę więc będzie wierny jak pies albo zginie. Pingwin to na razie płotka, który musi zbudować sobie jakąś tam renomę, że młody mu się nawinął i nie będzie na początku stwarzać problemów to mu na rękę, a w razie czego to nie będzie mu żal go odstrzelić.

Edytowane przez mitra
Opublikowano

Obejrzałem tego Pingwina i dla mnie mega nuda. Serio, tu się nic nie dzieje. Nie wiem skąd zachwyty. Tylko Farrell jako Pingwin daje rade charakteryzacją. Takto no mafia ojoj jaka mafia straszna, gdyby nie otoczka Gotham (taka sobie), to to jest wydmuszka. Nie wiem czy resztę obejrzę 

• Plusik 1
Opublikowano

W końcu obejrzałem drugą część diuny. Brakowało mi takiego dobrego kina, w 4k na kinie domowym robi wrażenie. Trochę żałuję, że nie widziałem w kinie, mesjasz :obama:.

Opublikowano
3 godziny temu, Basior napisał(a):

Obejrzałem tego Pingwina i dla mnie mega nuda. Serio, tu się nic nie dzieje. Nie wiem skąd zachwyty. Tylko Farrell jako Pingwin daje rade charakteryzacją. Takto no mafia ojoj jaka mafia straszna, gdyby nie otoczka Gotham (taka sobie), to to jest wydmuszka. Nie wiem czy resztę obejrzę 

Najlepsze są te porównania do The Sopranos, bo skopiowali parę scenek. Przecież to bardziej zaszkodzi temu serialowi niż pomoże jeśli nie utrzyma poziomu. 

Opublikowano

Już po drugim odcinku męczy mnie ta formuła Pingwina. Wszyscy wiedzą jaki to śliski typ, a gra na nich jak na skrzypcach i kazda jego ściemie łykają. Może do obiadu skoncze, ale dla mnie mocny średniak.

Opublikowano

Kurde po słabszym drugim sezonie From nie wierzyłem w trzeci za bardzo, ale drugi epizod też dojebany:obama: Gdyby nie puszczali po jednym odcinku na tydzien to już bym robił maraton.