Butt 3 490 Opublikowano wczoraj o 14:38 Opublikowano wczoraj o 14:38 No spoko, ale czy to znaczy, że jak Adam Driver nie jest wolny, to naturalnym ruchem jest sięgnięcie po Essiedu? Cytuj
Rudiok 3 430 Opublikowano wczoraj o 14:43 Opublikowano wczoraj o 14:43 3 godziny temu, tlas napisał(a): nie nauczyli się idioci w hbo, masz rację. powinni zatrudnić rudioka jako kreatywnego to by na 100% przekonał Adama Drivera (aktora grającego aktualnie co rok w 1-2 dużych filmach), żeby grał w tasiemcu na 8-10 sezonów. powinieneś wysłać im cv, bo na 100% sami nie sondowali takiego pomysłu. Zrobione. Od teraz w HBO będą tylko heteroseksualni, aryjscy, biali mężczyzni. Nie dziękuj. Cytuj
tlas 468 Opublikowano wczoraj o 17:40 Opublikowano wczoraj o 17:40 nie mam za co, nie martw się. 3 godziny temu, Butt napisał(a): No spoko, ale czy to znaczy, że jak Adam Driver nie jest wolny, to naturalnym ruchem jest sięgnięcie po Essiedu? Ale ja nigdzie nie napisałem że sięgniecie po czarnucha asfalta to dobry ruch. Jeżeli jeszcze raz przeczytasz post, w którym zacytowałem kolegę z grubasem w avatarze, to sam dojdziesz do takiego wniosku. Cytuj
teddy 6 930 Opublikowano wczoraj o 17:44 Opublikowano wczoraj o 17:44 Z HP to moze byc ten sam "problem" co z wladca pierscieni. Ciezko bedzie tam cos poprawic. No ale niech probuja wydajac setki milionow dolarow, najwyzej sie nie odpali. Jestem gotow na takie poswiecenie Cytuj
tlas 468 Opublikowano wczoraj o 17:47 Opublikowano wczoraj o 17:47 Czy ja wiem, trochę nierówny były te filmy i mocno poucinane względem książek. Cytuj
teddy 6 930 Opublikowano wczoraj o 17:50 Opublikowano wczoraj o 17:50 No wyjdzie w praniu, w HP jest mnostwo debilizmow jak ktos chce sie przypierdolic, czego pewnie nie poprawia, ale moze powinni dolozyc watkow skoro ma byc tasiemiec. Tak czy siak uwazam ze ludzie beda tak zwiazani z filmami ze wiekszosci nie przypadnie do gustu. Ja raczej olewam bo fanem nigdy nie bylem ale podobal mi sie patent ze ksiazki/filmy dorastaly z widzami i bylo coraz bardziej mrocznie i powaznie Cytuj
Shankor 1 673 Opublikowano wczoraj o 17:53 Opublikowano wczoraj o 17:53 Ja czekam na obowiązkowe wątki LPG+, pewnie Dumbledore będzie miał jakiegoś gimpa w gabinecie, a Longbottom na bank będzie bottom. Cytuj
XM. 11 410 Opublikowano wczoraj o 18:30 Opublikowano wczoraj o 18:30 Ogólnie obstawiam szybkie dwa sezony (które mają być kręcone jednocześnie ze względu na szybkie dorastanie najmłodszych) i zakrecenie kranu. Cytuj
Rudiok 3 430 Opublikowano wczoraj o 18:56 Opublikowano wczoraj o 18:56 Harrx Poterrx już czeka z zaklęciem Levaccus Indoctrinus. PS. No chyba, że pójdą za ciosem i.... 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 131 Opublikowano wczoraj o 19:01 Opublikowano wczoraj o 19:01 ,,Zwariowane Melodie: Kreskówki" - hoho! Seria animowana z lat 2020 - 2024; dość świeża technicznie i stylistycznie animacja (no powiedzmy) z ,,polotem" szacunku do klasyki ,,looneytunesowskiej" kreski i ogólnej szaty graficznej. Fantastyczne krótkie 10-minutowe epizody dodatkowo podzielone na 2 lub 3 części każdy. Pal licho fabułę - jest w srocz beka i śmieszkowość, no i powrót do ,,zwariowanej nostalgii" Looney Tunes. Jestem w opór szczęśliwy, w opór, że udało mi się w ogóle ten serial na MAX zauważyć! Polecajka! Na razie oceniam go na: 9/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi