Chewie 215 Opublikowano wczoraj o 14:05 Opublikowano wczoraj o 14:05 Gra o tron też była w kinie. Nawet nie wiem czy mi się oglądać drugi sezon wiedząc co się wydarzy Cytuj
Santi 34 Opublikowano wczoraj o 14:10 Opublikowano wczoraj o 14:10 Z ostatnim sezonem Gry o tron też tak zrobili, czyli temat nie nowy Spóźniłem się XD Cytuj
Rudiok 3 458 Opublikowano wczoraj o 17:31 Opublikowano wczoraj o 17:31 No ciekawe czy w pierwszym odcinku będą już grać w golfa. Cytuj
mcp 2 109 Opublikowano wczoraj o 20:09 Opublikowano wczoraj o 20:09 W dniu 25.03.2025 o 09:49, Paolo de Vesir napisał(a): ale lekkości z nutką tajemnicy w tle jaką oferuje S01 nie pobije chyba już nic. Nie zapominajmy o giga bimbałkach Sydney Sweeney 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 145 Opublikowano wczoraj o 20:18 Opublikowano wczoraj o 20:18 ,,Venom 3" w ofercie MAXa?! Ciekawe... a przymierzałem się teoretycznie do poszukiwania tego filmu w formie wydania kolekcjonerskiego: Steelbook 4K z napisami polskimi, np. kupując taką rzadkość gdzieś w sklepie internetowym w Czechach. A tymczasem z drugiego bieguna superbohaterskich produkcji: MAX ma w ofercie ,,abo" serial (a właściwie miniserial) pt. ,,Potwór z Bagien" - postać Potwora, jego genezę w DC i wątki związane z innymi bohaterami, to kojarzę... Ale kompletnie nie wiem jak ten serial ma się w ogóle do tego dawnego DCEU, przed pojawieniem się nowego projektu Jamesa Gunna. Warto w ogóle się za to zabierać? A zupełnie jeszcze z innej beczki: ,,The Pitt" można oglądać - w tym sensie, czy jest to serial medyczny, któremu można poświęcić czas? ,,Chicago Med", ,,Black Code" - to takie klasyki ,,medyków" wśród serii dla mnie. xD Cytuj
Rudiok 3 458 Opublikowano wczoraj o 20:33 Opublikowano wczoraj o 20:33 Biały Lotos dopiero w tym odcinku jako tako wrzucił trochę emocji i jakichś bardziej złożonych interakcji między bohaterami, a także nieco zaskakujących, choć małych, zwrotów akcji. Dużo tu zagrało, i obsada, i muzyka i zdjęcia. Ale żeby czekać aż 6 odcinków na taki jeden lepszy to nigga plz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi