Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Opowieści podręcznej oglądam już tylko w zasadzie z wkurwu, że szkoda mi tego czasu spędzonego z poprzednimi sezonami i chcę wiedzieć jak to się skończy. Nic specjalnie nowego aktualny sezon póki co nie wnosi, ciągle Hanna Hanna Hanna, krzywe miny June i smutne miny innych ludzi. Za to finał The Pitt utwierdził mnie w przekonaniu, że to jeden z nalepszych telewizyjnych tworów ostatnich lat. Mnóstwo emocji, realizmu, życia, wszystko to wplecione rewelacyjnie w klimat SORu. Mocny, ciężki, ale mega satysfakcjonujący.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ciekawe, czy są podobne seriale, co The Pitt, w sensie, że cały serial jest kręcony jednego dnia i na tym jest skupiana cała scena, która została podzielona na odcinki. W sumie to nie bardzo kojarzę. Fajnie, że będzie drugi sezon.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 5 godzin temu, Faka napisał(a):Ciekawe, czy są podobne seriale, co The Pitt, w sensie, że cały serial jest kręcony jednego dnia i na tym jest skupiana cała scena, która została podzielona na odcinki. W sumie to nie bardzo kojarzę. Fajnie, że będzie drugi sezon.24.