sprite 1 788 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) W dniu 6.01.2018 o 13:40, sprite napisał: Dokładnie tak jak Masorz pisze. 2 sezon mega sztos, a 3 niestety już trochę gorszy. Dalej się dobrze ogląda, ale to już nie jest to. Wbijaj Maciucha do tematu Edytowane 5 lutego 2019 przez sprite 1 Cytuj
Pupcio 18 450 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 o cie chuy xD yakubu ty się na czymś znasz poza niszczeniem swojego organizmu? 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Oglądając Dextera po 3 sezonach myślał pewnie, że on pomaga policji szukać zabójcy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Godzinę temu, maciucha napisał: warto sie kłopotać? Jeszcze jak! Nie jest to poziom mojego ulubionego drugiego ale nadal jest wysoko. 51 minut temu, Pupcio napisał: o cie chuy xD yakubu ty się na czymś znasz poza niszczeniem swojego organizmu? Ja mam teorie, że przy tym upadku i przed podaniem banana mózg mu na chwilę przestał pracować Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 9 godzin temu, maciucha napisał: XDDD ontopic: można gdzies obejrzeć 3 sezon, czy tylko torrenty? Szołmax Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Kiedyś ten serial leciał na Ale kino. Showmax już się zmył, więc jak na razie, trzeci sezon można znaleźć na pirackiej zatoce. Chyba, że hbo udostepni. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Jesteście niemili. Może na serialach czy filmach się nie zna ale w fotnite by was roz(pipi)ił. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 (edytowane) W dniu 1.02.2019 o 19:09, YETI napisał: Puściłem sobie pierwszy ep do obiadku. Z początku miałem wrażenie, że będzie to po prostu zbitka klisz z różnych azjatyckich straszaków, a jeśli się już ich trochę widziało, to raczej nic specjalnie nie zaskoczy. No ale niektóre twisty to nawet lekki Jakieś napięcie też się momentami pojawiało. Na razie jestem na tak i wieczorkiem oglądam dalej Edytowane 6 lutego 2019 przez Frantik Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 10 godzin temu, Rudiok napisał: Szołmax A showmax nie jest już zamknięty? Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 2 godziny temu, _Be_ napisał: A showmax nie jest już zamknięty? Tyle co oglądałem na nim coś a tu proszę... Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Yakubu odpuszcza drugi, najlepszy sezon Fargo po 2 odcinkach? Ten chuopak aż się prosi o warna. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Sezon 2? Był cudowny, nie zapomnę go nigdy. Ale mimo wszystko chyba jednak wolę pierwszy przez Malvo 4 Cytuj
Pupcio 18 450 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 No Malvo to był rozpyerdalator ale w ogólnym rozrachunku mesajah 2>1. Chociaż wszystkie 3 są zayebiste 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Widziałem tego aktora ostatnio w The Judge jako prokuratora i tylko czekałem aż kogoś tam zaje.bie na sali Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 19 minut temu, Pupcio napisał: No Malvo to był rozpyerdalator ale w ogólnym rozrachunku mesajah 2>1. Chociaż wszystkie 3 są zayebiste To prawda młodszy człowieku. Pierwszy ma wyrazistsze postaci, ale drugi sezon całościowo jest lepszy. A trzeci najsłabszy, ale takich sezonów to ja każdemu serialowi życzę. I jest V.M. Varga, boska Mary Elizabeth Winstead i inni. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Godzinę temu, Masorz napisał: Yakubu odpuszcza drugi, najlepszy sezon Fargo po 2 odcinkach? Ten chuopak aż się prosi o warna. Nie no oglądam dalej, bo jednak po tych pierwszych 10 minutach w miarę się unormowało. Nie przepadam za przerysowanymi daunami i ogólnie ten humor mnie lekko odpycha. Trochę za dużo komedii w tym I widać, że reżyserek lubi brąz xd Niemal w każdej scenie dominuje ten kolor, wtf Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciucha 11 638 Opublikowano 6 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2019 6 minut temu, Yakubu napisał: Nie no oglądam dalej, bo jednak po tych pierwszych 10 minutach w miarę się unormowało. Nie przepadam za przerysowanymi daunami i ogólnie ten humor mnie lekko odpycha. Trochę za dużo komedii w tym I widać, że reżyserek lubi brąz xd Niemal w każdej scenie dominuje ten kolor, wtf w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz 10 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 1 godzinę temu, Pupcio napisał: No Malvo to był rozpyerdalator ale w ogólnym rozrachunku mesajah 2>1. Chociaż wszystkie 3 są zayebiste drugi faktycznie najlepszy, ale trzeci slaby Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 12 godzin temu, Yakubu napisał: Trochę za dużo komedii w tym To ty filmu braci Cohen nie widziałeś? xD 11 godzin temu, Ludwes napisał: drugi faktycznie najlepszy, ale trzeci slaby słaby ale nadal 8+/10 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 lutego 2019 Opublikowano 11 lutego 2019 Wczoraj odpaliłem pierwszy ep Sharp Objects i w sumie szału nie poczułem. Trochę nudne, ale za to od drugiego odcinka się wkręciłem i rano pękło pięć pod rząd. Później obiad i gierki, a teraz obejrzałem dwa ostatnie epy i tak siedzę rozyebany w fotelu i nie wiem co z sobą począć. Zayebisty serial. Ehh i nie wiem co dalej, Deadwood czy Detektyw? Albo może by ochłonąć i pojechać ostatni sezon Ashy Slashy? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 lutego 2019 Opublikowano 11 lutego 2019 Nie można mieć HBO Go i nie obejrzeć Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 12 lutego 2019 Opublikowano 12 lutego 2019 Wczoraj odpaliłem pierwszy ep Sharp Objects i w sumie szału nie poczułem. Trochę nudne, ale za to od drugiego odcinka się wkręciłem i rano pękło pięć pod rząd. Później obiad i gierki, a teraz obejrzałem dwa ostatnie epy i tak siedzę rozyebany w fotelu i nie wiem co z sobą począć. Zayebisty serial. Ehh i nie wiem co dalej, Deadwood czy Detektyw? Albo może by ochłonąć i pojechać ostatni sezon Ashy Slashy? Sprawdzam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi