Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 217,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano

Hereditary mesjasz 

Opublikowano

Okeeej, w ramach nadrabiania serialowej kupki wstydu zaczynam "The Wire". Powinno być dobrze.

Opublikowano

Escape at Dannemora- chyba nie umiem napisać nic złego na temat tego serialu. Petarda. 

Opublikowano

Wróciłem do Ostrych Przedmiotów po przerwie. Czas to skończyć. Mniej mi się podoba od Wielkich Kłamstewek no ale Amy :s159: plus uwielbiam Jean-Marc Vallée.

Opublikowano

Escape at Dannemora spoczi. Niestety skusiłem się na Castle Rock i no słabiutko. Rozkręca się to kiedyś?

Opublikowano

Tak, od samego początku.

Drugi sezon Counterpart póki co bardzo dobry, zaraz zaczynam 6 odcinek.

Opublikowano
W dniu 13.02.2019 o 19:18, Masorz napisał:

Tak, od samego początku.

To nieźle. Ja po kilkunastu minutach siódmego odcinka wysiadłem i wyłączyłem. Pierwszy ep nawet ok, ale później to momentami aż mną zaczęło skręcać.

-Ten cały diabeł czy kto to tam jest kek

-ten gość z więzienia co mu ten  nibydiabeł zrobił haluny i prawie zabił cumpla w więzieniu lmao

-ta laska co prześladowała charliego sheena w dwóch i pół xdddddd

-później te typy z lasu co niby słyszą głos boga i zrobili w pickupie jedyne miejsce na planecie gdzie nie ma dźwięku...

-i później jeszcze ten cliffhanger, że stara nie ma demencji tylko jest zgubiona w czasoprzestrzeni :brrr:

Rany co za guwno, prawdziwa jakuza wśród seriali.

I teraz zacząłem się odraczać z Detektywem. Pierwszy ep dobrze wjechał i czuję, że będzie mega się oglądać :banderas:

Opublikowano

No to dawaj, wytłumacz co tam jest fajnego w tym crapie xd

Opublikowano

Skoro Yakubu psioczy na Castle Rock to muszę chyba w końcu nadrobić ten serial, bo nie ma lepszej rekomendacji niż marudzenie tego bezguścia :yakubu:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano
Godzinę temu, sprite napisał:

Wbijaj do tematu i poczytaj moje i innych posty

Końcówka mogłaby mi się spodobać, tyle, że mnie już telepało z nudów, więc olałem. Btw ci goście zachwycający się klimatem zrobili mi dzień :yao: 

Opublikowano

Widać, że przejmują razem z N bazę po Showmaxie, bardzo dobrze. 

Opublikowano

To niech dadzą Handmaiden's Tale drugi sezon i git

Opublikowano
1 godzinę temu, Rudiok napisał:

Widać, że przejmują razem z N bazę po Showmaxie, bardzo dobrze. 

Showmaxa kupi TVP i zostanie tam tylko Oko Prezesa, którego nie puści.

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

To niech dadzą Handmaiden's Tale drugi sezon i git

Wlasnie na to czekam, bo niedługo nowy sezon. 

Opublikowano

Dannemora nawet ok.

Detektyw pierwszy sezon zayebisty, ale drugi to jest jakieś nieporozumienie xd Może jakoś bardzo źle nie było, ale do jedynki to to się nie umywa. Teraz dwa epy trzeciego sezonu wjechały i całe szczęście wszystko wróciło na odpowiednie tory.