Opublikowano 1 maja 20195 l Wziąłem na próbę HBO GO, apka w szajsungu... kurła ale smuży. Czy to na pewno jest 1080p? Tan rozdzielczość tak ale to smużenie przy szybkich scenach w(pipi)ia. Wcześniej pobierałem Grę o Tron, teraz chciałem legalnie odpalić i ta jakość jakoś taka słaba. Na kompie jest lepiej, czy to wina apki?
Opublikowano 1 maja 20195 l Autor Na PS4 ta apka też czasem dziwnie działa jeśli chodzi o jakość obrazu. Mam wrażenie ,że na torentach w lepszej jakości grę o tron zobaczę.
Opublikowano 2 maja 20195 l U mnie jakość obrazu w tv Samsunga na Tizenie jest bardzo bardzo ok. Właśnie kończę GoT i jakość nie odbiega od netfliksowego 1080p
Opublikowano 2 maja 20195 l Autor Może w dzień premiery było duże obciążenie serwerów i było jak było. Przynajmniej u mnie.
Opublikowano 2 maja 20195 l Lista premier i nowości maja https://antyweb.pl/hbo-go-co-nowego-maj-nowosci-filmy-seriale/
Opublikowano 4 maja 20195 l Nadrabiam wlasnie Big Little Lies Zastanawiam sie tylko kim jestem i dokad zmierzam jak takie seriale wychodza a ja w tym czasie ogladam jakies pierdy z netflixa
Opublikowano 4 maja 20195 l W dniu 2.05.2019 o 07:27, Solderowy123 napisał: Lista premier i nowości maja https://antyweb.pl/hbo-go-co-nowego-maj-nowosci-filmy-seriale/ " The Walking Dead VI – VIII – serial opowiadający o grupce ocalałych ludzi, szukających bezpiecznego schronienia w świecie opanowany przez śmiercionośne zoombie – 2 maja: sezony VI, 9 maja: sezon VII, 16 maja: sezon VIII" To jak to, od razu będą całę sezony jak na netflixie?
Opublikowano 4 maja 20195 l Mogliby wszystko naraz wrzucić. Przeziębiony w łóżku leżę i wczoraj 18 epów pękło i nie mam co oglądać teraz Serial 5/10, ale polubiłem bohaterów i spoko się ogląda. Tylko jak za dużo się siedzi przed tv to w nocy zombiaki się śnią xd
Opublikowano 4 maja 20195 l Dopiero 5 odcinków za mną, ale polecam Barrego. Ogląda się to niezwykle przyjemnie i dobrze, odcinki trwają po 25 min, a mija to w mgnieniu oka. Zero zamulania, nudy, tylko humorek ze smakiem. @Yakubu, widziales Snowfall? Jak nie, to śmiało się zabieraj. Edytowane 4 maja 20195 l przez YETI
Opublikowano 5 maja 20195 l Pierwszy ep obiecujący, dzienki Btw, Summer 84 goty. Klimat plus muzyka Edytowane 5 maja 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 8 maja 20195 l Obejrzałem pierwszy sezon Barrego i muszę powiedzieć, że dawno nie widziałem tak dobrej komedii. Mooooooccccno polecam, mocne zakończenie pierwszego sezonu, a pierwsze 5 min drugiego rozkłada na łopatki. Szkoda że postać Taylora jest tylko chyba w 3 odcinkach, koleś rozpierdala, a jego wjazd autem przy dźwiękach Pantery, to było coś piękne XDDDDD Edytowane 8 maja 20195 l przez YETI
Opublikowano 8 maja 20195 l 1 minutę temu, YETI napisał: Obejrzałem pierwszy sezon Barrego i muszę powiedzieć, że dawno nie widziałem tak dobrej komedii. Mooooooccccno polecam, mocne zakończenie pierwszego sezonu, a pierwsze 5 min drugiego rozkłada na łopatki. Właśnie musze to dokończyć, bo formuła tego serialu jest bardzo lekka i fajnie się to ogląda
Opublikowano 9 maja 20195 l Wrzucał ktoś już? Zapowiada się całkiem całkiem no i Zendaya w jednej z ról
Opublikowano 12 maja 20195 l Wkrótce na HBO:GO "Doom Patrol" od DC Universe Ehh liczyłem na netflix, byłoby przynajmniej w ekstra jakości