Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale za(pipi)ista ta Euphoria, dla mnie instant klasyk ze stajni HBO. Wszystko tutaj zagrało. Nie widzę tutaj miejsca na drugi sezon no ale niech próbują.

Mocne 8/10

:banderas:

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 217,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano

Showmax się zmył, nie ma już z kim specjalnie walczyć ceną na naszym rynku, to ponoć ma zdrożeć o całe 5zł na miesiąc

https://www.press.pl/tresc/58256,abonament-hbo-go-ma-zdrozec---prawdopodobnie-o-5-zl

Jakoś od czasu Czarnobyla w zasadzie zniknął u mnie problem z ustawicznym buforowaniem i przywieszkami odtwarzania, no ale jakość nadal jest bidna. Czasem oglądając mam flashbacki z czasów pochłaniania (pipi)owych dvd-ripów z  warezów :bad:

Opublikowano

Cena i tak śmieszna jak za taką zawartość i jakość seriali, na lepszą aplikację poczekamy sobie do premiery HBO Max.

Opublikowano

Początek 4 odcinka Snowfall :obama:

5ep i ta scena. 

Mistrzostwo świata. 

Opublikowano

Najlepsza scena była w najnowszym(7) przy stole z 

Da Vincim. Z 10 minut z tego lałem 

:pawel:

Jerome najlepsza postać w serialu bez dwóch zdań.

Opublikowano

Killing Eve pięknie siadło, miał być jeden odcinek z nudów a oglądałyśmy ciurkiem do 5 rano, polecam :lapka:

Opublikowano

Barry :obama:

Sztosik, Hader wcześniej mi się kojarzył jedynie z wsiowym głupkiem grającym wsiowych głupków w głupich komediach a tu proszę - i aktorsko i scenariuszowo i reżysersko jest bardzo dobrze i dojrzale. Kupił mnie ten czarny humor, wyraziste, lekko przerysowane postacie (NoHo Hank) no i syndrom "jeszcze jeden odcinek". Na końcu oczywiście cliffhanger, czekam na 3. sezon jak poje.bon.

Opublikowano

Pisałem, że to obecnie jedna z lepszych rzeczy jeżeli chodzi o seriale. W tym wypadku szkoda, że odcinki trwają tak krótko. 

Scena

walki w drugim sezonie w supermarkecie, lub akcja z tą dziewczynką skacząc po drzewach

:)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Po kolejnej próbie obejrzenia kolejnego sztosika na podstawie komiksu (Legion) odpaliłem Euforię i siadło. Oglądanie naćpanej Zendayi to czysta przyjemność. Bez maniery, szpanowania, kija w dupie, od pierwszych minut wierzysz w jej postać. Dziękuję Disney. 

Po pięciu epach Euforia wydaje się być za(pipi)ista. Castingowo mamy do czynienia z typowym serialem o szkole wypchanej pięknymi nastolatkami, gdzie trans jest ładniejszy niż wszystko co ruchają/ruchali konsolomiaki, a jedyna gruba laska w szkole nosi rozmiar XL. Fani habeowych penisów nie będą zawiedzeni

Historyjka to takie bardziej hardcoreowe Sex Education, wizualna perełka po której już nigdy nie będziesz chciał być nastolatkiem w amerykańskiej szkole. 

Opublikowano

Ale tam główny bohater jest nudnym, heteroseksualnym, białym mężczyzną :/

Opublikowano

Ja na Legion postawiłem klocka chyba już jakoś w połowie pierwszego albo drugiego odcinka.

Euforia zayebista.

Pozostawieni też, tylko trochę traci myszką, że ciągle męczą jedną nutę. Końcówka pierwszego sezonu zniszczyła mnie doszczętnie :banderas:

Opublikowano
32 minuty temu, pajgi napisał:

Ale tam główny bohater jest nudnym, heteroseksualnym, białym mężczyzną :/

Jest mulatka, murzyn a podobno w trzecim sezonie pojawia się turbo hot koreanka! 

Opublikowano

Prawi Gemstonowie - (pipi), co za serial. Choć tematyka średnio przeze mnie lubiana to poziom absurdu i dialogów jest naprawdę przedni. Ciekawa obsada. Jestem po 3 odcinkach i czekam na więcej.

Opublikowano

Jak ktoś lubi humor McBridea, to polecam. Reszta (pipi)ć. 

Opublikowano

Końcówka Euforii taka piękna:fsg:

Nie, ale serio to jest w (pipi) dobry serial. Może 7 odcinek średnio mną szarpnął, ale cała reszta to jest majstersztyk. To kłębowisko sprzecznych uczuć jakie wywołują bohaterowie i ich postępowanie, ale nawet przez chwilę nie myślimy "nie, to nie jest (pipi)a prawdziwe" i do tego tak oprawione, że oczy z uszami płoną.

Opublikowano

No już kilka razy odpalałem na yt, zawsze ciareczki.

To co, czekamy na drugi sezon? Chyba jednak czekamy.

Opublikowano

Jo Euphoria super, ale jednak The Leftovers bardziej mną pozamiatało. Jak się wkręciłem, to w dwa dni wszystkie trzy sezony wleciały, a jak znalazłem jakąś reckę, że pierwszy sezon ciulowy, bo nie wiadomo o co chodzi to miałem ochotę do gnoja pojechać i mu w(pipi)ić i zrobić kupę do ust.