Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Ale za(pipi)ista ta Euphoria, dla mnie instant klasyk ze stajni HBO. Wszystko tutaj zagrało. Nie widzę tutaj miejsca na drugi sezon no ale niech próbują. Mocne 8/10 Edytowane 20 sierpnia 20195 l przez ragus
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Showmax się zmył, nie ma już z kim specjalnie walczyć ceną na naszym rynku, to ponoć ma zdrożeć o całe 5zł na miesiąc https://www.press.pl/tresc/58256,abonament-hbo-go-ma-zdrozec---prawdopodobnie-o-5-zl Jakoś od czasu Czarnobyla w zasadzie zniknął u mnie problem z ustawicznym buforowaniem i przywieszkami odtwarzania, no ale jakość nadal jest bidna. Czasem oglądając mam flashbacki z czasów pochłaniania (pipi)owych dvd-ripów z warezów
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Cena i tak śmieszna jak za taką zawartość i jakość seriali, na lepszą aplikację poczekamy sobie do premiery HBO Max.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Najlepsza scena była w najnowszym(7) przy stole z Da Vincim. Z 10 minut z tego lałem Jerome najlepsza postać w serialu bez dwóch zdań.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Lista premier i nowości na wrzesień http://filmozercy.com/wpis/hbo-go-pelna-lista-filmowych-i-serialowych-nowosci-wrzesnia?fbclid=IwAR23M7VIaUmfSNnO-p3EewPJU6kgyeyOotL6Yj079qf8Sqv7sCPLZQX_T18
Opublikowano 1 września 20195 l Killing Eve pięknie siadło, miał być jeden odcinek z nudów a oglądałyśmy ciurkiem do 5 rano, polecam
Opublikowano 2 września 20195 l Barry Sztosik, Hader wcześniej mi się kojarzył jedynie z wsiowym głupkiem grającym wsiowych głupków w głupich komediach a tu proszę - i aktorsko i scenariuszowo i reżysersko jest bardzo dobrze i dojrzale. Kupił mnie ten czarny humor, wyraziste, lekko przerysowane postacie (NoHo Hank) no i syndrom "jeszcze jeden odcinek". Na końcu oczywiście cliffhanger, czekam na 3. sezon jak poje.bon.
Opublikowano 2 września 20195 l Pisałem, że to obecnie jedna z lepszych rzeczy jeżeli chodzi o seriale. W tym wypadku szkoda, że odcinki trwają tak krótko. Scena walki w drugim sezonie w supermarkecie, lub akcja z tą dziewczynką skacząc po drzewach Edytowane 2 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 2 września 20195 l Po kolejnej próbie obejrzenia kolejnego sztosika na podstawie komiksu (Legion) odpaliłem Euforię i siadło. Oglądanie naćpanej Zendayi to czysta przyjemność. Bez maniery, szpanowania, kija w dupie, od pierwszych minut wierzysz w jej postać. Dziękuję Disney. Po pięciu epach Euforia wydaje się być za(pipi)ista. Castingowo mamy do czynienia z typowym serialem o szkole wypchanej pięknymi nastolatkami, gdzie trans jest ładniejszy niż wszystko co ruchają/ruchali konsolomiaki, a jedyna gruba laska w szkole nosi rozmiar XL. Fani habeowych penisów nie będą zawiedzeni Historyjka to takie bardziej hardcoreowe Sex Education, wizualna perełka po której już nigdy nie będziesz chciał być nastolatkiem w amerykańskiej szkole.
Opublikowano 2 września 20195 l Ale tam główny bohater jest nudnym, heteroseksualnym, białym mężczyzną
Opublikowano 2 września 20195 l Ja na Legion postawiłem klocka chyba już jakoś w połowie pierwszego albo drugiego odcinka. Euforia zayebista. Pozostawieni też, tylko trochę traci myszką, że ciągle męczą jedną nutę. Końcówka pierwszego sezonu zniszczyła mnie doszczętnie
Opublikowano 2 września 20195 l 32 minuty temu, pajgi napisał: Ale tam główny bohater jest nudnym, heteroseksualnym, białym mężczyzną Jest mulatka, murzyn a podobno w trzecim sezonie pojawia się turbo hot koreanka!
Opublikowano 2 września 20195 l Prawi Gemstonowie - (pipi), co za serial. Choć tematyka średnio przeze mnie lubiana to poziom absurdu i dialogów jest naprawdę przedni. Ciekawa obsada. Jestem po 3 odcinkach i czekam na więcej.
Opublikowano 4 września 20195 l Końcówka Euforii taka piękna Nie, ale serio to jest w (pipi) dobry serial. Może 7 odcinek średnio mną szarpnął, ale cała reszta to jest majstersztyk. To kłębowisko sprzecznych uczuć jakie wywołują bohaterowie i ich postępowanie, ale nawet przez chwilę nie myślimy "nie, to nie jest (pipi)a prawdziwe" i do tego tak oprawione, że oczy z uszami płoną.
Opublikowano 4 września 20195 l No już kilka razy odpalałem na yt, zawsze ciareczki. To co, czekamy na drugi sezon? Chyba jednak czekamy.
Opublikowano 4 września 20195 l Jo Euphoria super, ale jednak The Leftovers bardziej mną pozamiatało. Jak się wkręciłem, to w dwa dni wszystkie trzy sezony wleciały, a jak znalazłem jakąś reckę, że pierwszy sezon ciulowy, bo nie wiadomo o co chodzi to miałem ochotę do gnoja pojechać i mu w(pipi)ić i zrobić kupę do ust.