Opublikowano 14 listopada 20195 l Pierwszy odcinek trzeciego sezonu Pozostawionych, grube otwarcie i jeszcze lepsze zakończenie, po którym pojawia się wielie wtf?! Drugi odcinek, genialna scena z trampoliną Wraz z kolejny, trzecim epizodem, pojawiają się kolejne pytania. Świetny serial, obecnie mam tylko obawę, że finałowym odcinku, twórcy dali ciała i wszytsko się posypie.
Opublikowano 14 listopada 20195 l Nie masz o co się bać. Finał serialu jest doskonały. Jak skończysz to wbijaj do tematu:
Opublikowano 14 listopada 20195 l A wyjaśnia się potem czemu ta sekta pali szlugi? Jeśli tak to znowu zacznę to oglądać, z resztą muszę bo @Masorz mi wpier.doli Edytowane 14 listopada 20195 l przez Bjały
Opublikowano 14 listopada 20195 l 6 minut temu, Bjały napisał: A wyjaśnia się potem czemu ta sekta pali szlugi? Jeśli tak to znowu zacznę to oglądać, z resztą muszę bo Masorz mi wpier.doli Wyjaśni się, ale nie bezpośrednio. W necie masz do przeczytania manifest tych sekciarzy: https://www.bustle.com/articles/29746-the-leftovers-cult-guilty-remnant-is-committed-to-smoking-cigarettes-confusing-us-beyond-belief
Opublikowano 19 listopada 20195 l Nowa komedia od twórcy "Veep". W obsadzie Hugh Laurie i Zach Woods Premiera w styczniu.
Opublikowano 19 listopada 20195 l W dniu 15.11.2019 o 20:38, YETI napisał: Warto czekać. noom, HBO daje rade. Kupie od razu komplet na dvd.
Opublikowano 22 listopada 20195 l Jest cały temat o tym serialu https://www.psxextreme.info/topic/106287-silicon-valley-2014-hbo/#comments
Opublikowano 25 listopada 20195 l Słaby ten swamp thing. Po ocenach spodziewałem się czegoś naprawdę dobrego, a to mocno przeciętne jest niestety
Opublikowano 26 listopada 20195 l Ja teraz oglądam Nieświadomi i mogę polecić. Na początku mnie nudził trochę, ale z biegiem czasu jesteś coraz bardziej ciekaw o co tam chodzi. A dodatkowo klimat PRL i komuny bardzo fajny w Czeskim wydaniu. Obejrzałem cały. Polecam. Edytowane 27 listopada 20195 l przez SetoPL
Opublikowano 5 grudnia 20195 l Ale klimacik. Może być killer. Premiera 12 stycznia - 10 epów. Edytowane 5 grudnia 20195 l przez sprite
Opublikowano 6 grudnia 20195 l Dałbym się pociąć za coś naprawdę mocnego w stylu pierwszego Detektywa. Z powyższym jest szansa. Fajna obsada drugoplanowych gwiazd.
Opublikowano 6 grudnia 20195 l 19 minut temu, Wiolku napisał: coś naprawdę mocnego w stylu pierwszego Detektywa. Z powyższym jest szansa. Przypominam, że serial jest na podstawie powieści Kinga. Więc jak to u Kinga dużą rolę odgrywają wątki paranormalne. Więc niestety na ciężki klimat detektywa nie ma szans.
Opublikowano 6 grudnia 20195 l 2 godziny temu, MBeniek napisał: Przypominam, że serial jest na podstawie powieści Kinga. Więc jak to u Kinga dużą rolę odgrywają wątki paranormalne. Więc niestety na ciężki klimat detektywa nie ma szans. Ale tam też poniekąd były wątki paranormalne.
Opublikowano 6 grudnia 20195 l 3 godziny temu, MBeniek napisał: Przypominam, że serial jest na podstawie powieści Kinga. Więc jak to u Kinga dużą rolę odgrywają wątki paranormalne. Więc niestety na ciężki klimat detektywa nie ma szans. No jak ktoś zna Mroczną Wieżę i pamięta kim/ czym był Dandelo ten powinien być zadowolony.
Opublikowano 6 grudnia 20195 l Dzięki za spoiler? 10 godzin temu, Wiolku napisał: Dałbym się pociąć za coś naprawdę mocnego w stylu pierwszego Detektywa. Z powyższym jest szansa. Fajna obsada drugoplanowych gwiazd. Egzorcysta spotyka True Detective? Mnie już kupili
Opublikowano 7 grudnia 20195 l 19 godzin temu, blantman napisał: Wataha już jest. Za(pipi)iście się zaczyna No, drugi sezon to juz byl sztosik ale ten trzeci zapowiada sie jeszcze lepiej
Opublikowano 21 grudnia 20195 l Drugi sezon Snowfall też jest sztosik. Zachód słońca. Pustynia. Hangar z samolotem. Ten kawałek. Aż nagrałem ochoty, żeby odpalić GTAV
Opublikowano 21 grudnia 20195 l Są już wszystkie odcinki trzeciego sezonu Watahy na HBO? Prokurator to tam zawsze niezła z niej ruchable (pipi)adło. Edytowane 21 grudnia 20195 l przez Faka
Opublikowano 22 grudnia 20195 l W dniu 21.12.2019 o 10:33, Silver napisał: Endgame "wkrótce" Już jest.Ok,czas nadrobić zaległości.Go ge'em antman! EDIT:Jak to wymazany?! EDIT 2: O,Antman:)Naaiiiis Edytowane 22 grudnia 20195 l przez wojcieszek
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Drugi sezon Castle Rock skończony. Ogólnie na plus, tylko jakiś taki lekki niedosyt mam po finałowym odcinku.