messer88 6 596 Opublikowano 1 kwietnia 2020 Opublikowano 1 kwietnia 2020 Pewnego razu w Hollywood już jest dostępne. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Sukcesja skonczona wczoraj. Ten drugi sezon byl tak dobry ze dawkowalem max 1 odcinek dziennie. Czysta przyjemnosc, finalowy odcinek to juz w ogole wyglada jakby kosztowal miliard miliardow dolarow, mozna nacieszyc oko Zakonczenie zayebiste, chociaz przewidywalem ze tak bedzie. Mimo to napiecie bylo mocno wyczuwalne od samego poczatku. Aktorsko top. Gdzie przez te wszystkie lata podziewal sie brat Kevina? Mistrz, stworzyl takiego poyeba ze gnilem co odcinek. Jeremy Strong i Brian Cox oczywiscie tez klasa. W sumie jak kazdy, role kobiece to samo. Serial w sumie opiera sie glownie na dialogach takze mieli pole do popisu. PERELKA <3 Dziekuje pan koronawirus bo pewnie gdyby nie nadmiar czasu jeszcze dlugo bym sie nie zabral. I jednoczesnie chuy ci w oko bo pewnie bedzie obsuwa 3 sezonu. Spoiler Kendall mordo, po swoje Ogladac bo to czyste zloto, szkoda ze tak malo sypneli na marketing. Chociaz wiadomo ze pewnego pulapu popularnosci serial i tak nie przeskoczy. 2 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Godzinę temu, schabek napisał: Sukcesja skonczona wczoraj. Ten drugi sezon byl tak dobry ze dawkowalem max 1 odcinek dziennie. Czysta przyjemnosc, finalowy odcinek to juz w ogole wyglada jakby kosztowal miliard miliardow dolarow, mozna nacieszyc oko Zakonczenie zayebiste, chociaz przewidywalem ze tak bedzie. Mimo to napiecie bylo mocno wyczuwalne od samego poczatku. Aktorsko top. Gdzie przez te wszystkie lata podziewal sie brat Kevina? Mistrz, stworzyl takiego poyeba ze gnilem co odcinek. Jeremy Strong i Brian Cox oczywiscie tez klasa. W sumie jak kazdy, role kobiece to samo. Serial w sumie opiera sie glownie na dialogach takze mieli pole do popisu. PERELKA <3 Dziekuje pan koronawirus bo pewnie gdyby nie nadmiar czasu jeszcze dlugo bym sie nie zabral. I jednoczesnie chuy ci w oko bo pewnie bedzie obsuwa 3 sezonu. Pokaż ukrytą zawartość Kendall mordo, po swoje Ogladac bo to czyste zloto, szkoda ze tak malo sypneli na marketing. Chociaz wiadomo ze pewnego pulapu popularnosci serial i tak nie przeskoczy. Spoiler A nie uważasz, że to podstęp z tą końcówka? I tak na prawdę jego ojciec to zaplanował Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 8 godzin temu, SetoPL napisał: Ukryj zawartość A nie uważasz, że to podstęp z tą końcówka? I tak na prawdę jego ojciec to zaplanował Spoiler Logan zaplanował, żeby całą winę za rejsy zrzucić na niego? Baaardzo wątpliwe. Ta ostatnia scena pokazuje jaką drogę przeszedł Kendall od wypadku, po którym ojciec miał go w kieszeni i tańczył tak jak mu stary zagrał do momentu, w którym poszedł na wojnę praktycznie z całą rodziną/firmą. I tak jak pisał schabek, pod koniec można było się tego zwrotu akcji już domyślić, ale i tak serial tip top. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 1 godzinę temu, MBeniek napisał: Ukryj zawartość Logan zaplanował, żeby całą winę za rejsy zrzucić na niego? Baaardzo wątpliwe. Ta ostatnia scena pokazuje jaką drogę przeszedł Kendall od wypadku, po którym ojciec miał go w kieszeni i tańczył tak jak mu stary zagrał do momentu, w którym poszedł na wojnę praktycznie z całą rodziną/firmą. I tak jak pisał schabek, pod koniec można było się tego zwrotu akcji już domyślić, ale i tak serial tip top. Spoiler Jeśli dobrze rozumiem na początku odcinka miał rozmowę z udziałowcami, którzy powiedzieli, że nie sprzedadzą swojej cześć jeśli Logan weźmie to na klatę. Stąd moje przypuszczenia, że to jego podstęp, ale nie ukrywam, że to już teoria spiskowa Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 6 godzin temu, SetoPL napisał: Ukryj zawartość Jeśli dobrze rozumiem na początku odcinka miał rozmowę z udziałowcami, którzy powiedzieli, że nie sprzedadzą swojej cześć jeśli Logan weźmie to na klatę. Stąd moje przypuszczenia, że to jego podstęp, ale nie ukrywam, że to już teoria spiskowa Spoiler Sadzac po reakcji Logana to raczej go zamurowalo, nawet jakby byl pod wrazeniem tego jak Kendall go oplul. Ken od zawsze kombinowal na boku. W drugim sezonie byl rozbity, gryzlo go sumienie od wypadku, jeszcze na koniec Logan osmieszyl go jak kazal wyjechac Naomi no i na koniec poswiecil go dla firmy. Nie wydaje mi sie zeby scenarzysci tez poszli na taki chwyt z ustawka. W 3 sezonie otwarta wojna Ken vs rodzina i wyciaganie brudow na wierzch. Niech jeszcze Kendall przeciagnie na swoja strone Romana i bedzie git 1 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 What we do in the shadows serial. Jeśli kogoś smieszył film to serial trzyma poziom. Początek wydaje sie remakiem, ale potem już wszystko leci swoją drogą. Nie oglądłem całego ale pierwsza cześć sezonu dobra. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 W dniu 3.04.2020 o 17:34, schabek napisał: Pokaż ukrytą zawartość Sadzac po reakcji Logana to raczej go zamurowalo, nawet jakby byl pod wrazeniem tego jak Kendall go oplul. Ken od zawsze kombinowal na boku. W drugim sezonie byl rozbity, gryzlo go sumienie od wypadku, jeszcze na koniec Logan osmieszyl go jak kazal wyjechac Naomi no i na koniec poswiecil go dla firmy. Nie wydaje mi sie zeby scenarzysci tez poszli na taki chwyt z ustawka. W 3 sezonie otwarta wojna Ken vs rodzina i wyciaganie brudow na wierzch. Niech jeszcze Kendall przeciagnie na swoja strone Romana i bedzie git Twoja wersja jest bardziej realna. Jakby nie było serial sztos i cieszy mnie, że pomimo nie mam nawet promila tego co on za to mam prawdziwą rodzinę, a to chyba najważniejsze. Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Nowy sezon Killing Eve w tym miesiącu 1 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Opublikowano 11 kwietnia 2020 "Co robimy w ukryciu". No jayebie jakie to jest poyebanie dobre 2 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Już jutro premiera "Ucieczki". https://www.serialowa.pl/246220/ucieczka-merritt-wever-serial-hbo-recenzja/ Ja w to wchodzę bez masła. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Co do posta wyżej - OGLĄDAĆ. Tzn jak lubicie komediodramaty z wątkiem miłosnym na pierwszym miejscu. Meritt Wever dała zayebisty popis aktorstwa a Gleeson też nie gorszy. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Opublikowano 17 kwietnia 2020 (edytowane) Klimat noir? L.A. w latach 30? Matthew Rhys w głównej roli? Dawać mi to już Premiera 21 czerwca. Edytowane 17 kwietnia 2020 przez sprite 2 3 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Z cyklu niespodziewanych rzeczy - wygląda, że HBO robi serial Hellraiser, a osoby powiązane z projektem napawają optymizmem.https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/hellraiser-series-works-at-hbo-1292088 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Jaka jest jakość tych filmów Marvela na HBOGO? Full HD? Cytuj
messer88 6 596 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Przypadkiem wczoraj trafiłem na Taboo no i po paru odcinkach całkiem przyjemnie się to ogląda, fajny klimat. Cytuj
Boomcio 4 163 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 Trzeci sezon Westworld - o jprdolę, jak zajebiście serial ewoluował. W 2 se bałem siè, że nie dobrnę do końca. Cytuj
messer88 6 596 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 A no szkoda tylko że zaraz ostatni ep. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 maja 2020 Opublikowano 4 maja 2020 W dniu 2.05.2020 o 01:43, YETI napisał: Może się udać. Myślę, że jak stoi za tym Peele (Get out, Us) oraz Green (Synowie Anarchii) to na pewno się uda. 1 Cytuj
messer88 6 596 Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 Epidemia strachu to nieźle aktualna jest To wiem na pewno po pierwszym epie też się dobrze zapowiada. Cytuj
Ukukuki 7 117 Opublikowano 16 maja 2020 Autor Opublikowano 16 maja 2020 Skończyłem oglądać Rodzinę Soprano, jaki ten serial jest dobry Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 Ech jak sobie przypomnę ostatnią scenę 1 Cytuj
nikt 43 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Jest promocja w aplikacji pyszne.pl. W strefie premium za 20 pkt. można dostać kod miesiąc HBO Go za darmo. Działa dla nowych oraz już aktywnych kont. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi