Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 17.10.2018 o 06:30, marbel007 napisał(a):

Czy mogę dziś już anulować subskrypcję i korzystać do końca terminu jej ważności (10 dni jeszcze) - czy mi wywali od razu

Będziesz mógł spokojnie jeszcze korzystać do końca terminu ważności. 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 218,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano
  W dniu 16.10.2018 o 19:11, Masorz napisał(a):

I brakuje Amazon Prime.

Może jest tak mało popularny, że nie załapał się do zestawienia? Chociaż... sam w to wątpię :dunno:

Opublikowano

W sumie się nie dziwię, że obniżyli cenę do 19,99 zł. Aplikacja do dupy, w ogóle mają jakiś content po 4k seriale czy filmy? Nawet na moim cyfrowym polsacie ich głównych kanałach hbo1, hbo2 i hbo3 to filmy są w 720p, no porażka, że nie ogarnęli z tym jeszcze. W takim tempie jakby Netflix chciał to by ich z palcem w dupie wykupili i mieli te swoje seriale (ulepszone jakościowo) gra  o tron, rodzina soprano w normalnych rozdzielczościach 4k.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

zacznijmy od tego, ze oni aplikacji na wiekszosc telewizorow to nawet jeszcze nie napisali, a na infolini zalecają google chromcast, badz podlaczenie laptopa xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja z kolei nie ogarniam dlaczego nie ma w Polsce aplikacji na Xboxa, skoro na zachodzie i na PS3/4 takowa jest. Strasznie mnie to wkurza :/

Opublikowano

Prawdopodobnie Sony ma jakiś deal na ekskluzywność z HBO, tak jak kiedyś miało to miejsce ze Spotify. HBO GO na Xbox One jest dostępne tylko dla USA.

Opublikowano

Właśnie oglądam (kończę 3 odcinek) i jestem zachwycony. Rewelacyjny serial, zawsze chciałem coś takiego obejrzeć. Bo taki dealer to się naogląda różnych rzeczy, hehe. Świetnie wypadł ten debiutant w głównej roli. W ogóle obsada dobrze dobrana, tylko szkoda że na razie mało Więckiewicza. Chabior urodzony do ról oprychów. Zdjęcia i muzyka na medal. Najlepsze w tym serialu jest to co najważniejsze, czyli historia. Niesamowicie wciąga i zaskakuje, od razu oglądasz kolejny odcinek. Dobrze że wrzucili całość.

Opublikowano

Jestem swiezo po 1 odcinku i jeszcze dzisiaj z 2-3 wjada na bank. SZTOS. Bedzie jeden z najlepszych polskich seriali, jak nie najlepszy.

Opublikowano

Jestem świeżo po przeczytaniu książki i według mnie (na razie po 2 odcinkach serialu) serial lepszy. Bałem się troszkę jak przedstawią bohatera jak 60 % książki to jego myśli w formie narracji:) Obsada świetnie dobrana szczególnie ten debiutant. Rozpisze się jak całość obejrzę ale serial pozytywnie zaskoczył.

Opublikowano
  W dniu 28.10.2018 o 22:16, blantman napisał(a):

Jestem świeżo po przeczytaniu książki i według mnie (na razie po 2 odcinkach serialu) serial lepszy. Bałem się troszkę jak przedstawią bohatera jak 60 % książki to jego myśli w formie narracji:) Obsada świetnie dobrana szczególnie ten debiutant. Rozpisze się jak całość obejrzę ale serial pozytywnie zaskoczył.

Akurat w ten weekend musiało u mnie wywalić internet. Muszę obejrzeć całość, słyszałem w robocie, że nawet Frycz zagrał swoją życiówkę.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

Ja skonczylem juz i powiem tylko ze swietny serial. Frycz (!!!!!!), Wieckiewicz, Chabior :fsg: Sporo tez nowych twarzy, tylko glowny bohater mi srednio przypadl do gustu. Jesli chodzi o polskie seriale to raczej nie bylo nic tak brutalnego i wulgarnego, ale taka tez jest ksiazka podobno. Mi to tam zupelnie nie przeszkadza bo nie byly to bezsensownie latajace kur wy jak u Vegi, tu w zasadzie kazdy dialog siadal wspaniale i byl mega soczysty. Kozak

Opublikowano

Wieczorem obejrzałem cztery epizody, jak na razie podpisuję się pod opinią kolegi.

Dario zasługuje chyba na osobny serial. Te jego awantury, wątek z Jackiem, czy teksty typu "Rucham was wszystkich kutasem. Ale ciebie, Kubuś, to z miłością" :nosacz3:

Na plus przede wszystkim klimat, czy nawet jakieś epizodyczne postaci, wszystko kurde jest zgrane na tip top. Fabuła nie jest jakiś wysokich lotów, ale w takiej otoczce jakoś mi to nie wadzi.

Opublikowano

Ta scena to jest zloto :pawel: ale takich wiecej w tym serialu

Opublikowano
  W dniu 30.10.2018 o 05:33, Solderowy123 napisał(a):

Wieczorem obejrzałem cztery epizody, jak na razie podpisuję się pod opinią kolegi.

Dario zasługuje chyba na osobny serial. Te jego awantury, wątek z Jackiem, czy teksty typu "Rucham was wszystkich kutasem. Ale ciebie, Kubuś, to z miłością" :nosacz3:

Na plus przede wszystkim klimat, czy nawet jakieś epizodyczne postaci, wszystko kurde jest zgrane na tip top. Fabuła nie jest jakiś wysokich lotów, ale w takiej otoczce jakoś mi to nie wadzi.

HBO chyba tym serialem odkryło zlotą formułę serialu w erze Bingeu - 6 zwartych odcinków które można obejrzeć w dzień i się w pełni zagłębić. Netflix może tego pozazdrościć. 

Opublikowano

Ślepnąc od Świateł wchodzi gładko. Zaryzykowałbym nawet, że Kubuś to Ray Donovan polskiego narkobiznesu. Tak było w pierwszym odcinku, potem troszeczkę za dużo faz po amfie ale ok. No i są typowe głupoty jak np. fakt, że ogarnięty człowiek, który ma wszystko pod kontrolą

Pokaż ukrytą zawartość

Ale to tylko takie czepialstwo drobnych. Troszkę też nie pasuje mi to jak gada do klientów. Przykład? Pazura w mieszkaniu.

Pokaż ukrytą zawartość

Frycz za to... :notbad: 

Motyw z Argentyną dobry. Ostatni bastion Piotrka jak i "fajnal destinejszyn", który daje ładny kontrast całemu budującemu się szaleństwu. 

Dobre, stonowane i lekko undergroundowe kino nocnego życia.

Wskoczyły 4 odcinki i jadę dalej.

Opublikowano

Nieźle pewne rzeczy pozmieniali względem książki ale na plus. Naprawdę bałem się narracji bohatera ale wybrneli z tego dobrze. Książka już w sumie była gotowym scenariuszem. Dialogi przenieśli prawie 1do 1  te które w książce były. Dodali tylko pewne dialogi aby wytłumaczyć co w głowie bohatera siedzi. W sumie książka to tak w 60% jego przemyślenia o wawie, ludziach, miłości etc. 

No i tak jak w książce Kubuś wkuriwa ale sikora dareczek i jacuś nadrabiają. Czytając książkę miałem nadzieje na marny koniec głównego bohatera tu mam tak samo:ragus: (pipi)any słoik z olsztyna

Opublikowano
  W dniu 31.10.2018 o 19:03, Kalel napisał(a):

PAN FRYCZ TYTAN AKTORSTWA

Jak ogladalem to momentami sie go balem xD 

S Z T Y W N I U T K O

Opublikowano

Moment, chwile przed tą sceną którą wrzuciłem 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 29.10.2018 o 08:15, Słupek napisał(a):

Call Me by Your Name na hbo :wub:

:ogor:

Opublikowano
  W dniu 1.11.2018 o 12:18, schabek napisał(a):

Jak ogladalem to momentami sie go balem xD 

S Z T Y W N I U T K O

Scena jak śpiewają myslowitz, przymiarki u tuk tuka. Niesamowity serial, odpały po wiadomoczym mocne. Osobiście Kubusia polubiłem, nie przeszkadza mi drewniana gra, lepsze to niż robienie z siebie pajaca na siłe.

Opublikowano
  W dniu 5.11.2018 o 16:38, Dud.ek napisał(a):

Scena jak śpiewają myslowitz, przymiarki u tuk tuka. Niesamowity serial, odpały po wiadomoczym mocne. Osobiście Kubusia polubiłem, nie przeszkadza mi drewniana gra, lepsze to niż robienie z siebie pajaca na siłe.

Akcja w hotelu z poslem zostanie na stale w moim sercu