MBeniek 3 260 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 Godzinę temu, marbel007 napisał: Czy mogę dziś już anulować subskrypcję i korzystać do końca terminu jej ważności (10 dni jeszcze) - czy mi wywali od razu Będziesz mógł spokojnie jeszcze korzystać do końca terminu ważności. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 13 godzin temu, Masorz napisał: I brakuje Amazon Prime. Może jest tak mało popularny, że nie załapał się do zestawienia? Chociaż... sam w to wątpię Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 22 października 2018 Opublikowano 22 października 2018 (edytowane) W sumie się nie dziwię, że obniżyli cenę do 19,99 zł. Aplikacja do dupy, w ogóle mają jakiś content po 4k seriale czy filmy? Nawet na moim cyfrowym polsacie ich głównych kanałach hbo1, hbo2 i hbo3 to filmy są w 720p, no porażka, że nie ogarnęli z tym jeszcze. W takim tempie jakby Netflix chciał to by ich z palcem w dupie wykupili i mieli te swoje seriale (ulepszone jakościowo) gra o tron, rodzina soprano w normalnych rozdzielczościach 4k. Edytowane 22 października 2018 przez Faka Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 23 października 2018 Opublikowano 23 października 2018 (edytowane) zacznijmy od tego, ze oni aplikacji na wiekszosc telewizorow to nawet jeszcze nie napisali, a na infolini zalecają google chromcast, badz podlaczenie laptopa xD Edytowane 23 października 2018 przez easye 2 Cytuj
Shago 3 568 Opublikowano 23 października 2018 Opublikowano 23 października 2018 Ja z kolei nie ogarniam dlaczego nie ma w Polsce aplikacji na Xboxa, skoro na zachodzie i na PS3/4 takowa jest. Strasznie mnie to wkurza Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 23 października 2018 Opublikowano 23 października 2018 Prawdopodobnie Sony ma jakiś deal na ekskluzywność z HBO, tak jak kiedyś miało to miejsce ze Spotify. HBO GO na Xbox One jest dostępne tylko dla USA. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Dziś na HBO Go wylądował cały sezon Ślepnąc od Świateł 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Właśnie oglądam (kończę 3 odcinek) i jestem zachwycony. Rewelacyjny serial, zawsze chciałem coś takiego obejrzeć. Bo taki dealer to się naogląda różnych rzeczy, hehe. Świetnie wypadł ten debiutant w głównej roli. W ogóle obsada dobrze dobrana, tylko szkoda że na razie mało Więckiewicza. Chabior urodzony do ról oprychów. Zdjęcia i muzyka na medal. Najlepsze w tym serialu jest to co najważniejsze, czyli historia. Niesamowicie wciąga i zaskakuje, od razu oglądasz kolejny odcinek. Dobrze że wrzucili całość. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Jestem swiezo po 1 odcinku i jeszcze dzisiaj z 2-3 wjada na bank. SZTOS. Bedzie jeden z najlepszych polskich seriali, jak nie najlepszy. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Jestem świeżo po przeczytaniu książki i według mnie (na razie po 2 odcinkach serialu) serial lepszy. Bałem się troszkę jak przedstawią bohatera jak 60 % książki to jego myśli w formie narracji:) Obsada świetnie dobrana szczególnie ten debiutant. Rozpisze się jak całość obejrzę ale serial pozytywnie zaskoczył. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Call Me by Your Name na hbo Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 (edytowane) 14 godzin temu, blantman napisał: Jestem świeżo po przeczytaniu książki i według mnie (na razie po 2 odcinkach serialu) serial lepszy. Bałem się troszkę jak przedstawią bohatera jak 60 % książki to jego myśli w formie narracji:) Obsada świetnie dobrana szczególnie ten debiutant. Rozpisze się jak całość obejrzę ale serial pozytywnie zaskoczył. Akurat w ten weekend musiało u mnie wywalić internet. Muszę obejrzeć całość, słyszałem w robocie, że nawet Frycz zagrał swoją życiówkę. Edytowane 29 października 2018 przez Solderowy123 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Ja skonczylem juz i powiem tylko ze swietny serial. Frycz (!!!!!!), Wieckiewicz, Chabior Sporo tez nowych twarzy, tylko glowny bohater mi srednio przypadl do gustu. Jesli chodzi o polskie seriale to raczej nie bylo nic tak brutalnego i wulgarnego, ale taka tez jest ksiazka podobno. Mi to tam zupelnie nie przeszkadza bo nie byly to bezsensownie latajace kur wy jak u Vegi, tu w zasadzie kazdy dialog siadal wspaniale i byl mega soczysty. Kozak Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Wieczorem obejrzałem cztery epizody, jak na razie podpisuję się pod opinią kolegi. Dario zasługuje chyba na osobny serial. Te jego awantury, wątek z Jackiem, czy teksty typu "Rucham was wszystkich kutasem. Ale ciebie, Kubuś, to z miłością" Na plus przede wszystkim klimat, czy nawet jakieś epizodyczne postaci, wszystko kurde jest zgrane na tip top. Fabuła nie jest jakiś wysokich lotów, ale w takiej otoczce jakoś mi to nie wadzi. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Ta scena to jest zloto ale takich wiecej w tym serialu 2 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 15 godzin temu, Solderowy123 napisał: Wieczorem obejrzałem cztery epizody, jak na razie podpisuję się pod opinią kolegi. Dario zasługuje chyba na osobny serial. Te jego awantury, wątek z Jackiem, czy teksty typu "Rucham was wszystkich kutasem. Ale ciebie, Kubuś, to z miłością" Na plus przede wszystkim klimat, czy nawet jakieś epizodyczne postaci, wszystko kurde jest zgrane na tip top. Fabuła nie jest jakiś wysokich lotów, ale w takiej otoczce jakoś mi to nie wadzi. HBO chyba tym serialem odkryło zlotą formułę serialu w erze Bingeu - 6 zwartych odcinków które można obejrzeć w dzień i się w pełni zagłębić. Netflix może tego pozazdrościć. 1 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Pełna lista premier i nowości listopada w HBO: GO https://www.antyradio.pl/Film/Seriale/HBO-GO-Nowe-seriale-i-filmy-w-listopadzie-2018-PELNA-LISTA-26826 Wśród premier m.inn. "To", czy nowe seriale. Dodatkowo starsze pozycje, oraz klasyki np. "Taksówkarz" Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 PAN FRYCZ TYTAN AKTORSTWA 1 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Ślepnąc od Świateł wchodzi gładko. Zaryzykowałbym nawet, że Kubuś to Ray Donovan polskiego narkobiznesu. Tak było w pierwszym odcinku, potem troszeczkę za dużo faz po amfie ale ok. No i są typowe głupoty jak np. fakt, że ogarnięty człowiek, który ma wszystko pod kontrolą Spoiler diluje lewym towarem bo mu szefu zyebał transport, a klienci czekają. Nawet nie sprawdził co sprzedaje. Siup na wagę i na handel. Ale to tylko takie czepialstwo drobnych. Troszkę też nie pasuje mi to jak gada do klientów. Przykład? Pazura w mieszkaniu. Spoiler "Czemu rozmawiasz o mnie z innymi ludźmi?", "Prosiłem cię żebyś tego nie robił" po czym Cezary robi minę jakby zaraz szatan miał mu odbyt pucować, a właściwie w tonie głosu nie było nic przerażającego. Po prostu w Kubie nie ma nic co budziłoby lęk. Frycz za to... Motyw z Argentyną dobry. Ostatni bastion Piotrka jak i "fajnal destinejszyn", który daje ładny kontrast całemu budującemu się szaleństwu. Dobre, stonowane i lekko undergroundowe kino nocnego życia. Wskoczyły 4 odcinki i jadę dalej. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Nieźle pewne rzeczy pozmieniali względem książki ale na plus. Naprawdę bałem się narracji bohatera ale wybrneli z tego dobrze. Książka już w sumie była gotowym scenariuszem. Dialogi przenieśli prawie 1do 1 te które w książce były. Dodali tylko pewne dialogi aby wytłumaczyć co w głowie bohatera siedzi. W sumie książka to tak w 60% jego przemyślenia o wawie, ludziach, miłości etc. No i tak jak w książce Kubuś wkuriwa ale sikora dareczek i jacuś nadrabiają. Czytając książkę miałem nadzieje na marny koniec głównego bohatera tu mam tak samo (pipi)any słoik z olsztyna Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 17 godzin temu, Kalel napisał: PAN FRYCZ TYTAN AKTORSTWA Jak ogladalem to momentami sie go balem xD S Z T Y W N I U T K O 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 Moment, chwile przed tą sceną którą wrzuciłem Jak (pipi)a pan Dariusz wchodzi i już jest aura rzucona. Wtedy to się (pipi)a bałem że po prostu Kubusia odstrzeli. Wtedy to (pipi)a srałem pod siebie. Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 W dniu 29.10.2018 o 09:15, Słupek napisał: Call Me by Your Name na hbo Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 W dniu 1.11.2018 o 13:18, schabek napisał: Jak ogladalem to momentami sie go balem xD S Z T Y W N I U T K O Scena jak śpiewają myslowitz, przymiarki u tuk tuka. Niesamowity serial, odpały po wiadomoczym mocne. Osobiście Kubusia polubiłem, nie przeszkadza mi drewniana gra, lepsze to niż robienie z siebie pajaca na siłe. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 6 godzin temu, Dud.ek napisał: Scena jak śpiewają myslowitz, przymiarki u tuk tuka. Niesamowity serial, odpały po wiadomoczym mocne. Osobiście Kubusia polubiłem, nie przeszkadza mi drewniana gra, lepsze to niż robienie z siebie pajaca na siłe. Akcja w hotelu z poslem zostanie na stale w moim sercu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi