Czoperrr 5 068 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Robiłem ostatnio rewatch Batmana tym razem w HBO Max i był to zupełnie inny seans niż w kinie. Bardziej kolorowy i wyraźny, w kinie czerń i totalny mrok. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Elegancki ten pierwszy epizod We Own This City, zaraz na początek dobry cliffhanger. Od razu czuć że nie robił tego Netflix Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 HBO podkręciło ostatnio premiera max, fajna promka cenowa, Batman zaraz po premierze kinowej, masa dobrych seriali/nowości, które nie są o homo życiu seksualnym młodzieży z usa liceum ciekawie zgrało się z grożeniem paluszkiem i płaczem Netlixa, że coraz mniej subskrypcji i to winna tych niedobrych cebularzy dzielących konto. W życiu nikomu hasła nie dałem, a apkę Netlixa wyjebałem już dawno z telewizora Niech netflix zdycha w cierpieniach. A! - jak to mówią - jestem tolerancyjny jak mogę. Toleruję homosekualne pięciokąty adoptujące chińskie panasekaualne i querosexualne dzieci po zmianie płci, nie tolerują gównianych produkcji Netflixa pod jeden szablon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Idealne podsumowanie Netflixa 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 A i do tego dzisiaj wszedł Barry 3 sezon Kocham ten serial Noho Hank<3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 Od oferty dostałem małpiego rozumu, na listę wleciało od razu chyba z 20 pozycji do obejrzenia Tyle, że z netflixem na początku było podobnie, a potem skakanie po tytułach i szukanie na siłę. Mimo wszystko, jakościowo to niebo a ziemia jeżeli chodzi o produkcje hbo więc póki co też chyba zrezygnuję z netflixa. Ten dokument o Tonym jastrzębiu jest niezły, chociaż szkoda, że o robieniu gry jest tylko krótka wzmianka, a przecież w dużej mierze to dzięki niej Tony został milionerem. Świetne były za to wypowiedzi innych skejterów, Rodney to jakiś mnich, który osiągnął kolejny poziom wtajemniczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 5 minut temu, mcp napisał: Rodney to jakiś mnich, który osiągnął kolejny poziom wtajemniczenia. To raczej zasługa autyzmu, z którym nauczył się żyć. Ale tak, Rodneya fajnie się słucha - zawsze sprawia wrażenie takiego skromnego ziomeczka, który jest do rany przyłóż mimo bycia jedną z największych ikon skatingu. Polecam jego wystąpienie na Tedzie sprzed kilku lat: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 Oglądałem to zaraz po skończeniu dokumentu wczoraj chciałbym mieć taką pasję z jaką on opowiada o jeździe na deskorolce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 Szybkie info - za dwa dni ostatni Bond wjeżdża do salonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 Peacemaker jest świetny, włączyłem od niechcenia i wleciał cały sezon na raz. Myślałem, że będzie na siłę śmiesznie, ale jest lekko i z odpowiednią dawką humoru. Najlepszy jest Vigilante xd Tokyo Vice też spoko, ale z tym puszczaniem odcinków na raty to kij im w oko. Pożyczyłem odcinki z internetu skoro i tak opłacam abonament. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 Tokyo Vice - 1 ep. = zbierałem szczękę z podłogi. Jak to było nakręcone, jak zmontowane! I muzyka... Cały klimat, ruch, pęd, stres bohatera. No dla mnie miazga! Tylko puszczanie co tydzień odcinka to skandal, dlatego chyba zaczekam z całością i wtedy jeszcze raz obejrzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 Całość już jest. Wczoraj był finał. Tylko HBO Max w Polsce się opierdala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 Z tłumaczeniem nie nadążają pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 Ależ to We Own This City ma klimat The Wire. Ciary. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 Ta, szkoda że tylko 6 epów będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Santi 29 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 Ależ to We Own This City ma klimat The Wire. Ciary.Do klimatu The Wire jeszcze trochę brakuje imo, dobrego gangusa przede wszystkim.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Turysta jebane złoto. Marsz oglądać! Poziom pierwszego detektywa, jak nie lepiej imo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 W dniu 29.04.2022 o 13:30, Santi napisał: Do klimatu The Wire jeszcze trochę brakuje imo, dobrego gangusa przede wszystkim. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Najlepszy na świecie już umar Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Umar Little hłe hłe:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 1 godzinę temu, gekon napisał: Turysta jebane złoto. Marsz oglądać! Poziom pierwszego detektywa, jak nie lepiej imo Właśnie się czaiłem. Przekonałeś. Ja znów świeżo po drugiej Euphori i mam trochę odczucie deja vu. Mimo mnogości świetnych scen IMO historia trochę za mocno stanęła, zbyt wiele wątków znów jest omawianych (szczególnie z Rue). Nowe postacie świetne (Lexi ❤), realizacyjnie oczywiście top topów. Jednak emołszony znacznie mniej podszarpane niż w S01. Nawet cycki wiadomo które już trochę się opatrzyły. Tak czy owak - należy zobaczyć, bo to najlepsze Young adult obecnie i to takie serio adult. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 2 godziny temu, gekon napisał: Turysta jebane złoto. Marsz oglądać! Poziom pierwszego detektywa, jak nie lepiej imo Czyli takie solidne 7,5/10? Żartuje, dzięki za polecanke, na pewno obejrzę w przerwie od nadrabiania SFU, choć tu dopiero końcówka drugiego sezonu. Faktycznie jest coś wyjątkowego w tym serialu. A co do wspomnianego Detektywa to szczerze nigdy nie rozumiałem fenomenu. Są lepsze kryminały. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Susza film polecajka Stewardesa z tym pasztetem z Big Bang Theory. Sam nie wiem jak to ocenic. Ma momenty i ogolnej fajna rozrywka. Drugi sezon wychodzi, ale czuje odcinanie kuponow. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 16 minut temu, MichAelis napisał: Stewardesa z tym pasztetem z Big Bang Theory. Sam nie wiem jak to ocenic. Ma momenty i ogolnej fajna rozrywka. Zaliczyłem pierwszy sezon i uwazam że z braku laku można sprawdzić, ale bez szału. Przygotować się tylko trzeba na to, że dziwnie grają aktorzy w tym serialu, co mnie irytowało cały czas - to jest trochę taka jakby parodia, tragikomedia, nie wiem sam jak to nazwać, ale grają cały czas tak nakręceni, jakby byli po pięciu kawach. Można się odbić. Na drugi sezon już mi szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Skończyłem dziś polski Odwilż. Klasę niżej niż Wataha, ale jak na polską produkcję wyszło dość spoko. I Boguś Linda jest, choć w drugoplanowej roli. Solidna produkcja HBO IMO. Teraz chyba poleci zawieszona kiedyś Sukcesja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Co Robimy w Ukryciu - właśnie skończyłem drugi sezon i chyba mogę coś w końcu napisać. Jak komuś leży humor ala Office i serial w stylu mocumentary, to będzie się dobrze bawił. Wiadomo, że nie ten poziom, ale jest kilka dobrych momentów, w których śmiechłem. Nie ma też takich pokładów żenady jak w Office. Ogólnie serial opowiada o losach 4 wampirów w dzisiejszych czasach oraz słudze jednego z nich, Guillermo, który wg mnie jest zdecydowanie bardziej interesujący od nich i ma fajne podłoże fabularne, pytanie na ile je wykorzystają. Został mi 3 sezon, odcinki po 30 minut jak znalazł na wieczorne oglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi