Patricko 1 397 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 Teraz pytanie czy to 4k wygląda jak 4k czy bardziej jak 1080p Znając hbo to pewnie to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 lepiej by świeże rzeczy dawali w lepszej jakości np nowy sezon Westworld Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 W dniu 1.08.2022 o 22:46, bartiz napisał: Gra o Tron wleciała w 4K + DV/HDR + Atmos... W końcu coś się rusza w tym temacie, oby było tego więcej. Następne w kolejce Wire i Soprano, chciałbym baaaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Oglądam sobie te parki i jest spoko ale office imo lepsze. Na plus brak telenoweli jak J&P bo takie wątki w Parkach nie zajmują całych odcinków. I Ron Swanson to jest a sceny z jego byłą żona to już w ogóle XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Mam dokładnie takie same odczucia (trzeci sezon Parków here). Ron jest mistrzem, już wyrósł na jedną z moich ulubionych postaci komediowych. Na moje oko konstrukcja tej postaci to taki trochę mix Dwighta i Stanleya. Natomiast nie oszukujmy się - Parki momentami sprawiają wrażenie serialu półkę-dwie niżej od Biura, jeśli chodzi o scenariusze, dialogi, żarty. Widać, że twórcy Biura mieli jeszcze trochę pomysłów, które chcieli zrealizować, ale z tych najlepszych się wystrzelali w Biurze. Niektóre akcje są tam jak dla mnie słabiutkie w porównaniu z Biurem. Ale niektóre bardzo fajne i serial mi się podoba, żeby nie było, że hejtuję. Na pewno obejrzę całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Parki mają tę przewagę nad The Office, że gra tam Aubrey Plaza, a do tego w bonusie Rashida Jones jest obecna przez cały serial Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2022 Po ostatnich szaleństwach nowego zarządu Warner Bors i wytopach Netflixa wygląda na to, że nowym królem vod będzie disnej+, i dobrze HBO max[*] tośmy się tym nacieszyli w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 jakby co 3 sezon Miasta na w wzgórzu wystartował. póki co 3 odcinki ale jest świetnie. kto nie widział to mocno polecam. tak jak nigdy za kewinem bekonem nie przepadałem tak tutaj przechuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Całkiem sporo dobroci nadchodzi szkoda że sporo next year ale będzie co oglądać do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 września 2022 Właśnie skończyłem s3 Barry - serdecznie polecam, mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 9 września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 września 2022 17 godzin temu, Banny napisał: Właśnie skończyłem s3 Barry - serdecznie polecam, mistrzostwo. Dla mnie chyba najgorszy sezon, zwłaszcza wątek z Sally męczący. Mimo wszystko, i tak warto obejrzeć, końcówka mocna, zapowiadającą, że następny sezon będzie bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 9 września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 września 2022 43 minuty temu, YETI napisał: Dla mnie chyba najgorszy sezon, zwłaszcza wątek z Sally męczący. Mimo wszystko, i tak warto obejrzeć, końcówka mocna, zapowiadającą, że następny sezon będzie bardzo ciekawy. Ten trzeci sezon chyba najbardziej mroczny, też mi jakoś szczególnie nie siadł. Początek serialu jest super, bo czasami ciężko aż uwierzyć w realia tego absurdalnego świata i jest mega śmiesznie. Później już układa się to różnie, ale warto obejrzeć, bo wyjątkowy jest ten serial, nie kojarzę niczego innego z tak pokręconym połączeniem humoru i thrillera/sensacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 września 2022 Właśnie wątek z Sally był dla mnie ciekawy, kulisy tej branży zawsze chętnie oglądam, parę scenek mistrzowskich było Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Jest jakaś działająca blokada na oglądanie HBO przez przeglądarkę pod innym adresem IP niż adres domowy? Wczoraj chciałem pokazać mojej mamie jak to działa więc założyłem nowy profil na swoim telefonie i zalogowałem się na stronę z jej laptopa jej profilem. Strona się wyświetlała jednak filmy nie odpalały, bo wyskakiwał błąd. Na tym samym internecie przez wifi na moim telefonie filmy się włączały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 O Sukcecji nigdy nie słyszałem, a zajebisty serial i się wkręciłem mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 Sukcesja? Po 3 sezonach ode mnie spokojnie 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 White Lotus, wspaniały serial To HBO więc nie mogli sie powstrzymać z pokazaniem męskich genitaliów w pełnej okazałości już w pierwszym odcinku, ale poza tym jest świetnie, obejrzałem w dwa dni to co mi się raczej nie zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 Zawstydza cię widok kutasa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 Pewnie chodziło mu o to, że kutasy latają wszędzie na lewo i prawo a bogusia nigdy nie jest pokazana Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 Prawdziwy silnie heteroseksualny mężczyzna może oglądać kutasy nawet z bliska i się nie krzywić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 w Minx to dopiero kutasy latajo Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 26 września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 września 2022 Kończę powoli ostatni sezon Parków i mam mieszane odczucia - oczywiście serial ogólnie rzecz biorąc mi się podoba, o czym świadczy fakt, że łyknąłem całość (7 sezonów) w parę miesięcy, ale ma jak dla mnie słabawe momenty. To co mnie tam najbardziej razi, to właściwie brak historii - w Biurze też jakaś wybitna nie była, ale fabuły Parków nie byłbym w stanie teraz nawet streścić, bo mam wrażenie, że tam się w kółko dzieje to samo, dając pretekst i tło dla żartów. Ciągle próbują przegłosować jakieś szalone, idealistyczne pomysły karykaturalnie ambitnej Leslie, ale ktoś/coś staje im na drodze. Postacie są właściwie jednowymiarowe, oparte o jakąś jedną ciągniętą do znudzenia cechę, nie ma w ogóle tych niuansów i "odcieni szarości" z Biura. Ogólnie Parki jako bliskiego krewnego Biura warto obejrzeć, jeśli spodobała się komuś konwencja mockumentu, bo niewątpliwie jest śmiesznie, ale już nie tak ambitnie i refleksyjnie jak w Biurze. Co w sumie wcale nie musi być wadą, jeśli chce się po prostu obejrzeć coś śmiesznego do obiadu. Ron rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 26 września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 września 2022 Ja też ostatnio skończyłem, ostatnie epy trochę słabe. Ron i Chris najlepsze postacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi