YETI 10 980 Opublikowano 15 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2023 Batman Serial animowany, właśnie pojawiło się 65 odcinków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2023 Powinni od razu wrzucić wszystko, a nie tylko 1 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 15 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2023 Mayans MC- pierwsze 3 sezony w sumie na tym samym poziomie, ale czwarty to jakiś ściek. No i EdZio tak wkurwiał w tym sezonie, że naprawdę się chce, żeby zdechł w płomieniach pod tą swoją motorynką. I nie- to pierdolo, ze klub najważniejszy to marna wymówka. No i akcja z Galindo to też śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 15 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2023 Czwarty sezon to już padaka była, wymęczyłem to w chuj, że gardzę samym sobą, co oni odjebali. Piąty sezon ma być ostatnim, ciekawe co spierdolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 17 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2023 Skończyłem pierwszy sezon Białego Lotosu, świetna rzecz. Armond zajebisty ziomek xd Martwi mnie to co piszecie o drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 17 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2023 Drugi też zajebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 17 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2023 (edytowane) Ja wskoczyłem od razu do drugiego po wielu zasłyszanych zachwytach i muszę powiedzieć, że się do nich przyłączam. Rewelacja. Niby sielanka, a cały czas czuć napięcie. Każdą postać można zarówno za coś lubić i równocześnie nie znosić. Jak w życiu. Do tego fantastyczna muzyka i cała sycylijska otoczka. No i Mia. Edytowane 17 lutego 2023 przez Wojtq Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 17 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2023 Pierwszy jak dla mnie mocne 9, drugi "tylko" 7, bo przez większość sezonu to takie średniawe romansidło, które ratują zdjęcia, muzyka, atmosfera i obietnica kryminalnej intrygi. Twórca Mike White mówił w jakimś wywiadzie, że motywem przewodnim pierwszego sezonu było bogactwo, drugiego seks, a w trzecim jakieś motywy religijne bodaj mają się pojawić. Ponoć mają kręcić w Azji, więc być może jakieś Malediwy wjadą albo Tajlandia. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 17 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2023 Godzinę temu, drozdu7 napisał: Skończyłem pierwszy sezon Białego Lotosu, świetna rzecz. Armond zajebisty ziomek xd Martwi mnie to co piszecie o drugim. Drugi lepszy, po pierwszym zastanawiałem się czy podchodzić do drugiego, bo byłem mocno rozczarowany. Świetne zdjęcia, muzyka, lepsza historia, drugi sezon pod wieloma względami jest lepszy, i ta muzyka podczas intro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 17 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2023 (edytowane) Czy historia to imo nie, jednak pierwszy był ciekawszy pod tym względem ( kierownik robił robotę ), ale z pewnością widoczki w drugim sezonie są konkretne i lepsze. Edytowane 17 lutego 2023 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 17 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2023 Nie to ładne, co ładne, a co się komu podoba. W przypadku WL moim zdaniem w obu przypadkach mamy do czynienia z realizacyjnym topem (zdjęcia, muzyka, aktorstwo, scenografie, reżyseria - to jest wszystko mistrzowskie w tym serialu). Sezony różnią się charakterem opowieści trochę i mnie siadła bardziej opowieść w pierwszym sezonie, wykraczająca poza schemat "kto, z kim i kogo rucha", bardziej wielowymiarowa, o konfliktach społecznych na wielu różnych poziomach: bogaci - biedni, dzieci - rodzice, żony - mężowie, teściowe - synowe, bracia - siostry, szef - pracownicy, homo - hetero, goście hotelu - lokalsi... tam było tego tyle, że aż ciężko mi teraz sobie wszystko przypomnieć i można by jeszcze długo wymieniać źródła napięć. Natomiast w drugim sezonie źródło napięć było raczej tylko jedno - zdrady w związkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 18 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2023 Dawno nic na mnie tak nie zrobiło wrażenia jeśli chodzi o grę aktorską(Zendaya) i natężenie emocji jak 5 odcinek w drugim sezonie Euforii. Odjebane perfekcyjne. Nie żeby reszta nie trzymała bardzo wysokiego poziomu, ale ten konkretny ocicnek trzeba koniecznie zobaczyć i przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
whitesand 16 Opublikowano 18 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2023 W dniu 17.02.2023 o 11:13, sprite napisał: Drugi też zajebisty. Ogólnie świetny serial, od bardzo dawna nie oglądałem nic tak godnego polecenia. Obydwa sezonu równe, aczkolwiek odmienne tematyką i u mnie minimalnie wygrywa sezon 2. Głównie widoczkami, jakoś Europa (a zwłaszcza Włochy) bardziej do mnie przemawia niż Hawaje. Tak czy inaczej serial obowiązkowy do zaliczenia na HBO. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 19 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2023 12 godzin temu, SlimShady napisał: Dawno nic na mnie tak nie zrobiło wrażenia jeśli chodzi o grę aktorską(Zendaya) i natężenie emocji jak 5 odcinek w drugim sezonie Euforii. Odjebane perfekcyjne. Nie żeby reszta nie trzymała bardzo wysokiego poziomu, ale ten konkretny ocicnek trzeba koniecznie zobaczyć i przeżyć. Scena w drugim sezonie, gdy matka Spoiler Schowała jej dragi, a ta postanowiła roznieść cały dom Gra aktorska godna oskara. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 25 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2023 Czwarty sezon Sukcesji będzie ostatnim. Dobra wiadomość dla tempa historii, bo obawiałem się że zrobią z tego tasiemca. https://naekranie.pl/aktualnosci/sukcesja-goldbergowie-koniec-seriali-1677229006 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 25 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2023 Żaden serial nie powinien mieć więcej niż czterech - pięciu sezonów, dobry ruch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 2 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2023 Dwa pierwsze odcinki, finałowego sezonu Snowfall dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 10 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2023 Szykuje się chyba kolejny dobry miniserial obyczajowo-kryminalny HBO, od twórców świetnych Wielkich Klamstewek i niezłego Od Nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 11 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2023 Ta sama historia co w "Candy" na Disney+ Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 22 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2023 Wygląda na to, że czwarty sezon "Sukcesji" dostarczył https://antyweb.pl/nawet-nie-zal-ze-to-ostatnie-odcinki-sukcesja-4-sezon-recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 22 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2023 Oj jest hajpik. To chyba jedyny współczesny nie-mini serial, który mnie potrafił wciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 782 Opublikowano 26 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2023 jutro premierka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2023 Ja czekam na całość, oglądałem 3ci sezon tydzień po tygodniu i niebardzo mi to jednak odpowiada w przypadku tej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 26 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2023 Najlepszy obecnie emitowany serial. Mam nadzieję, że się tam pozabijają. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 26 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2023 Nie oglądałem jeszcze, i wychodzi na to że jak obejrzę to już całość po bożemu 4 sezoniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi