Soban 4 046 Opublikowano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2023 Obejrzałem sobie wczoraj ten nowy polski serial bring back alice i tak jak ogólny zarys fabuły jest nawet spoko - ot takie scooby doo teen drama, tak aktorstwo to jest jakiś kurwa dramat. Nie jestem jakimś wielkim znawcą kina, ale nawet taki laik jak ja widzi, że aktorzy to mają skillsy jak w trudnych sprawach("najlepszy" jest ten główny alvaro jebaka), a dialogi napisane chyba przez kogoś kto nigdy nie wyszedł z piwnicy i tak właśnie sobie wyobraża interakcje społeczne xd Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2023 Oj tak, też się odbiłem od tego, a nie miałem jakichś wygórowanych oczekiwań. Ciężko mi się to oglądało, ten młodzieżowo-imprezowy klimat jakiś mi się krindżowy wydawał, raczej porzucę po pierwszym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2023 (edytowane) Klimat młodzieżowy ok, bo w takim sex education czy euforii to dziala dzieki ogarnietym aktorom, a tutaj jest takie cringowe drewno, ze dariusz z trudnych spraw to przy nich daniel day lewis. Edytowane 27 kwietnia 2023 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2023 Z Euforią też miałem pod górkę i porzuciłem po paru odcinkach. Chyba współczesne młodzieżowe tematy ogólnie mnie bardziej żenują niż ciekawią... A z pierwszego odcinka Alice zapamiętałem głównie te ujęcia z drona wieżowca w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2023 Finalny sezon Snowfall dobra rzecz. Szkoda że już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2023 Ja jeszcze mam przed sobą cały sezon, ale ogólnie serialowi należy się znacznie większy rozgłos. Wydaje mi się, że mało kto o nim słyszał. To mam na celowniku, obsada i temat mocno zachęca. 1.05 premiera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2023 Ja długo odwlekałem oglądanie tego ostatniego sezonu i w końcu odpaliłem to było 8 odcinków, na te dwa ostatnie to już było czekane mocno bo tak wciągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2023 Twórca serialu Jonathan Tropper zapowiedział, że w połowie sezonu pojawi się wyjątkowa gwiazda w gościnnej roli. Ma ona oddać hołd Bruce'owi Lee w 50. rocznicę jego śmierci. Ma być to zrobione w wyjątkowy i poruszający sposób. Na ten moment tożsamość tej osoby pozostaje tajemnicą, ale najwyraźniej może być związana z Brucem Lee. https://naekranie.pl/aktualnosci/wojownik-teaser-3-sezon-kiedy-premiera-1682664868 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2023 "Joe Pera opowiada" - złoto. Króciutkie, 10-minutowe odcinki czegoś w rodzaju serialowego standupu, w którym wyjątkowo miły, kulturalny i spokojny nauczyciel z gimnazjum opowiada o swoim życiu, codzienności i rozmaitych życiowych tematach. Tak dziwne i relaksujące jak chyba nic co wcześniej oglądałem, polecam sprawdzić nawet z czystej ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2023 12 godzin temu, messer88 napisał: Finalny sezon Snowfall dobra rzecz. Szkoda że już koniec. Bardzo mi się podobało zakończenie i to jak niektórzy a właściwie wszyscy skończyli. Nie wiem czy to nie najlepszy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2023 19 godzin temu, YETI napisał: https://naekranie.pl/aktualnosci/wojownik-teaser-3-sezon-kiedy-premiera-1682664868 Najwyższy czas, już dwa i pół roku od drugiego sezonu. Czekam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2023 18 godzin temu, YETI napisał: Twórca serialu Jonathan Tropper zapowiedział, że w połowie sezonu pojawi się wyjątkowa gwiazda w gościnnej roli. Ma ona oddać hołd Bruce'owi Lee w 50. rocznicę jego śmierci. Ma być to zrobione w wyjątkowy i poruszający sposób. Na ten moment tożsamość tej osoby pozostaje tajemnicą, ale najwyraźniej może być związana z Brucem Lee. https://naekranie.pl/aktualnosci/wojownik-teaser-3-sezon-kiedy-premiera-1682664868 Kurde, z drugiego sezonu mało co pamiętam. Co do gościńca to powitałbym pana Bolo Yeunga i choć bice już odeszły to samą tylko charyzmą rozłożyłby wszystkich. Ale pewnie raczej zobaczymy córkę Bruce'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Ktoś oglądał "Stamtąd"? Nawet ma dobre recki na IMDb. Ok, zacząłem oglądać. Póki co klimat jest zayebisty. Zobaczymy jak to pociągną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 8 godzin temu, Patricko napisał: Ktoś oglądał "Stamtąd"? Nawet ma dobre recki na IMDb. Ok, zacząłem oglądać. Póki co klimat jest zayebisty. Zobaczymy jak to pociągną. Podobno bardzo dobra rzecz, dużo ludzi chwali, że trochę tu Twin Peaks, Lost czy Miasteczko Salem. Można już oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Oglądam From na bieżąco. Fajny serial przypominający mi miejscami Lost. Po pojawieniu się pierwszych trupów zrozumiałem, dlaczego ten serial dostał odpowiednik filmowej kategorii R. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Obejrzałem pierwszy odcinek Stamtąd i z jednej strony intryga wciągnęła całkiem solidnie, ale z drugiej, może głupio to zabrzmi w kontekście horroru, trochę za dużo w nim straszenia i brutalności jak dla mnie. Jakby w thriller poszli bardziej niż w horror to by mi bardziej siadł i pewnie bym oglądał dalej, ale z drugiej strony jak ktoś lubi takie mocniejsze klimaty to się powinno spodobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 14 godzin temu, YETI napisał: Można już oglądać. Właśnie obejrzane. Dobry film. Bez wielkich fajerwerków ale po prostu porządnie zrobiony film. Do tego Daisy nawet zaniedbana jest bardzo z tymi swoimi ciemnymi oczami. Btw pierwszy odcinek Hydraulików Białego Domu jest już dostępny, 53 minuty. Do poduszki wjedzie to jutro ocenię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Spiewające raki oglądałem jakiś czas temu chyba z Amazona, piękny film, piękny kryminał, świetna historia. Piękny film 7+/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 2 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2023 Stamtąd - póki co genialnie się to ogląda. Kończę pierwszy sezon i tajemnica miasteczka jest fajnie stworzona. Ciągła rozkmina czy to inny wymiar, urojenia, jakaś wirtualna rzeczywistość, bawię się wybornie. Jest tutaj fundament na naprawdę coś oryginalnego. Boję się tylko, że będą to chcieli ciągnąć przez kilka dobrych sezonów, co może skończyć się dwojako, albo ludzie będą czekać albo się wnerwią i oleją, co skończy się cancelem. Kończy się pierwszy sezon i tak naprawdę akcja stoi w miejscu i pewnie w ostatnim odcinku będzie jakiś cliffhanger. Oby drugi sezon dowiózł konkretnie, bo czuje że od niego mogą zależeć losy dalszych części. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 3 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2023 Zgadłeś, jest cliffhanger Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 3 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2023 hydraulicy białego domu spoko po pierwszym epie. takie luźne, komediowe, momentami wręcz karykaturalne spojrzenie na tamte czasy, politykę i szemrane akcje na zlecenie nixona. obsada daje radę, klimat i ogólny vibe też. zobaczymy jak będzie dalej ale póki co okejka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 Stylistyka na plus (te samochody <3 ), ładne zdjęcia, sama historia po pierwszym odcinku taka w miarę, ale tyłka nie rwie... Przez tą komediowość ujęcia tematów szpiegowskich skojarzyło mi się to trochę z filmem "Szpiedzy tacy jak my". Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 Podobno dobry film, właśnie trafił na HBO. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 8 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2023 Wydaje mi się czy ostatnio się zmieniło i nowe epizody wrzucają we wtorki zamiast poniedziałku? Perry Mason ostatnio co wtorek i teraz pani Davis też nie ma nowego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 8 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2023 odkąd pamiętam zawsze było we wtorki, dzień po światowej premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi