Dalhi 178 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Zniżka na zmianę pakietu zacznie obowiązywać od dnia następnego przedłużenia subskrypcji, po tym jak dokonasz aktywacji zniżki przy użyciu Kodu. Skontaktuj się z naszym Centrum pomocy, aby otrzymać proporcjonalny zwrot środków za okres między datą rozpoczęcia nowego, zmienionego pakietu bazowego a datą wejścia w życie Zniżki na zmianę pakietu. Jeżeli ktoś chce zmienić pakiet a posiada zniżkę 33% to będzie musiał upomnieć się o kod promocyjny. Hooyki. Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Skoro mam ten "Pakiet przed Max" to też muszę się starać o zniżkę, czy z automatu będą nadal pobierali 19,99 zł? Szczerze mówiąc pogubiłem się w tym wszystkim Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 1 godzinę temu, mattaman napisał(a): Dla starych klientów jest pakiet "przed max" za 19,99 (4k, atmos), skoro tak to bardzo miła decyzja ich strony aż jestem zaskoczony, myślałem że przeskoczy na to bieda fhd 19,99 z reklamami 15 minut temu, MacLeSkr napisał(a): Skoro mam ten "Pakiet przed Max" to też muszę się starać o zniżkę, czy z automatu będą nadal pobierali 19,99 zł? Szczerze mówiąc pogubiłem się w tym wszystkim wszystko po staremu zostaje 1 Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Tez jestem w szoku, że tak to rozwiązali. Chociaż znając życie to za jakiś czas na bank nas wydymają z tego układu. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Przy HBO to było 19,99 na zawsze, więc może zostawią skoro teraz już podjęli taka decyzję przy transferze kont. Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Ten "Pakiet przed Max" z informacji pojawiających się w necie wychodzi, że będzie taką hybrydą tych nowych pakietów Standard i Premium, Dostajemy w nim 4K i Dolby Atmos, do 30 filmów do pobrania i to wszystko dalej w cenie 19,99 zł do momentu rezygnacji z usługi. Cytat Obecni użytkownicy HBO Max, którzy korzystają ze specjalnej “33% zniżki na zawsze” zachowają ją tak długo, jak będą utrzymywać swój miesięczny pakiet subskrypcyjny z ważną metodą płatności. Ponadto ich wcześniejszy pakiet subskrypcji, cena usługi, funkcje i funkcjonalności (w tym jakość 4K obrazu oraz dźwięk Dolby Atmos przy wybranych tytułach) zostaną przeniesione automatycznie do Max. Katarzyna Issat, Senior Director Corporate Communications w Warner Bros. Discovery dla Android.com.pl 1 Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Może głupi jestem i wydawało mi się, że po wejściu Max będzie więcej treści w 4k, ale chyba pod tym względem nic się nie zmieni. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Fajnie, to jednak nie będę zmieniał pakietu skoro za 20 zł dalej mam filmy 4K, bardzo dobrze rozwiązali dla stałych i starych użytkowników. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Yup, nic tylko sie cieszyc Zostawiam ten najtanszy i nie dotykam nic innego bo tylko sie na tym wydymam. Mialem nadzieje ze pakiet sportowy bedzie warty uwagi ale wstepnie nie ma tam nic poza olimpiada co bym chcial ogladac. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Dys ys interesting. Za dwie dychy jeszcze w to nie ma się co zastanawiać Dobry Pan Warner, Pan dać. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Z UPC suba premium mam za 4 zł Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Dodali jakaś baze seriali i programow tvn, ale nie ma wszystkiego co miałem na ich playerze, lipa. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 38 minut temu, Faka napisał(a): Fajnie, to jednak nie będę zmieniał pakietu skoro za 20 zł dalej mam filmy 4K, bardzo dobrze rozwiązali dla stałych i starych użytkowników. Za to mając HBO w pakiecie z Canal+ Online nie dość, że podbili cenę z 39 na 49zł (choć jeszcze wczoraj w mailu informacyjnym stało, że "Cena dostępu do serwisu pozostaje zgodna z warunkami Twojej oferty, czyli zapłacisz za Max tyle samo, co dotychczas za HBO Max."), to Max Premium niby tylko do 30.09, później Standard... Trochę wydymka Napisałem zapytanie do helpdesku o co chodzi i czy aby coś im się nie pomieszało. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Odpaliłem sobie z ciekawosci bo na głównej wisi, po dwóch odcinkach nawet sie wkrecilem w intryge. Dawno nic polskiego nie ogladalem. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Bo to bardzo dobry serial. Na TVN oglądałem wszystko, także niech reszta forumka nadrabia, jak dali wszystkie sezony. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca 5 godzin temu, Faka napisał(a): Bo to bardzo dobry serial. Na TVN oglądałem wszystko, także niech reszta forumka nadrabia, jak dali wszystkie sezony. Ta córka wkurwia strasznie, dawno tak irytujacej postaci nie widzialem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Oglądam 4 sezon Detektywa, dwa pierwsze odcinki miały polskiego lektora, dalej już tylko oryginalna sciezka z pl napisami. Wczesniej przy Skazanej też mi się któryś sezon odpalił po angielsku i nie było wyboru oryginalnej polskie sciezki dzwiekowej, ale wtedy pomogl restart apki Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Polecam polski serial Behawiorysta, ja pierdolę, jak ten serial ryje banie to głowa mała. Player to jednak umie w polskie seriale. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ja Watahe skonczylem, dobry serial, swietne zdjecia i muzyka Cytuj
knotek 211 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Wataha to klasyczek już. Ale że Behawiorystę będą chwalić to bym się nie spodziewał. To jest 1 do 1 jak w książce, z akcją w Opolu? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Nie wiem, książki nie czytałem, ale serial dobrze mi się oglądało, no i zagrał też fajny główny aktor. Co do watahy to już oglądałem i tylko się wkurwiałem, że musiałem co tydzień czekać na nowy odcinek xd Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 11 godzin temu, knotek napisał(a): To jest 1 do 1 jak w książce, z akcją w Opolu? Tak jest, identycznie jak w książce. Ponadto sam Mróz brał udział w tworzeniu serialu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi