Royal 620 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) W zasadzie to zawsze kochałem bardzo nisko zesterowane gitary i nie zakładam, że ten temat zyska nie wiadomo jaką popularność, ale nie widzę podobnego wątku w tym dziale. Od dobrych sześciu miesięcy słucham doom metalu. Kiedyś ignorowałem, lubiłem mojego prze-najlepszego Nile'a. Lubiłem szybkość, agresję, technikę, wirtuozerię gitarową... Ostatnimi czasy odkrywam niesamowite pokłady mocy w gatunku Doom Metal. Powolne, walcowate, życzące każdemu najbardziej przerażających tortur oraz śmierci utwory. Albo po prostu takie, które mówią wprost "weź się kur.wa zabij!". Jestem nowy w tym gatunku, szukam czegoś dobrego. Z dotychczasowych odkryć, zespół DOOM: VS jest najlepszy. Polecam przesłuchać i jeżeli znacie coś w tych klimatach, wrzucajcie śmiało... Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez Royal Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Włączając na chwilkę 3 powyższe linki, musze zadac pytanie: - na (pipi) royal sluchasz takiego g,owna skoro już wiesz o istnieniu todaya? Włącz sobie ITEOG, albo TOTMS, i daj sobie spokój z tymi obrzygusami w prędkości 0.25. Amen Początkowo myślałem że chodzi o gatunek doom typu IH8GOD, a tutaj jakies ich troje wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Ty jesteś jakiś popier.dolony. nie gadam z tobą. Ty chyba człowieku nie rozumiesz i nigdy nie zrozmiesz, że growl robi ten grobowy klimat, a nie jakies tudeje iz de deje kur.wa. pedały... Powolna gitara, miażdżący bas, a nie stiw austin, który Twoim zdaniem ma gitarę zamiast ręki, a każdy go zna z... niczego... Weź (pipi)j. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 NAPRAWDĘ SŁUCHAM TAKIEGO GÓ.WNA. milaneze musi zanotować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Ok, ja doceniam piękno muzyki. Robert nie. Mam nadzieję, że wygrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 a se pod(pipi)iłem royala na noc Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Ten kawałek jest mega: I tried so hard to become human... Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Ktoś jeszcze pragnie umrzeć i słucha depresyjnej muzyki? Depesz Mod się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Radio. LIVE. NA ŻYWO: Polecam, wy je.bani fani avenged sevenfold. Odchamcie się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Fajnie się słucha, co skur.wysyny? Aż idę zajarać. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Depresyjna muzyka? Myślę Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zaraz posłucham. Albo... Przesłucham te Twoje 2 kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dystopia to moje jedno z TOP3 kapel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Kawałek w sumie wyje,bany obudził mnie jak kawa. Darcie mordy i walec od 4 minuty... (pipi)owy i bezmyślny. Drugi to jakiś dżez, do którego jestem zbyt młody i przystojny, czyli (pipi)nia xd Nie no szanuję szarpanie instrumentów, to się nigdy nie nudzi. Wypierd.alajcie no... Słabo (pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zrobili to, czego nikt inny nie potrafi. Zredefiniowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Polecam wrzucanie innych pięknych doom metalowych sztosów... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 11 minut temu, Royal napisał: Kawałek w sumie wyje,bany obudził mnie jak kawa. Darcie mordy i walec od 4 minuty... (pipi)owy i bezmyślny. Drugi to jakiś dżez, do którego jestem zbyt młody i przystojny, czyli (pipi)nia xd Nie no szanuję szarpanie instrumentów, to się nigdy nie nudzi. Wypierd.alajcie no... Słabo (pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Nie wiem, żona przyjeżdża z pracy za 45 minut. Mam tą stronę forum akurat otwartą. Jedyne co mi przychodzi do głowy: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 549 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Ta gra ma już swój temat. https://www.psxextreme.info/topic/105827-doom/ Zamykam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 W tym się kocham, ale bez nazywania mnie i dzieci moich przodków. I teraz porównać to do tego śmiecia, co milaneze tam se wrzuca, śmieci bez opieki ludzkości. Jak u mnie dam na maksa głośność to u was w mieszkaniach 500 plus też jest głośno? Zastanawia mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Solitude Aeturnus - WSZYSTKO..! Każda płyta to (pipi)y geniusz, najlepiej iść po kolei. My Dying Bride (zaczynasz od drugiej płyty i idziesz po kolei do ostatniej po czym obczajasz pierwszą). Candlemass (zaczynasz od pierwszej płyty, potem lecisz ostatnie trzy, później From the 13th Sun, potem ewentualnie resztę w porządku chronologicznym) , To ci powinno wystarczyć na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Ale ja lubię growl. A nie wesołe śpiewanie wujka przy świecach, jak przy komunii świętej chrześniaka, kur.wa. Nie wiem, nie słuchałem, jest tam growl? Siara, jak się tak znasz to po prostu zaje.baj nazwy zespołów. Resztę pracy wykona torrent. Edytowane 23 Listopada 2018 przez Royal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Ale gó,wno royal Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 MDB czasem są ryki, reszta czysty wokal. Jak lubisz growlujące walce obczaj Ahab. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi