sprite 1 798 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Opublikowano 14 sierpnia 2018 (edytowane) Czas zrobić temat dla tego sztosa. Nowa seria(antologia) twórcy Mad Mena - The Romanoffs Roger, Joan, Stan Jeszcze do tego kilka innych twarzy z Mad Mena i nie tylko(Aaron Eckhart<3). Gwiazdorska obsada. Michałek stoi pod sufit. Cytat The Romanoffs is a contemporary series "set around the globe, centering on separate stories about people who believe themselves to be descendants of the Russian royal family. Premiera - 12 października(2-godzinny start). 8 odcinków. Edytowane 14 sierpnia 2018 przez sprite Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Dla mnie lekkie rozczarowanie, bo myslalem, ze serial bedzie jednak osadzony w innym okresie czasowym, mimo tego z checia sprawdze, bo to nowy serial Weinera. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 12 października 2018 Autor Opublikowano 12 października 2018 2 epy już są na primie. Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 13 października 2018 Opublikowano 13 października 2018 Szalu nie ma niestety. Drugi odcinek troche lepszy, ale nic specjalnego. Kolejne sprawdze, bo Weiner ma duzy kredyt zafuania u mnie, ale gdyby to jakis noname tworzyl, to pierwszego odcinku bym do konca pewnie nie obejrzal nawet Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 października 2018 Opublikowano 15 października 2018 No nie wiem co tak słabo... I to od twórcy jednego z lepszych seriali ostatnich lat. Poziom tanich filmów fabularnych klasy B. Szkoda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi