messer88 6 429 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 ale te misje dalej w grze to jest tyle kombinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Gra jest wspaniała. Tyle sposobów na przejście jednej misji... Póki co naprawdę ciężko mi się do czegoś przyczepić. Mega mi się podoba indywidualny zestaw umiejętności, tak bardzo odmienny dla każdej postaci (Kate ) Też tak macie, że przechodzicie misje 2 godziny, po czym w podsumowaniu macie Speedrun - 13min? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Taa albo bez korzystania z umiejętności postaci na której się opierała duża część mojego przejścia danego poziomu xD Bardzo fajne są też gadki naszej ekipy podczas misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 A zabijacie pieski? ja szlachtuje tam wszystkich, ale psy ogłuszam, źle bym się czuł później Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 Zabijałem, dla mnie najbardziej denerwujący przeciwnik. Z krzaków potrafią wywąchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 Jak się przebierzecie za psa to można je zagadać tak jak ludzi. Dobre do dystrakcji bez zabijania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 Odpaliłem w XGP i pozytywnie się zaskoczyłem aczkolwiek dopiero przeszedłem pierwszą tutorialową misję. Mam jednak pytanie do osób które są dalej w grze lub ją już skończyły. Jak długie są misje? Czy to bardziej 30-40 minut czy bliżej 1-2h? Chodzi mi o takie standardowe granie aniżeli maxowanie ich typu ciche przejście bez zauważenia i alarmu. W przypadku tej drugiej opcji mam obawę że się zwyczajnie mogę zbyt szybko znudzić no chyba że same misje są dosyć różnorodne? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 Imho są różnorodne. I zwykle zajmowaly bliżej 1.5-2h bez biegnięcia na pałę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 2 godziny temu, suteq napisał: Odpaliłem w XGP i pozytywnie się zaskoczyłem aczkolwiek dopiero przeszedłem pierwszą tutorialową misję. Mam jednak pytanie do osób które są dalej w grze lub ją już skończyły. Jak długie są misje? Czy to bardziej 30-40 minut czy bliżej 1-2h? Chodzi mi o takie standardowe granie aniżeli maxowanie ich typu ciche przejście bez zauważenia i alarmu. W przypadku tej drugiej opcji mam obawę że się zwyczajnie mogę zbyt szybko znudzić no chyba że same misje są dosyć różnorodne? Ja na normalu na razie tak że 3 zrobiłem i średnio to ok. 1 godz. na level, może później będzie dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Większość misji u mnie to 1-2h z hakiem z tym że grałem właśnie bez alarmu jak mnie zauważyli to load. Ze dwie za to były prawie 3h. Nie wydaje mi się żebyś się znudził jeśli gra już Ci się spodobała, z początku co chwilę będziesz miał nową postać a później inne "zestawy" właśnie postaci przy misjach co wymusza trochę kombinowania i nauczenia się jaka w czym jest dobra. Np ja po czasie zauważyłem że jedna jak niesie ciało to robi to na kuckach przez co jest mniej widoczna i można sobie wtedy na więcej pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 @suteq no i jak tam znudziło się czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Świetne jest to podsumowanie po zakończeniu misji i patrzenie jak nasze postaci pokonywaly etap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Takie rzeczy dawaj w spojla raczej, bo fajnie zaskakują nieświadomych @XM. graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 9 godzin temu, messer88 napisał: @suteq no i jak tam znudziło się czy nie? Niewiele grałem od tamtego czasu. Jestem w drugiej misji i zwyczajnie odciągnęły mnie inne gierki ale z racji że skończyłem co chciałem z pilniejszych rzeczy to pewnie teraz przysiądę na dłużej do gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Isabelle jaka OP Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Kotek jest zajebisty skill. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 W dniu 31.01.2021 o 23:08, suteq napisał: Odpaliłem w XGP i pozytywnie się zaskoczyłem aczkolwiek dopiero przeszedłem pierwszą tutorialową misję. Mam jednak pytanie do osób które są dalej w grze lub ją już skończyły. Jak długie są misje? Czy to bardziej 30-40 minut czy bliżej 1-2h? Chodzi mi o takie standardowe granie aniżeli maxowanie ich typu ciche przejście bez zauważenia i alarmu. W przypadku tej drugiej opcji mam obawę że się zwyczajnie mogę zbyt szybko znudzić no chyba że same misje są dosyć różnorodne? Później są naprawdę skomplikowane misje i zdarzyło mi się w jednej dobić nawet do 3h... Ale ogólnie między 1.5h - 2h mi schodziło. Długa gra jak się gra pierwszy raz i nie zna na pamięć zachowań i tras poszczególnych przeciwników na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Jestem w 11 misji, juz mam pisac na forum, że gra ma jedna wada, tak samo jak shadow tactics, a mianowicie misje gdzie byla tylko jedna misja pełnym składem i brakowalo ich wiekszej liczby. No już mam pisać wypociny i kurva odblokowuje się tryb łowcy nagród gdzie w kazdej misji da się grać pełnym składem jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Zacząłem dzisiaj grac, bo jeszcze za jasno na aliena. Po dwóch misjach mają ode mnie łapkę w górę. Sterowanie na padzie jest przemyslane, ale obawiam się trochę chaosu przy 4 postaciach. Nie wiem jak mozna w to grac na najwyzszym poziomie, bo nie da sie zatrzymac czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 da sie zatrzymac czas w trybie pojedynków ja zrobilem przerwe. gra jest prawie idealna, ale meczy mnie troche... nie wiem jak to ujac. brak postepu. te same postacie, zero nowych opcji, zawsze zaczynasz od zera. niby oczywiste i tego sie spodziewalem, ale troche to wyglada tak, ze konczysz trudna misje, filmik i znowu olbrzymia mapa i wszystko od poczatku. troche mnie to nużyło. wroce za kilka miesiecy chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 Godzinę temu, Ölschmitz napisał: da sie zatrzymac czas w trybie pojedynków ja zrobilem przerwe. gra jest prawie idealna, ale meczy mnie troche... nie wiem jak to ujac. brak postepu. te same postacie, zero nowych opcji, zawsze zaczynasz od zera. niby oczywiste i tego sie spodziewalem, ale troche to wyglada tak, ze konczysz trudna misje, filmik i znowu olbrzymia mapa i wszystko od poczatku. troche mnie to nużyło. wroce za kilka miesiecy chyba. To prawda gierka jest pod koniec trochę nużąca, zwłaszcza, że potem trochę to schematyczne się robi tj. przeciwnicy na mapce, oczywiście musisz dojść do tego jak zdjąć tych z tyłu, potem następnych, następnych itd. Ale całościowo to bardzo dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 No ale inaczej się przecież gra różnymi kombinacjami party. Zawsze były właśnie nowe "opcje" wymagające innego podejścia do aktualnej misji dzięki postaciom które są akurat dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 17 godzin temu, Ölschmitz napisał: da sie zatrzymac czas w trybie pojedynków Nie da się na najwyzszym poziomie trudnosci "desperados". Zdobycie medali za speedruny na padzie to tez musi byc karkołomne zadanie. Takie gierki to jednak najlepiej na myszce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 calosciowo swietna gra. jakby wyszedl commandos w takiej wersji to na kolanach bym do sklepu poszedl. a sam sklad niewiele zmienia IMO. odwracasz uwage, ogluszasz/zabijasz, chowasz cialo, idziesz dalej. czy odwracasz uwage Kate czy kotem czy czyms innym - ostatecznie na jedno wychodzi. nie krytykuje gierki bo jest naprawde dobra. po prostu nie dalem rady jej przejsc "na raz". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 Ja przeszedłem z przyjemnością na raz, ale na wyższych poziomach bym nie dał rady, przeszedłem na średnim. Bardzo miło wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi