Schranz1985 702 Opublikowano 3 września 2024 Opublikowano 3 września 2024 Dziwne, wszystkie dotychczasowe części były na płytce.Może za dużo używek latało.Lubię te gry ale gra musiała by być mega sztosem żebym cyfrę kupił, i to po grubej przecenie.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
smoo 2 310 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nigdzie nie piszą, że to część sezonu drugiego... Oby nie okazało się, że go anulowali i to będzie ostatni tytuł z serii Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Intergalactic będzie miał konkurencję jeżeli chodzi o odrażająco przedstawione kobiety w gierce. Anyway, ja już sobie nawet nie robię nadziei, że kiedykolwiek zrobią coś tak dobrego jak Until Dawn. Ostatnią grą jaką od nich kupiłem było The Quarry i srogo się zawiodłem. Cytuj
drozdu7 3 020 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ja ostatnio skończyłem House of Ashes i podobało mi się bardziej niż Quarry przynajmniej jeśli chodzi o ekipę. Jeszcze nie grałem Little Hope, Devil in Me i ten Casting of Frank Stone. Ja tam od czasu do czasu lubię takiego samograja oyebac Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ekipa ewidentnie poszła w ilość zamiast w jakość, coś jak swego czasu Telltale Games wysrywające co dwa miesiące jakiegoś kupsztala zmiast popracować nieco dłużej i wypuścić coś tak fajnego jak TWD albo The Wolf Among Us. Obczajałem Man of Medan, Little Hope, House of Ashes oraz The Quarry i nie powiem że nie da się w ogóle w nie fajnie pograć, ale żeby przez tyle czasu nie wypuścić nic na poziomie Until Dawn, a wręcz z odsłony na odsłonę obniżać loty, to naprawdę trzeba iść w taśmówkę. Cytuj
KrYcHu_89 2 548 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 45 minut temu, Josh napisał(a): Ekipa ewidentnie poszła w ilość zamiast w jakość, coś jak swego czasu Telltale Games wysrywające co dwa miesiące jakiegoś kupsztala zmiast popracować nieco dłużej i wypuścić coś tak fajnego jak TWD albo The Wolf Among Us. Obczajałem Man of Medan, Little Hope, House of Ashes oraz The Quarry i nie powiem że nie da się w ogóle w nie fajnie pograć, ale żeby przez tyle czasu nie wypuścić nic na poziomie Until Dawn, a wręcz z odsłony na odsłonę obniżać loty, to naprawdę trzeba iść w taśmówkę. Właśnie The Wolf Among Us 2 co się stało się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi