Farmer 3 268 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 @deePiszesz - masz. Kto nie ogląda niech lepiej zacznie. Masz tutaj wszystko: ' dobre story? check, niezłą akcję? check, klimat lat 80-tych? check, obcisłe gatki? check, laski targane za włosy i miotane po macie? check, cycki? check (przez kilka sekund), sex? check (również przez kilka sekund), świetny Maron? check 2 sezony sztosu, a trzeci już atakuje zza miedzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 jeszcze jakby jakis moderator posty wydzielil z tematu netflix Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Oficjalne top 3 1. Córka reżysera 2. Ta od lewatywy 3. Liberty Bell pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Tylko Sam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Liberty Bell Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) W 3 sezonie liczę, że rozwiną trochę postać Basha, bo o ile ten jego wątek w 2 sezonie była trochę niedopieczony, to potencjał jest. Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ja to myślałem, że on w ogole jest gejem i kocha kamerdynera swojego ale widać chlopina się wahał chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Kamerdyner Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Ja to myślałem, że on w ogole jest gejem i kocha kamerdynera swojego ale widać chlopina się wahał chyba. Klasyczny przypadek wyparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Stąd też przecież ten ślub. W następnym sezonie uzmysłowi sobie swój błąd, #takbędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 No takie trochę za szybkie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Wątek Basha i jego butlera to klasyczny netflixowy bait na wątek homoseksualny. W pierwszym sezonie łatwo było się domyśleć, że Floriana ciągnie do mężczyzn jednak relacje z Bibą były czysto przyjacielskie na płaszczyźnie pracodawca-pracownik (przynajmniej od strony Biby). W drugim sezonie "niepewność" przy odkryciu prywatnego życia Floriana to prosta droga do zrobienia z Sebastiana geja (spontaniczny ślub by uciszyć wątpliwości co do swojej seksualności) co jest trochę tanim chwytem skoro Bash nie czuł się homoseksualistą do tej pory (scena w klubie dla gejów). Cytuj Odnośnik do komentarza
katib 41 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Spoiler Basha raczej czeka śmierć na AIDS Spoiler pytanie kiedy Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez katib Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 A ja ciągle na odcinku jak zwolnili wiecie kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 3 sezon już wjechał 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) no i fajnie, że wjechał, ale zniszczył wszystko;] Takiego spadku jakości to nie miał chyba żaden serial, everrrrr! 2 pierwsze sezony wciągnąłem w jeden kacowy dzień. Wystawiłem legitnie 8-meczkę na filmwebie i dowiedziałem się, że jest 3 sezon, który "jest ujowo koszmarny, bo pedoały". Zajrzałem więc na cywilizowane strony typu Rotten Tomatoes i tam średnia ok, więc pomyślałem, że patola za 500+ kupiła sobie internet i wystawia ocenki serialowi, który miał motyw LGBT. Jakież było moje zdziwienie, kiedy ten serial okazał się po prostu idiotycznie kretyńsko śmieszny. Ja rozumiem swoim wioskowym umysłem, że Netflix ma swoją politykę, ale kurfffaaaaaaaaa! To co pacze to obraża i kobiety i LGBT (któremu pomimo przykazań księdza kibicuję). To wygląda jakby ktoś z Netflixa wziął fajny scenariusz, usunął ciekawe sceny i zastąpił je gadkami o ruchaniu, ruchaniu z gejami, gejach i transach oraz ponownie gejach i transach, którzy mówią, jak to mają źle w showbiznes w roku... 2019! Kompletnie zabili serial, który miał głębię i ducha lat 80. Miał też super dialogi i ciekawe postacie. A teraz wszyscy nagle okazali się gejami i to tyle. Bo motyw przebijania się kobiet w biznesie olano. Facet? Albo gej, albo trans, albo prostytutka, albo straszny uj zostawiający żonę, albo jeszcze cham i wieśniak. Jak można było to tak zyebać? Przecież tutaj każda postać w sezonie 1 i 2 był ciekawa, a teraz jest albo homo, albo jej nie ma. Ciekawe wątki są tak ucięte, że nie czaję, kto to w ogóle zatwierdził? Realizacja? Klimat lat 80.? Zapomnij! Masz poucinane wątki, przeskoki o pół roku niewiadomo czemu i jak, masa głupot i nieścisłości, drętwe dialogi i aktorstwo. Jestem zły i zniesmaczony. Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez gekon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 ;/ tak coś czułem że coś podejrzanie cicho jest w temacie a blondi cyce chociaż pokazała znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Nie, aleeeee... masz całkiem ładny tyłek gościa, który ją ujeżdża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) bo to jest ten moment, kiedy LGBT wjeżdża za bardzo i szkodzi sam sobie. Ja tam nie jarałem się Betty Gilpin, ale fajną fabułą. Może w USA jest inaczej, bo recenzje są przychylni? Nie wiem tylko - jakmi kurfa cudem? Scenariusz i dialogi leżą. Wszystko pocięte, niespójne, nielogiczne, postacie wypczone. Wątki poucinane na rzecz.... i tu jest ten problem, który nadaje się do innego temu. Wspieram LGBT, ale z fajnego serialu o kobietach w trudnych czasach i w trudnej sytuacji zrobiono homo farsę bez scenariusza. Obniżam ocenę na filmwebie do 6. Co ciekawe, wszystko ubliża i kobietom, i homo, bo nic tu nie ma sensu. Lesbijki chcą się ruchać z lesbijski, czarni faceci uciekają, białe kobiety ciągną do bogatych, a biali faceci chcą widzieć cyce. I to wszystko na serio. sezon 3 = 3/10 sezon 2 = 8,5/10 sezon 1 = 7,5/10 Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez gekon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Godzinę temu, ragus napisał: a blondi cyce chociaż pokazała znowu? Nie, ale Alison już tak. 15 minut temu, gekon napisał: Wspieram LGBT, ale z fajnego serialu o kobietach w trudnych czasach i w trudnej sytuacji zrobiono homo farsę Figaro ma teraz blue screena, bo nie wie czy dać plusa czy minusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 dobra, chyba ostatni mój post w tym temacie, bo serial umarł i nie jest warty kontynuowania... a chyba tylko ja już obejrzałem (albo obejrzałem i mam za złe zmarnowany potencjał?) Glow s3 = , tylko bez smaku i śmierdzi +ujem spoconego transa, który zapewne wykastrował dobry scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi