Skocz do zawartości

BAKI

viqorq

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

Spoko, ze part 2 miesiac pozniej, bo netflix ma ta chujowa tendencje wrzucania polowy animca a potem druga polowa za pol roku jak z jojo.
Widze, ze po napierdalance z cieniem giga modliszki teraz mamy walki z jaskiniowcem xd Najgłupsze/najlepsze anime ever.

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, Soban napisał:

Widze, ze po napierdalance z cieniem giga modliszki teraz mamy walki z jaskiniowcem xd Najgłupsze/najlepsze anime ever.

Jeszcze nic nie widziales xd

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzane. Jak zwykle w tej chinskiej bajce, walcza na smierc i zycie

Spoiler

ale nikt nie ginie :gayos:

Sporo się działo, ale w sumie poza walka

Spoiler

Katsumiego

to nic nie zrobilo na mnie wiekszego wrazenia.

Jak ktoś myślał, że autor odleciał z jaskiniowcem z ery dinozaurów, to sprawdziłem co bedzie w ostatnim arcu,

Spoiler

przywołają dusze Musashi Miyamoto

:niki:

Opublikowano

W dniu 27.06.2023 o 15:36, Soban napisał:

Zastanawiałem się czy na szczycie nie postawić JoJo, ale tam jednak jest mocny nacisk na fantasy, z kolei Baki próbuje być w miarę "realistyczny" przez co każdy odchył i próba logicznego wyjaśnienia czegoś przez narratora bawi jeszcze bardziej. Naśladowanie stylów walki T-Rexa czy Triceratopsa przez Bakiego to po prostu:  :kekw: 

Sezon fajny, lepszy niż ten w więzieniu ale też gorszy niż turniej. Trochę rozczarowanko, że to nie

Spoiler

Ogr

walczył z Korniszonem 

Opublikowano
3 godziny temu, Soban napisał:

Ciezko o gorsze gówno niz te sezony ze zbiegami

Mi sie ten podobał najbardziej:niki: ale autor chyba o nich zapomniał, jeden typ sie ogłuszył, jest ślepy i juz sie wiecej w mandze nie pojawił

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy będzie im się chciało dalej klepać anime, bo walka syna z ojcem to zasadniczo idealne zakonczenie calej serii która dążyła własnie do tego momentu.
Popatrzyłem co tam dalej ma być i brzmi nieciekawie mega.

• 6 miesięcy temu...