Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Fabuła w bakim xd Jeszcze pisanie, że to lepsze od Jojo :yao:

• Odpowiedzi 133
  • Wyświetleń 41,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No BAKI to takie guilty pleasure. Na netflixie to bardziej czekam na Kengan Ashure nowe, bo lepsze walki i mniej durne jak baki.

• grzybiarz
    grzybiarz

Proszę zmienić ten temat na prawidłowy - BĄKI

• a baki jak lubisz słabe chińskie bajki  

Opublikowano
4 godziny temu, sprite napisał:

BAKI 2018 to kontynuacja Grappler Baki.

A nie Baki Maximum? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O ja prdl xd obejrzałem te 13 epow na netflixie i myślałem ze to całość a tu Netflix po prostu nie wrzucił pozostałych 13 epow. Co to za (pipi)owa taktyka?

Opublikowano

Just netflix things. Na nyaa.si masz już wszystkie epy od dawna. Na netflixie druga połowa będzie dopiero 19 marca.

Opublikowano
10 minut temu, Orzeszek napisał:

O ja prdl xd obejrzałem te 13 epow na netflixie i myślałem ze to całość a tu Netflix po prostu nie wrzucił pozostałych 13 epow. Co to za (pipi)owa taktyka?

Na Cda jest do 24 ep. 2ostatnie  na innych serwisach z eng sub.

Ten netflixowy tj 3 sezon jakby co .

Btw coś w podobnych klimatach polecacie ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jojo nie ma startu do bakiego.

Opublikowano

No dokładnie tylko Baki i Hokuto No Ken. cała reszta shounenów to przy tym (pipi)ety dla dzieciaczków :lapka:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Był okres kiedy niemiłosiernie jarałem się tym tytułem w formie mangi, pierwszy sezon anime też bardzo mi podpasował natomiast drugi niekoniecznie (nie lubie motywu 1 odcinek - jedna walka), do tego jestem miłośnikiem starej kreski więc dobrze się oglądało. Załuje tylko, że w tamtym czasie porzuciłem "Son of ogre" w połowie bo dzisiaj niestety robie sie za stary na tego typu mangi, wole coś krótszego i naladowanego masą emocji, więc raczej juznie tego nie skoncze, a wiem, że końcówka jest miodna. Co do nowego anime o Bakim to zobaczylem cały sezon i powiem tak- początek sztos, później dostaliśmy najgorzej zrealizowane CGI jakie w życiu widziałem, głównie w walce z Dorianem, później już było ok ale ostatnie 4 odcinki wymeczyłem. Szczerze żałuję, że obejrzałem bo lepiej wspominałem te wydarzenia z mangi... no i ta okropna narracja.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

W końcówce tego nowego Bakiego każdy już napierdala sie z każdym. Dobrzy ze złymi, źli ze złymi. Początek był lepszy, motywacja, że chcą zaznać pierwszej w życiu porażki potem gdzieś się rozwodniła. Fajnie, że Baki zaruchał i pokazał pazur bo z początku robił tylko groźne miny. Specyficzne anime ale bede wspominał pozytywnie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie no, oglądam sobie teraz w wolnej chwili na spokojnie raz jeszcze i jakie to jest dobre, może dlatego że zawsze lubiłem tanie kino akcji klasy b lub coś w tym stylu, a otoczka Bakiego i akcji tam jest własnie w tym klimacie. Jak ja mam nadzieję, że Netflix zrobi kolejne sezony (i żeby nie pominęli akcji z Picklem, żeby ludzie mogli zdrowo się oburzyć :v )

Opublikowano

strasznie proste te anime, trzeba byc niezlym sebiksem, zeby go nawet porownywac do jojo,

no i motyw z ukazaniem juz na samym poczatku najsilniejszego kozaka w uniwersum jest suaby fhui

Opublikowano

No jojo jest super jak lubisz kiełbasy. 

Opublikowano

a baki jak lubisz słabe chińskie bajki :kaz: 

Opublikowano

cute-cringe-gif-456.gif

Opublikowano

Baki pod każdym względem przekracza poziom maskulinicznego absurdu, przez co jest absoltunie zaje*isty. Żałuję, że dopiero teraz odkryłem. To takie "Naruto" dla dorosłych.

Najbardziej epicki moment:

Spoiler

Jak Baki i Kozue chcą się pierwszy raz kochać po kryjomu w ciemnym pokoju, a tu pojawia się niczym Akuma z SF stary od Bakiego i mówi im, że mają się ruchać jak zwierzęta, cały czas bez ustanku, że doda im sił i w ogóle gratulacje, bądźcie silni, nara.

Absolutny hit ;)