Opublikowano 3 listopada 20204 l Ale chyba w mandze była w końcu taka ich długa walka budowana przez całą serie, gdzie baki równo walczył a nie szybkie w(pipi)e od starego po wywiadówce. Zastanawiam się, czy to właśnie w tym sezonie anime będzie czy nie.
Opublikowano 3 października 20213 l No słabizna. Pierwsza połowa jako tako, ale jak mogli tak zjebać walkę z Olivą. Fight z takim koksem powinien spokojnie trwać kilka epów
Opublikowano 5 października 20213 l Ale historia Olivy o chusteczce prima sort. Dawno nie miałem takiej beki.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Nadrobiłem ostatni sezon i znowu mam hype pod nudnych więźniach i nijakim chińskim turnieju. Beka i absurdalność jest na szczytowym poziomie, a z che guevary będącego piratem na drewnianym galeonie śmiałem się do posmarkania. Do tego walka z cieniem który oddaje i z robakiem xD Teraz chyba jaskiniowcy będą jacyś xd No bekowe w opór jest to anime
Opublikowano 14 lutego 20223 l Dla mnie wszystkie sezony trzymają ten sam, całkiem wysoki poziom, nie odczułem żeby któryś był gorszy albo miał słabsze walki. Obok Jojo i niedawno wypuszczonego Record of Ragnarok moje ulubione anime na Netflixie.
Opublikowano 29 marca 20223 l Jeszcze nowy Kengan i netflix zmywa chociaż trochę posmak sojowego late tymi manly anime
Opublikowano 29 marca 20223 l Niestety Kengan dosłownie kilka dni temu dopiero potwierdzili, że produkcja w końcu ruszyła. Chwilę jeszcze poczekamy. Ale przynajmniej nie anulowali + potwierdzili, że w sezon 3 dociągnie już historię całego turnieju.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Dałem drugą szansę, ostatnim razem odpadłem jak walczył z małpą Dalej już jest dużo lepiej, zaraz drugi sezon zaczynam.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Ja to wczoraj wieczorem odkryłem. Wszedłem w zakładkę anime na Netfliksie i opis serialu mnie zachęcił. Włączyłem pierwszy odcinek pierwszego sezonu, ustawiłem język mówiony na angielski i po pierwszym odcinku świata nie widzę bo wjeżdżają kolejne epizody.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Gwoli ścisłości to Netflix ma Bakiego od 3 sezonu, na szczeście jest dużo retrospekcji, sama historia też nie jest jakoś ważna.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Osz k.... No trudno muszę ściągnąć poprzednie dwa, bo zacząłem od przybycia 5 morderców do Japonii. Sztos pojedynki
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Ja juz pocisnałem dwa stare sezony i ten ze skazancami. Walki fajne, ale fabularnie to z żenady az skreca czasem. Nikt nigdy nie ginie a nawet najciezsze rany da sie wyleczyc Spoiler z przyszywaniem dłoni przez zapijaczonego doktora włącznie
Opublikowano 19 czerwca 20222 l No dmg to tam jest jak w tych nowych mortalach, gdzie dostajesz xraya z łamaniem kręgosłupa i czaszki po czym wygrywasz i twoja postać się cieszy normalnie xd
Opublikowano 19 czerwca 20222 l To od którego sezonu zacząć? Bo ściągnąłem coś o nazwie Baki Hanma że zaczyna się akcją ze słoniem gigantem, czy to jest pierwszy sezon jaki powstał czy było coś przed tym?
Opublikowano 19 czerwca 20222 l 4 minuty temu, darkos napisał: To od którego sezonu zacząć? Bo ściągnąłem coś o nazwie Baki Hanma że zaczyna się akcją ze słoniem gigantem, czy to jest pierwszy sezon jaki powstał czy było coś przed tym? https://nyaa.si/view/1251696 potem to co na netflix