Josh 4 510 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Poproszę więcej takich zrytych crossoverów Cytuj
Josh 4 510 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Obejrzałem i w sumie średnio mi się podobało. Walki są zbyt krótkie (lepiej jakby zrobili z tego osobny serial), a sensu w nich niewiele, bo chyba każdy kto oglądał Kengan oraz Bakiego wie doskonale jaka przepaść dzieli bohaterów tych dwóch uniwersów i zdaje sobie sprawę jak rzeczywiście potoczyłyby się te walki. Rozumiem, że z racji tego, że to crossover to nie mogli przedstawić postaci z KA w złym świetle, no ale bez jaj, ta końcówka... Spoiler Baki jest na poziomie zbliżonym do Ogra, więc zmiótłby Ohmę z planszy bez problemu, a sam Ogr wysolowałby całe uniwersum Kengan. Tymczasem ta scena jak wchodzi Kuroki i że niby może stanowić jakieś wyzwanie dla gościa, który jednym ciosem robi krater w ziemi i którego boi się nawet rząd USA traktować z mocnym przymrużeniem oka te pojedynki Cytuj
Jukka Sarasti 358 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Strasznie marne to było. Już kij z jakimś skalowaniem, ale to się słabo oglądało, a mieli tylko zapełnić godzinę fajnymi bitkami. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Za dużo treści na sile chcieli upchać , wiadomo było ze będzie nie rozstrzygnięta walka finałowa . Na + mam nadzieje ze w kolejnym Kenganie zostawia ta kreskę a nie obleśne cgi. 1 Cytuj
Josh 4 510 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca O tak, to akurat trzeba pochwalić, że zdecydowali się na normalną animację zamiast obrzydliwego CGI. To był główny powód dla którego tak długo zabierałem się za Ashurę, po prostu mam odruch wymiotny jak to widzę, a moje oczy długo się przyzwyczajają zanim zaakceptują taką oprawę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi