Frantik 2 571 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 I pyk: niespodzianka remasterek Premiera 15 stycznia 2019 na wszystkim PS4, PC, Xboksie i Switchu Podbita rozdziałka, tekstury + obsługa panoramicznych ekranów Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 pęcznieje mi michałek od patrzenia na te stare giereczki Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Łoooo korełaaa!!! Choć mam mieszane uczucia... To jest ten jeden, jedyny remaster, na którego nie mogłem się doczekać i zawsze powtarzałem, że tylko tego mi do szczęścia brakuje... Teraz to trochę późno, bo czegoś takiego oczekiwałem na PS3, a tu jeszcze chyba tego samego dnia co REmake2 - no bieda, zwłaszcza że to tylko jedna część. Trylogię w pudełeczku brałbym day-one, ale coś mi się widzi, że będzie cyfra tylko - tak na wybadanie gruntu - jak jedynkę ludzie łykną to i "sexy Jubei" dostanie swoją szansę. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Warto dodać - w pudle w NA na PS4 i Xbox, reszta świata digital. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Takie Residenty (jedynkę i zero) to sobie z Azji sprowadziłem na PS3, bo u nas też tylko cyfra była, ale to? Trochę za mało jak dla mnie - jakby była trylogia (może tu tkwi problem, bo jeszcze ta nieszczęsna czwarta część była), to bym bez zastanowienia importował... Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2018 10 minut temu, Wredny napisał: a tu jeszcze chyba tego samego dnia co REmake2 A wcale nie Onimusha - 15 stycznia REmake 2 - 25 stycznia Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Ja tam pasuje - 3 lata temu przeszedłem wszystkie części na PS2. Dwójka i Dawn of Dreams najlepsze, jedynka tez całkiem dobra, ale części z Jean Reno do dziś nie łapie skąd takie zachwyty. Ale tak czy srakjedna ze słabszych serii Capcomu, czekam na remaster najlepszego beat em upu God Hand i wykorwistego Shadow of Rome. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 No dla mnie najlepsza część to właśnie ta "z Jean Reno", a Dawn of Dreams to już nie moja bajka - z klona Residenta poszło trochę w stonę slashera, co nie do końca mi się podobało. Shadow of Rome sam bym z radością przywitał, choć kiedyś się odbiłem, bo zbyt to "mułowate" było - ruszało się powolnie, postać wyprowadzała cios 3 dni, no i te sekcje skradane blondaskiem... Ale może dziś bym na to inaczej spojrzał (na Dawn of Dreams zresztą również). Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 (edytowane) przy zapowiedzianym sekiro i got, to nawet rimejk/pelnoprawny sequel onimushy moglby nie zrobic tak jak sie chcialo te pare lat temu. ale dobrze widziec ze stylistyka ninja/samurai odzywa. jak ubisoft wyhoduje jaja, to i asasyna czeka podroz do kkw. znajac zycie, to wpierw czekaja na odbior 2 pierwszych wymienionych, zeby miec wybadany grunt i safe start. Edytowane 28 sierpnia 2018 przez Najtmer Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Z UBI już dawno były przecieki, że teraz czeka nas trylogia Egipt-Grecja-Rzym i dopiero później Japonia. Myślę, że tam już dawno wiedzą, że nie ma co się obawiać tego settingu - ludzie od dawna domagali się AC w tych klimatach, a pozytywne przyjęcie takich tytułów jak NIOH, oraz zapowiedzi NIOH 2, Ghost of Tsushima, Sekiro, a teraz remastera Onimushy, pokazuje że ludzie lubią te klimaty... Gorzej, jeśli do tego czasu wszystkim się to przeje Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 3 godziny temu, XM. napisał: Dwójka i Dawn of Dreams najlepsze, jedynka tez całkiem dobra, ale części z Jean Reno do dziś nie łapie skąd takie zachwyty. Ale tak czy srakjedna ze słabszych serii Capcomu, czekam na remaster najlepszego beat em upu God Hand i wykorwistego Shadow of Rome. Z pierwszym zdaniem się zgadzam w 100%, z drugim ani trochę Wiadomo, że do poziomu DMC Onimushy zawsze było daleko, ale to i tak były bardzo porządne siekanki i jedne z lepszych gier w portfolio tej firmy. God Hand również świetna gra, chociaż szkoda że poza fenomenalnym systemem walki wiele innych elementów tam leżało i kwiczało. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Remake Shadow of Rome,to byłoby coś pięknego 3 przeszedłem, mnóstwo bonusów. Walka na arenie nigdy się nie nudziła, a przy "dopakowanej" grafice doznania byłyby jeszcze przyjemniejsze Za cholerę nie mogę zrozumieć dlaczego $ony nie "wrzuciło" Shadow of Rome i innych świetnych gier na pss... Jeśli zaś chodzi o Onimushe to pewnie w dniu premiery się kupi Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 (edytowane) Ten piekny daping no nie umialbym w to juz grac. Uszy krwawio. Kiedyś robiło. Zostawcie moje wspomnienia. Reinkarnacje trupów, to sie nadaje do Plusa a nie za 7 dyszek. Edytowane 29 sierpnia 2018 przez II KoBik II Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 juz oryginal mnie w(pipi)vvial konkretnie z zmianami ujec i perspektywy przy walkach (bo statyczne tla 2d), boje sie, ze po tylu latach jeszcze bardziej by mnie to wkurzalo bo juz nie jestem tak cierpliwy do gierek jak kiedys Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 ja grałem tylko w trójkę więc to biorę na pewno. Nie wiem czy day 1 ale kiedyś na pewno. Niech remasterują wszystkie. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 17 lipca 2019 Opublikowano 17 lipca 2019 DPD mnie wyruchało bez mydła z Tytanami to sobie na pocieszenie kupiłem Onimushę, i tak mnie nosiło od dłuższego czasu, żeby ją odświeżyć. Trzeba przyznać, że system walki był przestarzały już w dniu premiery (przypomnę tylko, że mniej więcej w tym samym czasie wyszło pierwsze Devil May Cry), a obecnie klimatem nie ma nawet startu do Sekiro czy Nioha, ale i tak gra się fajnie. Trochę luźnego ciachania, kilka prostych łamigłówek, całkiem przyjemne trofiki. Tylko kuźwa za tę cenę to powinna być cała trylogia, a nie jedna część, Capcom wy chciwe skurwole 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi