szurubur 114 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Witam mam Playstation 4 Pro i Xbox One X, niestety szafka na której może stać konsola nie pomieści dwóch sprzętów. Czy możecie polecić jakiś pomysł jak rozwiązać taką sytuacje, nie chcę stawiać jednej konsoli na drugiej. Myślałem tak jak w temacie o takiej nadstawce, tak by jedna konsola stała na meblu, na mebel nadstawka która by "okrywała" tą konsole na dole i dawała możliwość ustawienia na niej drugiej konsoli. Możecie coś polecić? Szczerze szukałem trochę w necie i nic ciekawego nie potrafię znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opcje imo masz 2 - szkło (wyciąć u szklarza odpowiedni format i obrobć) albo drewno (stolarz powienien to zrobić), i do tego nogi: https://domex.sklep.pl/50-nogi-mebli-akcesoria Chyba że chcesz jakąś prowizorkę to w ikei czegoś bym poszukał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 wymień szafke Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Tak jak pisze mozi. Możesz zrobić taką półkę jak u mnie i zamiast TV postawisz konsolę, tylko znajdź odpowiedniej szerokości płytę w wymiarach konsol i 4 nogi, 16 wkrętów i nadstawka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi