Opublikowano 12 marca 20196 l 19 marca będzie można już składać preordery na stronie, którą Chmura podał wyżej. Wersja Switch i PS4 (która ma się ukazać jeszcze w tym miesiącu). Edit: nowa strona, więc wklejam link ponownie: https://specialreservegames.com/
Opublikowano 12 marca 20196 l Nice. Czyli w sumie u mnie wlatują trzy zamówienia na indyki w marcu, Messenger, Hollow Knight i Bloodstained. Każda na innej stronce z wydaniami limitowanymi ;/
Opublikowano 12 marca 20196 l Gdzie zapowiedzieli HK w pudle? Ostatnie info jakie było, to że anulowali.
Opublikowano 12 marca 20196 l https://www.fangamer.com/products/hollow-knight-switch-ps4-pc-game Dobra zamówiłem na Switcha tak samo jak Cweleste. Na PS4 nie będzie mi się pewnie chciało tak grać w indyki jak na Switchu. Edytowane 12 marca 20196 l przez Ukukuki
Opublikowano 12 marca 20196 l Mozna przenieść do multiplatform. Jak trudna jest gra? Taki Shovel Knight był dla mnie idealny jeśli chodzi o poziom trudności.
Opublikowano 12 marca 20196 l 1 godzinę temu, Shen napisał: Mozna przenieść do multiplatform. Jak trudna jest gra? Taki Shovel Knight był dla mnie idealny jeśli chodzi o poziom trudności. Wg mnie trochę trudniej. Shovel night miał dużo więcej checkpointów i sporo wybaczał. Tutaj np potyczki z bossami są imo trudniejsze. Ale ogólnie na pewno brać bez pudła jak Shovel podszedł. Dla mnie super indyczek.
Opublikowano 12 marca 20196 l Odstrasza mnie trochę te motyw z przejściem z liniowych poziomów w metroidvanię.
Opublikowano 13 marca 20196 l 17 godzin temu, Ukukuki napisał: Super wiadomość zaoszczędzi się na wysyłce. SRG podaje info o darmowej wysyłce (ale nie wiem czy do EU też).
Opublikowano 13 marca 20196 l Godzinę temu, giger_andrus napisał: SRG podaje info o darmowej wysyłce (ale nie wiem czy do EU też). Fajnie jakby ktoś mógł potwierdzić darmową wysyłkę do EU. Pewnie tyczy się to tylko USa.
Opublikowano 19 marca 20196 l Jak coś wysyłka do polski na specialreservegames jest darmowa Właśnie zamówiłem. Edytowane 19 marca 20196 l przez Ukukuki
Opublikowano 19 marca 20196 l Kurde ja się biłem na co kupić ;/ Lipa trochę ,że to jest limitowane i później tego już na PS4 w pudle nie kupię. A nie stać mnie na kupno dwóch pudełek co samo w sobie było by lekko dziwne xd
Opublikowano 19 marca 20196 l Kórva a mi coś odmówiło pobrania z karty i musiałem wpłacić na paypala, ciekawe ile będzie szło teraz siano...żeby mi nie wykupili gry do cna zanim zrealizuje zakup ;((((((
Opublikowano 19 marca 20196 l Wydaje mi się ,że oni do 2 kwietnia zbierają zamówienia i później po prostu zamówią tyle pudełek ilu było chętnych ;d Edytowane 19 marca 20196 l przez Ukukuki
Opublikowano 19 marca 20196 l Tak jak Ukukuki mówi, preordery zamykają 2.04. Ja się jeszcze wstrzymam tydzień, może wpadnie luźna gotówka to będę dziwny i klepnę obie wersje.
Opublikowano 19 marca 20196 l Wziąłem z LRG. Ktoś się stuknie w czoło i zapyta dlaczego nie z SRG gdzie mają darmową wysyłkę, więc tłumaczę - SRG nie wysyła przesyłek DDP, a LRG już tak, więc nie będę musiał się martwić o odprawę celną. Ostatnio nawet paczki za 30 dolców z Graj Azji mi trzepią. No, nie tak ostatnio, w sumie od jakichś 2 lat non stop coś płacę
Opublikowano 19 marca 20196 l No dobrze, ale to dodatkowe 15$. Z 35$ robi się 50$. Rzadko zamawiam coś spoza LGR, wiec pytanie: odprawa celna z jakimi ewentualnymi kosztami się wiąże?
Opublikowano 19 marca 20196 l 23% VAT + okolice 15-20zł za koszta odprawy + poczucie, że robisz coś złego - osobiście w(pipi)ia mnie spowiadanie się z zakupów. Wziąłem sobie dwa Messengery, do tego dwa Bloodstained, za wysyłkę zapłaciłem 22 dolce - dla mnie bardzo dobry deal. Edytowane 19 marca 20196 l przez ping
Opublikowano 20 marca 20196 l 17 godzin temu, ping napisał: Wziąłem z LRG. Ktoś się stuknie w czoło i zapyta dlaczego nie z SRG gdzie mają darmową wysyłkę, więc tłumaczę - SRG nie wysyła przesyłek DDP, a LRG już tak, więc nie będę musiał się martwić o odprawę celną. Ostatnio nawet paczki za 30 dolców z Graj Azji mi trzepią. No, nie tak ostatnio, w sumie od jakichś 2 lat non stop coś płacę A masz może doświadczenie czym wysyłają w SRG i czy ich paczki trzepią ?