Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

19 marca będzie można już składać preordery na stronie, którą Chmura podał wyżej. Wersja Switch i PS4 (która ma się ukazać jeszcze w tym miesiącu).

Edit: nowa strona, więc wklejam link ponownie: https://specialreservegames.com/

• Odpowiedzi 118
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Darmowe DLC z nowym scenariuszem pojawi się jakoś w 2019 roku.   Nadal explicite informacja tylko o Switchu i PC. Możliwe, że plany wersji PS4 nie ziszczą się wobec, jak na tak dobre recenzj

• Ja już mam:   

• No dobra. Powiem tak. Jak założę osobny temat, to ludzie będą szydzić, ale myślę, że tak naprawdę sporo forumowiczów zainteresuje... Sea of Stars.   Ma to być opowieść "w świecie Messengera"

Opublikowano

Nice. Czyli w sumie u mnie wlatują trzy zamówienia na indyki w marcu, Messenger, Hollow Knight i Bloodstained. Każda na innej stronce z wydaniami limitowanymi ;/ 

Opublikowano

Mozna przenieść do multiplatform.

Jak trudna jest gra? Taki Shovel Knight był dla mnie idealny jeśli chodzi o poziom trudności.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Mozna przenieść do multiplatform.

Jak trudna jest gra? Taki Shovel Knight był dla mnie idealny jeśli chodzi o poziom trudności.

Wg mnie trochę trudniej. Shovel night miał dużo więcej checkpointów i sporo wybaczał. Tutaj np potyczki z bossami są imo trudniejsze. Ale ogólnie na pewno brać bez pudła jak Shovel podszedł. 

Dla mnie super indyczek. 

Opublikowano

Odstrasza mnie trochę te motyw z przejściem z liniowych poziomów w metroidvanię.

Opublikowano

Doczekałem się, ale będę łupał. Ale tak przed Sekiro dawać :/ 

Opublikowano
17 godzin temu, Ukukuki napisał:

Super wiadomość zaoszczędzi się na wysyłce. 

SRG podaje info o darmowej wysyłce (ale nie wiem czy do EU też).

Opublikowano

Ale ta gra wygląda i brzmi :banderas: 

Wyczuwam kolejną platynkę po dead cells :obama: 

Opublikowano
Godzinę temu, giger_andrus napisał:

SRG podaje info o darmowej wysyłce (ale nie wiem czy do EU też).

Fajnie jakby ktoś mógł potwierdzić darmową wysyłkę do EU. Pewnie tyczy się to tylko USa. 

Opublikowano

Ja tam biorę cyfrówkę, chociaż pudełko kusi xd 

Opublikowano

Wzialem i Ja - na PS4. Fajnie jakby od razu z dlc na plycie bylo.

Opublikowano

Kurde ja się biłem na co kupić ;/ Lipa trochę ,że to jest limitowane i później tego już na PS4 w pudle nie kupię. A nie stać mnie na kupno dwóch pudełek co samo w sobie było by lekko dziwne xd 

Opublikowano

Kórva a mi coś odmówiło pobrania z karty i musiałem wpłacić na paypala, ciekawe ile będzie szło teraz siano...żeby mi nie wykupili gry do cna zanim zrealizuje zakup ;((((((

Opublikowano

Wydaje mi się ,że oni do 2 kwietnia zbierają zamówienia i później po prostu zamówią tyle pudełek ilu było chętnych ;d 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Tak jak Ukukuki mówi, preordery zamykają 2.04. Ja się jeszcze wstrzymam tydzień, może wpadnie luźna gotówka to będę dziwny i klepnę obie wersje. 

Opublikowano

Wziąłem z LRG. Ktoś się stuknie w czoło i zapyta dlaczego nie z SRG gdzie mają darmową wysyłkę, więc tłumaczę - SRG nie wysyła przesyłek DDP, a LRG już tak, więc nie będę musiał się martwić o odprawę celną. Ostatnio nawet paczki za 30 dolców z Graj Azji mi trzepią. No, nie tak ostatnio, w sumie od jakichś 2 lat non stop coś płacę

Opublikowano

No dobrze, ale to dodatkowe 15$. Z 35$ robi się 50$.  Rzadko zamawiam coś spoza LGR, wiec pytanie: odprawa celna z jakimi ewentualnymi kosztami się wiąże?

Opublikowano

23% VAT + okolice 15-20zł za koszta odprawy + poczucie, że robisz coś złego - osobiście w(pipi)ia mnie spowiadanie się z zakupów.

Wziąłem sobie dwa Messengery, do tego dwa Bloodstained, za wysyłkę zapłaciłem 22 dolce - dla mnie bardzo dobry deal.

Edytowane przez ping

Opublikowano
17 godzin temu, ping napisał:

Wziąłem z LRG. Ktoś się stuknie w czoło i zapyta dlaczego nie z SRG gdzie mają darmową wysyłkę, więc tłumaczę - SRG nie wysyła przesyłek DDP, a LRG już tak, więc nie będę musiał się martwić o odprawę celną. Ostatnio nawet paczki za 30 dolców z Graj Azji mi trzepią. No, nie tak ostatnio, w sumie od jakichś 2 lat non stop coś płacę

A masz może doświadczenie czym wysyłają w SRG i czy ich paczki trzepią ?