basbot11 177 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Dziękuję za rady.Wódki użyłem, bo miałem jeszcze 8 flaszek 0,5l, a za czystą nie przepadam.Ale w przyszłym roku zrobię na spirytusie, obiecuję Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 (edytowane) spirytusik swojski 15 zł za pół litra --- A niedawno byłem na dniach miodu i wina w takim małym miasteczku: I kupiłem nalewkę Jarzębiak, z jarzębiny ciekawe jak pachnie i jak klepie?:) Nawet nie wiem, że były tam jakieś koncerty... ale były swojskie wyroby: wędliny, pieczywo, nalewki, wina, miody, cydry... sporo tego. Nawet jakieś słodycze koleś sprzedawał z Azerbejdżanu, czy skądś... ale strasznie drogie. 25 zł zapłaciłem za 2 kulki z orzechami i pasek tego przysmaku tureckiego, co można go w Biedrze kupić. Edytowane 3 października 2018 przez grzybiarz Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 3 października 2018 Autor Opublikowano 3 października 2018 W przyszłym roku pewno będę jeździł na takie spędy z nalewkami to może się spotkamy A takie kiermasze/dni/święta lubię, szczególnie lokalnie, można świetne rzeczy znaleźć co ludzie z sąsiedztwa robią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi