Skocz do zawartości

Osobny dział dla serii Resident Evil

Własny dział dla Resident Evil? 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Utworzyć dział?

• Tak
      29
    • Nie
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

O wiele większa szansa, że kogoś weźmie na wspominki i wejdzie do tematu RE: 1, kiedy będzie widział go przed oczami i może coś skrobnie, aniżeli będzie gdzieś w czeluściach Ogólne na stronie 8836284672.

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym poprosił dział Raccoon Corner w hołdzie dla dawnych pismaków jak "Player Station Plus", tam opisywano wszystkie survival horrory. Teraz też trochę mamy tego na rynku. Kto jest za? 

• O wiele większa szansa, że kogoś weźmie na wspominki i wejdzie do tematu RE: 1, kiedy będzie widział go przed oczami i może coś skrobnie, aniżeli będzie gdzieś w czeluściach Ogólne na stronie 88362846

• https://www.psxextreme.info/forum/259-resident-evil/

Opublikowano

Już wiem czemu walczyłem o jak najwiecej Residentow w bitce gierek :)

Opublikowano

No to można założyć dział "horrory" i tam wrzucać Residenty i pochodne. RE, TEW, Silent Hille... Takie typowe horrory i survival-horrory, które są nimi z założenia, a nie gry innych gatunków z tylko elementami straszenia. Tego typu gry mają swoich odbiorców i na pewno ktoś się ucieszy.

Serio to jest taki deal zrobić głupi dział dla gierek? Podchody jakby to była decyzja, czy wcisnąć czerwony guzik.:facepalm:

Opublikowano

Ja bym poprosił dział Raccoon Corner w hołdzie dla dawnych pismaków jak "Player Station Plus", tam opisywano wszystkie survival horrory. Teraz też trochę mamy tego na rynku. Kto jest za? 

Opublikowano

Proponuję Silent Corner, bo będzie tam tak samo cicho jak w temacie o potężnym lore w soulsach.

Opublikowano
  • Autor

No w Soulsy gra kilka jednostek na krzyż, to nie ten kaliber co RE.

Opublikowano

Residenty jak najbardziej zasługują na swój kącik, bo tych części jest od groma i fajnie byłoby to wszystko uporządkować.

Ale taki ogólny kącik horrorów maści wszelakiej też by się przydał, patrząc jak wiele tego wyszło i wciąż nadchodzi.

Opublikowano

Właśnie zauważyłem, dziękujemy pan administracja <3