Skocz do zawartości

Vega Cinematic Universe

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja muszę Wam się do czegoś przyznać. Lubię filmy Vegi. To jest takie moje guilty pleasure. Ostatnio oglądałem Kobiety mafii 2 i ten film był tak zły, że aż dobry w swojej kategorii. Oczywiście kradnę je z internetu a nie chodzę do kina. Musze przecież z godnością patrzeć w lustro.

Opublikowano

Warto czasami obejrzeć takiego szrota, żeby mieć pogląd na kino w pełnym zakresie. Wtedy też się docenia jakieś niskobudżetowe średniaki, ale też widzi jaka potrafi być przepaść jakościowa między dobrym kinem, a Vegą, gdzie oglądalność jest podobna. To dopiero ciekawe zjawisko.

• Plusik 1
Opublikowano

Obejrzałem Politykę w odcinkach na C+. Powiem tak - badziew niesamowity. Na kilku scenach się uśmiechnąłem, ale generalnie film bez sensu, bez scenariusza, prawda wymieszana z fikcją. Potencjał był, ale Vega niestety koncertowo sp..... 

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja wiem że można sobie robić filmy o czym sie chce w sumie.

Ale generalnie gość mnie obrzydza, to jaką drogę obrał. I w sumie zayebal bym mu w ten wychudzony szczerzący sie ryj

• Plusik 1
  • Haha 2
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ziobro  kurwo oddawaj moje Lambo xD 

Patryk Vega (43 l.) stracił nieprzyzwoicie drogie Lamborghini. Jak dowiedział się "Super Express" za auto warte 2,5 miliona złotych nie zostało opłacone cło, a dokumenty mogły zostać sfałszowane. Sprawą zajęła się Prokuratura Okręgowa w Gdańsku, która nadzoruje śledztwo o przestępstwo skarbowe.

Opublikowano
41 minut temu, Hubert249 napisał:

Ziobro ty (pipi)o oddawaj moje Lambo xD 

Patryk Vega (43 l.) stracił nieprzyzwoicie drogie Lamborghini. Jak dowiedział się "Super Express" za auto warte 2,5 miliona złotych nie zostało opłacone cło, a dokumenty mogły zostać sfałszowane. Sprawą zajęła się Prokuratura Okręgowa w Gdańsku, która nadzoruje śledztwo o przestępstwo skarbowe.

Jak w Gdańsku to pewnie pójdzie wał i odzyska to auto. 

• 4 miesiące temu...