Opublikowano 22 grudnia 20195 l Na canal plus leci polityka, o panie jakbym zlepek trailerow ogladal. No nie spodziewalem sie ze moze byc az tak zle.
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Jakiś czas temu przeleciałem sobie Botoks urywkami i było bardzo, ale to bardzo źle.
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Noo, przez palce ogladalem. Z tym, ze tam jest jakas „fabula”, a tu? Nie wiem xd
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Ja muszę Wam się do czegoś przyznać. Lubię filmy Vegi. To jest takie moje guilty pleasure. Ostatnio oglądałem Kobiety mafii 2 i ten film był tak zły, że aż dobry w swojej kategorii. Oczywiście kradnę je z internetu a nie chodzę do kina. Musze przecież z godnością patrzeć w lustro.
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Warto czasami obejrzeć takiego szrota, żeby mieć pogląd na kino w pełnym zakresie. Wtedy też się docenia jakieś niskobudżetowe średniaki, ale też widzi jaka potrafi być przepaść jakościowa między dobrym kinem, a Vegą, gdzie oglądalność jest podobna. To dopiero ciekawe zjawisko.
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Obejrzałem Politykę w odcinkach na C+. Powiem tak - badziew niesamowity. Na kilku scenach się uśmiechnąłem, ale generalnie film bez sensu, bez scenariusza, prawda wymieszana z fikcją. Potencjał był, ale Vega niestety koncertowo sp.....
Opublikowano 5 stycznia 20205 l Widzę, że Vega w formie. Widziałem dzisiaj zwiastun tego cuda i generalnie kupa jakich mało, choć pewnie jak będzie w TV to obejrzę z ciekawości.
Opublikowano 5 stycznia 20205 l Papryk nawet nie wkleił napisów do kobiet mafi 2, połowa filmu w innym jezyku, angielski jeszcze ok ale jak (pipi)a po hiszpańsku to już przesada. Pewnie czasu nie było.
Opublikowano 22 stycznia 20205 l Nowy zwiastun zwiastuna od Vegi. Kolejne (pipi) niewarte oglądania? Dosyć ciekawie wygląda w porównaniu z jego ostatnimi "dziełami".
Opublikowano 5 czerwca 20204 l Ja wiem że można sobie robić filmy o czym sie chce w sumie. Ale generalnie gość mnie obrzydza, to jaką drogę obrał. I w sumie zayebal bym mu w ten wychudzony szczerzący sie ryj
Opublikowano 6 czerwca 20204 l Zamiast kolejnego głupiego filmu z pl aktorami Pan Patryk by lepiej nowe sharknado sfinansował. <_<
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l Ziobro kurwo oddawaj moje Lambo xD Patryk Vega (43 l.) stracił nieprzyzwoicie drogie Lamborghini. Jak dowiedział się "Super Express" za auto warte 2,5 miliona złotych nie zostało opłacone cło, a dokumenty mogły zostać sfałszowane. Sprawą zajęła się Prokuratura Okręgowa w Gdańsku, która nadzoruje śledztwo o przestępstwo skarbowe.
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l 41 minut temu, Hubert249 napisał: Ziobro ty (pipi)o oddawaj moje Lambo xD Patryk Vega (43 l.) stracił nieprzyzwoicie drogie Lamborghini. Jak dowiedział się "Super Express" za auto warte 2,5 miliona złotych nie zostało opłacone cło, a dokumenty mogły zostać sfałszowane. Sprawą zajęła się Prokuratura Okręgowa w Gdańsku, która nadzoruje śledztwo o przestępstwo skarbowe. Jak w Gdańsku to pewnie pójdzie wał i odzyska to auto.
Opublikowano 2 stycznia 20214 l Najlepszy komentarz: Pana "filmy" są częścią problemu, który chyba próbuje Pan w tym "filmie" przedstawić.