Skocz do zawartości

Judgment (Judge Eyes)

Featured Replies

Opublikowano

gra tworcow serii yakuza

• Odpowiedzi 118
  • Wyświetleń 28,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow, cóż za zainteresowanie. Przyluzujcie trochę z postami chłopaki, bo jeszcze trochę i temat eksploduje      https://www.youtube.com/watch?v=277QWssg7D4     Finito. Sto

• Dwa chaptery z dwunastu za mną, na liczniku około 7 godzin. Powiem tak: gdybym był na bieżąco z każdą odsłoną Yakuzy to rzuciłbym tę grę w cholerę, bo sposób w jaki ta gra kopiuje poprzedniczki jest p

• Moze byc ciekawsze niz nudna Yakuza. 

Opublikowano

5 minut filmiku zero gameplayu :notbad: czyli już wiesz, że to będzie kolejna gra jak Yakuza w której więcej ogladasz niż grasz

Opublikowano

Będzie demo na JP storze, albo dzisiaj albo jak TGS ruszy, nie zrozumiałem dokładnie :v

Opublikowano

Gameplay też jest - wygląda jak Yakuza tylko z dodanymi trailing missions i detektywistycznymi wątkami.

W sumie spoko.

Opublikowano
  • Autor

czy to jest dalej w tej samej dzielnicy co milion czesci yakuzy? xdd

Opublikowano

No na bank przeniesli assety xD

Opublikowano

Premiera 13 grudnia, więc nie dziwota, że używają gotowych już assetów biorąc pod uwagę ilość wypluwanych projektów (co roku nowa Yakuza, w międzyczasie Hokuto ga Gotoku, remaster 3/4/5...). Dla mnie to wsio ryba, może być nawet Kamuro-cho. Tytuł wygląda interesująco i z pewnością chętnie ogram.

Opublikowano

Yakuza z bardziej mobilnym bohaterem - widać jakieś przylepianie się do osłon, skoki, fikołki... Trochę wygląda na odcinanie kuponów na ten moment

Opublikowano

Powinno sie nazywac "Totally not Yakuza"

Tak czy siak, day one :reggie:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Demko Project Judge ograne
niesamowicie sie gra zapowiada,śledztwa,piekna walka,fajne proste kombosy czy lepsza niz w Yakuzie sam nie wiem,ale wiem ze czekam tylko na daty premiery na Europe i od razu biore,zreszta gra od tworcow yakuzy = biore z automatu. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że historia i główny bohater wypadną przekonująco. Na razie patrząc po trailerach wygląda super. Cholernie podobał mi się nawet sam filmik otwierający grę.

https://youtu.be/WlskZweTv9E

Nie do końca sam rozumiem czemu, ale jakoś mi się z koreańskim serialem Stranger kojarzy.

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Gierka wyjdzie po angielsku w 2019, bedzie zawierac angielski dubbing [kek] i bedzie sie nazywac Judgement.

Opublikowano

A dokładnie w lato. Dubbing nawet nie taki zły. Ale bez japońskiego to meh. Liczę na dual audio. Btw gdzie porty 3-5 Yakuza? Ja liczyłem, że właśnie to pokażą.

Edit: https://twitter.com/SarahWellock84/status/1071482213303271424?s=19

A jednak dual audio. No i pięknie.

Edytowane przez Basior

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widać, że SEGA wyłożyła trochę pieniążków na dopracowanie starej yakuzy i nawet kopanie po twarzach wygląda lepiej niż w ostatniej części. Dla fabułki na pewno się weźmie.

Opublikowano

Nie. Tak samo wersja na Azję, więc na ten moment albo trzeba się uczyć języków albo grać  bez ich znajomości.