Opublikowano 29 maja 20195 l Lepsze 6 mieczy niż prysznic i inne gówna w Tekken/Soul Calibur Coraz bardziej mam ochotę na pre ordera ( z jakimś steelbookiem najlepiej) W sumie na chwilę obecną po obejrzeniu trailerów/pojedynków wszystko mi się podoba. Jedynie loadinigi są sporym minusem, ale to w sumie wina Japończyków (nie ogarniają UE4) a także (głównie) hdd 5400.
Opublikowano 29 maja 20195 l Trailery fajnie zmontowane, turnieje już tak dynamiczne nie są. Samo to, że daja season pass za darmo na premiere juz kusi.
Opublikowano 29 maja 20195 l Autor Mi po obejrzeniu tych wszystkich turniejów całkowicie przeszło. Nadal mogę grać w SS2 czy SS5Sp bo tam system gry współgra z grafiką i tak nie razi w oczy. Chciałbym się mylić ale szykuje się drewniana kupa i pustynia online.
Opublikowano 29 maja 20195 l Pustynią online po miesiącu jest wszystko oprócz tekkena, sf i mortala. Mordobicie to nie drużynowy fps 8vs8 tu wystarczą dwie osoby żeby grać. Edytowane 29 maja 20195 l przez devilbot
Opublikowano 31 maja 20195 l Jaką opinię? O tym, że gry 2d z najlepszej ery arcade są bardziej grywalne i ładniejsze niż obecne w taniej tandetnej grafice 3d? Oczywista sprawa.
Opublikowano 31 maja 20195 l Basara wg plotek ma być w dlc. W starych częściach podczas jego animacji chyba wygranej walki pojawiała się naga kobieta i podobno jest mowa o tej kobiecie w opisie jakiegoś ratingu opisującego za co kategoria wiekowa. Nie mam linka do źródła.
Opublikowano 31 maja 20195 l 2 godziny temu, devilbot napisał: Basara wg plotek ma być w dlc. W starych częściach podczas jego animacji chyba wygranej walki pojawiała się naga kobieta i podobno jest mowa o tej kobiecie w opisie jakiegoś ratingu opisującego za co kategoria wiekowa. Nie mam linka do źródła. Ta naga kobieta to...jego ukochana, a raczej jej duch z tego co pamiętam.
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Imo (pipi)owa postać. Walczy z samurajami bo Amakusa ukradł kamień z jego wioski. Tam Tam:
Opublikowano 7 czerwca 20195 l Autor W dniu 6.06.2019 o 09:54, Dave Czezky napisał: chcecie nadal? Za ile będziesz to sprzedawał?
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Typowa postać dla mangoz(pipi)ów. Infantylne to coś, piszczące, irytujące. Chyba w 3 albo 4 się pojawiła.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l W sumie jest niepotrzebna, skoro istnieje Nako, ale Nako pewnie wyglądała zbyt staro i japońska stulejka nie miała przy czym pracować.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l zrobilem najtaniej na rynku: https://perfectblue.pl/produkt/gra-ps4-samurai-shodown/