devilbot 3 682 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 (edytowane) a (pipi) nie edytuje więcej tego posta Chciałem tylko napisac że Samurai shodown collection na epic games store ma być za darmo Edytowane 29 maja 2020 przez devilbot Cytuj
Mike 97 Opublikowano 15 stycznia 2021 Opublikowano 15 stycznia 2021 Od 16 marca będzie SS w 120fps: https://wccftech.com/samurai-shodown-comes-to-xbox-series-x-on-march-16th-running-at-120fps/ 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 15 stycznia 2021 Autor Opublikowano 15 stycznia 2021 Szkoda, że nie 180 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Szkoda że nikt w to nie gra a na Xboxie to już w ogóle egzotyka. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Opublikowano 12 marca 2021 Przycisnęło ich i musieli wprowadzić trochę dynamiki do tej gry Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2021 Chyba jedyna postać DLC, którą byłbym zainteresowany. Gdyby jeszcze doszły jakieś trofea to bym kupił. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Zawsze się zastanawiałem czy te dwa uniwersa spod skrzydeł SNK są ze sobą powiązane/dzieją się w tym samym okresie itp. Niedługo będę kończył na jakiś czas zabawę ze SF5 i wjeżdżam na pełnej w Samurajskiego. Na start mam tylko jednego z moich mainów (Tam Tam) ale na początek wystarczy. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2021 LB2 to raczej schyłek XIX wieku a SS to chyba wiek czy nawet dwa wieki wcześniej. 2 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 (edytowane) Skusiło mnie na wersję Steamową. Chciałem normalnie pograć. Liczyłem na zdecydowanie szybsze wczytywanie walk i się przeliczyłem. Ja pierdolę co za gówno pod względem optymalizacji. Grę miałem zainstalowaną na SSD. Nawet jak wychodzi się z ustawień to pojawiają się jakieś "mikro loadingi" No i w końcu "najlepsze". Nie można tej gry włączyć będąc offilne!!! No pojebało ich... Jasne ktoś zacznie gadkę w stylu; "no ale każdy ma przecież internet". Szczerze nie obchodzi mnie to, tego typu gry powinny uruchamiać się "normalnie". Oczywiście zwrot kasy, nie było innej opcji. Szkoda bo pod względem "artystycznym" gra naprawdę mnie się podoba. Gameplay wolny/taktyczny, ale przyjemny (bez szału). Wolę starsze części. Edytowane 17 czerwca 2021 przez Alastor84 3 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 23 minuty temu, Alastor84 napisał: Skusiło mnie na wersję Steamową. Chciałem normalnie pograć. Liczyłem na zdecydowanie szybsze wczytywanie walk i się przeliczyłem. Ja pierdolę co za gówno pod względem optymalizacji. Grę miałem zainstalowaną na SSD. Nawet jak wychodzi się z ustawień to pojawiają się jakieś "mikro loadingi" No i w końcu "najlepsze". Nie można tej gry włączyć będąc offilne!!! No pojebało ich... Jasne ktoś zacznie gadkę w stylu; "no ale każdy ma przecież internet". Szczerze nie obchodzi mnie to, tego typu gry powinny uruchamiać się "normalnie". Oczywiście zwrot kasy, nie było innej opcji. Szkoda bo pod względem "artystycznym" gra naprawdę mnie się podoba. Gameplay wolny/taktyczny, ale przyjemny (bez szału). Wolę starsze części. SS gierką z gatunku "śpieszmy się ogrywać..."? Solidne info. Starsze części są lepsze, bo będzie można w niej grać nawet po wyłączeniu jakiegoś tam serwera? Coś w tym jest. Bez złośliwości, co najwyżej wesołej: Skąd pomysł na dożywotnią fascynację tematem loadingów w bijatykach na PS4? Coś na co nie mamy wpływu chyba lepiej po prostu zaakceptować, ja tak zrobiłem w przypadku np SF5 i żyje mi się całkiem ok. Poważnie, polecam po prostu odpuścić użytkowniku gdyż w innym wypadku ta zgryzota cię po prostu pochłonie. Co mnie to obchodzi? Mam dobre serce oraz wierzę w karmę. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 Nie lubię długo czekać Na PS2 i PS3, a nawet PS1 (głównie Namco) nie było takiej padaki jaka jest na PS4/Xbox One. To tylko jedna arena i 2 postacie (przeważnie). Zresztą wystarczy porównać np; T5 z T7. Piątka była śliczna graficznie i bardzo szybko się wczytywała. Ciężko jest mi "przymknąć oko" na tę padakę z poprzedniej już generacji. No sorry w poprzedniej generacji był spory krok w tył. Mam nadzieję że "magiczne SSD" i lepsze ogarnięcie UE wyeliminuje długie czekanie na granie Zresztą to się nie tyczy tylko bijatyk. Taki Crash Team Racing też mnie odrzuca z powodu zbyt długiego wczytywania. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 17 czerwca 2021 Autor Opublikowano 17 czerwca 2021 Mnie długie wczytywanie nie razi ale brak możliwości gry bez bycia podpiętym do netu - jak najbardziej! Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 8 czerwca 2023 Opublikowano 8 czerwca 2023 Gdyby ktoś chciał spróbować, to jest super cena. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 8 czerwca 2023 Opublikowano 8 czerwca 2023 Cena fajna, szkoda tylko że nie ma wersji na PS5. Wiem, jest wsteczna kompatybilność, ale gra cholernie długo/często się wczytuje. Czekam na nową część. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 8 czerwca 2023 Opublikowano 8 czerwca 2023 Gra jest super! Zapraszamy serdecznie na turniej online w sobotę o godzinie 16! Cieplutkie pozdrowienia. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Potwierdzam, gra jest super. Po trailerach wydawalo sie, ze wyjdzie wydmuszka ale jest bardzo dobrze. Podobno sa problemy z online, ktore na pc mialy byc rozwiazane dopiero w tym roku na wiosne? xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi