zdrowywariat 373 Opublikowano 17 lipca 2019 Opublikowano 17 lipca 2019 Ja się bałem obsuwy na nowy rok, a tu taka niespodzianka. I cieszy mnie, że nie będzie podziału na misje. Day1. Cytuj
izon 995 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Wiadomo coś, czy to cudo będzie dostępne dla preorderowców w PL, czy zamawiać od angola? (Świecący steelbook) 2 Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Skończyłem miesiąc temu 1 a teraz gram w 2. Progres jest bardzo widoczny, dwójka dużo lepsza. Liczę że trójka jeszcze doda ciekawostki do formuły. Nie oglądam materiałów, wolę się zaskoczyć. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Zobaczymy, czy dotrwasz do końca. Ja wszystko zrobiłem w pierwszych czterech rezydencjach, a później gra mnie zaczęła nudzić. Dobrze, że w trójce będzie jeden dużo hotel, coś jak rezydencja w RE :). 1 Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Jedynkę skończyłem. Ale nie maksowalem. Cytuj
izon 995 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 13 godzin temu, zdrowywariat napisał: Zobaczymy, czy dotrwasz do końca. Ja wszystko zrobiłem w pierwszych czterech rezydencjach, a później gra mnie zaczęła nudzić. Dobrze, że w trójce będzie jeden dużo hotel, coś jak rezydencja w RE :). Oj to ja zupełnie nie miałem takich odczuć, było mi bardzo żal jak gra zbliżała się do końca:) Natomiast jedynka jest dosyć biedna przy 2, zwłaszcza pod kątem zróżnicowania miejscówek, sterowania oraz możliwości interakcji z obiektami 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 (edytowane) Może źle zrobiłem, że maksowałem od razu wszystko. Poza tym pierwsze cztery budynki miały pomysł na siebie, a piąty był już taki se. Edytowane 5 sierpnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 @izon W jedynce jest właśnie jak piszesz - mało opcji, chodzi się dużo, często bez potrzeby (czego nie lubię), łapanie jest też mniej przyjemne. Grałem w remake na 3ds i jest to fajne osiągnięcie że się udało i grało się całkiem przyjemnie natomiast dwójeczka zdecydowanie jest fajniejsza. @zdrowywariat Jestem na pierwszej lokacji więc niestety sprzedałeś mi spoiler xD Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Nie no gierka zapowiada się kozacko, obejrzałem trailer i trailer z E3. To będzie lepsze od dwójki. Ten rok też jest niezły dla Switcha, kilka hitów wpadło/wpadnie. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Mój zdecydowany kandydat na grę roku. Uwielbiam serię, a ta część zapowiada się bosko. Voucher już czeka Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Jest wreszcie preorder! Gra zamówiona, leży już na dysku konsoli i czeka Szkoda, że przy zakupie z voucherem dodatkowe monetki wpadają dopiero po premierze gry. No, ale może się przydadzą na jakąś wyprzedaż przedświąteczną Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 23 września 2019 Opublikowano 23 września 2019 Też już zamówiłem, dwie poprzednie części były świetne! Cytuj
izon 995 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Dla mnie SYSTEMSELLER! Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 nie gralem w ani jedna czesc, mam pytanie, to nie jest takie w sensie dla dzieci? ze latwe i bez myslenia w ogole? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 No nie wiem, czy bez myślenia i dla dzieci. Pierwszy boss w dwójce? Wszystkie znajdzki? I inne grupki do pokonania? Itp., to nie jest typowa gra dla dzieci, nie jest łatwa, przynajmniej dwójka nie była. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Grałem tylko w jedynkę i powątpiewam by dzieci dały sobie radę z tą serią, a przynajmniej dzieci z dzisiejszej generacji. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 (edytowane) Ech, dość? Nie bardziej niż większość gier AAA ostatniej dekady, nie wiem gdzie jest granica gierek "dla dzieci". Konstrukcja i sterowanie pierwszych dwóch części są takie, że gdyby była cały czas trudna, to byłaby niesamowicie denerwująca (w sumie i tak dość jest). Prostota tej gry to bardziej kwestia tempa i głębi (ich niedostatku) niż tego żeby inne popularne gry jakoś nagle wymagały więcej myślenia. Ale ma i tak swoje momenty, które niektórych "zatną", nie jest to jakoś specjalnie łatwa gra, tylko powolna, płytka i karząca. Jak będzie z "trójką" to zobaczymy, według relacji z targów ma być tylko lepiej. Edytowane 6 października 2019 przez ogqozo Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Mi chodziło głównie o potyczki z "bossami" na każdego trzeba było jednak trochę wyczaić sposób (jak w przygodówce) a nie ślepo strzelać odkurzaczem. Może jak jakiś rodzic by się dosiadł byłoby ok. Zresztą zależy o jakim przedziale wiekowym rozmawiamy. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 (edytowane) No tak, bossowie bywają w miarę wymagający, to najczęściej oni mogą niektórych "zaciąć". I może parę całych rozdziałów w "dwójce", z wycieńczającą długością. Edytowane 6 października 2019 przez ogqozo Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Jedynka wydawała mi się ciut trudniejsza. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 Wygląda to tak niesamowicie, że nie oddycham. Cudo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi