zdrowywariat 373 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 (edytowane) W tej grze emocje na twarzy Luigiego wyrażają więcej, niż 1000 słów, więc i po co miałby coś dodawać? Link niemowa też ma swój urok, mimo że w BOTW inne postaci zaczęły mówić. Edytowane 31 października 2019 przez zdrowywariat Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Postacie z Pixara potrafią mówić, więc i te z Nintendo nic by nie straciły, przeciwnie. To kwestia budżetu, a nie niczego innego 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 3 godziny temu, Jeez_PS napisał: Mi jedynka się bardziej podobała. Głównie chodzi o flow i strukturę gry z której dwójka co chwilę gracza wyrywa. Brak duchów z obrazów to również krok w tył dwójki. Jak jedynka nie podchodzi to może nie ma sensu na siłę Ciężko mi się z tym zgodzić. Dwójka była dużo ciekawsza ( a mam na świeżo bo dopiero co przeszedłem obydwie części). Sterowanie jest znacznie ulepszone, lokacje zróżnicowane, możliwości interakcji jest dużo więcej. Ja akurat grałem odwrotnie najpierw dwójke później jedynke i zauważyłem spory downgrade pod kątem gameplayu. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Mam i ja i dostałem w gratisie bryloczek z tym piesem duchem xD. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 A ja na wyjazd nie zabrałem Switcha, więc pogram jutro Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Chyba najładniejsza gierka na Switcha, poezja. 1 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 (edytowane) Jak narazie kalka 2jki. Jeszcze na dodatek prawa gałka pływa, dziwne bo zazwyczaj lewa się kaszaniła. Gratis naklejki i czapka brelok Luigiego. Edytowane 31 października 2019 przez S_600 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Za(pipi)iste. To, że będą patenty z dwójki to wiem, i dobrze. Byle miejscówki były lepsze, bez misji, więcej bossów, a będzie dobrze. Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 19 godzin temu, Figaro napisał: A mi się to podoba i oby Nintendo nigdy tego nie zmieniło. Przeczytaj raz jeszcze co napisalem. Niczego bys nie stracil.. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) 14 godzin temu, S_600 napisał: Jak narazie kalka 2jki. Jeszcze na dodatek prawa gałka pływa, dziwne bo zazwyczaj lewa się kaszaniła. Gratis naklejki i czapka brelok Luigiego. Jak masz inną konsolę (ps4/xox), to bierz adapter na pady. Wsio bezprzewodowo działa i nie trzeba psikać WD40 Coop jest dostępny przez całą grę czy tylko w wybranych sytuacjach? Edytowane 1 listopada 2019 przez balon Cytuj
Radnyns 60 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 39 minut temu, balon napisał: Jak masz inną konsolę (ps4/xox), to bierz adapter na pady. Wsio bezprzewodowo działa i nie trzeba psikać WD40 Coop jest dostępny przez całą grę czy tylko w wybranych sytuacjach? O jakim adapterze mówisz ? Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 Np. Magic NS. Ja zamówiłem, chłopaki tu ba forum bardzo sobie chwalą. Panowie co z tym co-opem? 1 Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 Polecam od razu zmiane ustawien sterowania: Prawa gala horizontal i sterowanie w osi Y zyroskopem Od razu gra z niegrywalnej staje sie goty twinstick shooterem. @balon Po pierwszym quescie Niesamowite ile ta gra ma pomyslow na siebie W kazdym pomieszczeniu cos do zrobienia. 1 4 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: Polecam od razu zmiane ustawien sterowania: Prawa gala horizontal i sterowanie w osi Y zyroskopem Od razu gra z niegrywalnej staje sie goty twinstick shooterem. @balon Po pierwszym quescie Niesamowite ile ta gra ma pomyslow na siebie W kazdym pomieszczeniu cos do zrobienia. Wspaniała gra i potwierdzam że sterowanie o którym pisze Dave jest najlepsze bo to domyślne to katorga xD Nie ma pokoju w hotelu w którym by nie było czegoś do znalezienia i te sekrety wciągają. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) Ok, sprawdzę, bo coś dziwnie się właśnie sterowało xD. Gra wydaje się łatwiejsza od dwójki (walka), w dwójce nieraz się spociłem (w sumie dla najlepszej rangi, więc może dlatego). Chyba specjalnie trochę ułatwili, żeby dzieciaki mogły też pograć. Ale gra się przednio, jedna miejscówka jak w Residencie, i lekki backracking, czyli to co lubię :). Edytowane 1 listopada 2019 przez zdrowywariat Cytuj
S_600 252 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 9 godzin temu, Dave Czezky napisał: Polecam od razu zmiane ustawien sterowania: Prawa gala horizontal i sterowanie w osi Y zyroskopem Od razu gra z niegrywalnej staje sie goty twinstick shooterem. @balon Po pierwszym quescie Niesamowite ile ta gra ma pomyslow na siebie W kazdym pomieszczeniu cos do zrobienia. R Stick Aim na Horizontal Movement while Poltergusting Don't Turn ?? Tak? Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Im dalej w las, tym lepiej. Tematyczne pietra - cos pieknego! 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Tu jest podział na misje wybierane z menu jak w 2? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 3 minuty temu, ragus napisał: Tu jest podział na misje wybierane z menu jak w 2? Nie, jeden wielki hotel z tematycznymi piętrami, jako całość, save automatyczny co drzwi. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Trochę kicha, że da się motion-control/gyro celować tylko w pionie... Czy się da? W Splatoon to ogarnęli, tu tego nie dali rady zrobić? Dziwne. Czy w późniejszym etapie dochodzi jakaś technika, która koliduje z takim rozwiązaniem? Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 8 minut temu, Damk napisał: Trochę kicha, że da się motion-control/gyro celować tylko w pionie... Czy się da? W Splatoon to ogarnęli, tu tego nie dali rady zrobić? Dziwne. Czy w późniejszym etapie dochodzi jakaś technika, która koliduje z takim rozwiązaniem? Jak zagrasz to zobaczysz czemu byloby to bez sensu przy tej perspektywie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 29 minut temu, zdrowywariat napisał: Nie, jeden wielki hotel z tematycznymi piętrami, jako całość, save automatyczny co drzwi. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 11 minut temu, Dave Czezky napisał: Jak zagrasz to zobaczysz czemu byloby to bez sensu przy tej perspektywie. No właśnie gram. Macham mimowolnie grypem w lewo w prawo przy wciąganiu itemków, czy np. przy celowywaniu przepychaczką, a tu nic... tylko góra/dół reaguje. Cytuj
Neithell 0 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Panowie, mam pytanko. Możecie coś powiedzieć o trybach multi? Fajne, warto pograć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi