Opublikowano 23 marca 20205 l Słyszałem, że w grze jest gość o imieniu Harvey, który robi castingi dla modelek?
Opublikowano 24 marca 20205 l Z automatu nie da się chyba, możesz przytrzymać A i przenosić ręcznie. Aj, kurła jeszcze się nie obudziłem i piszę o czymś innym. Edytowane 24 marca 20205 l przez pistaczek
Opublikowano 24 marca 20205 l O co chodzi z tym drop-boxem przy sklepie? Sprzedaje w nim rzeczy a hajsu zero i w portfelu i na koncie?
Opublikowano 24 marca 20205 l Na koncie ląduje. Tam gdzie spłacasz długi u Nooka masz możliwość wyciągnąć. Ale kasy jest wtedy za towar 80%.
Opublikowano 24 marca 20205 l Uzależniająca trochę ta gierka, kiedy tylko mam czas, to odpalam pstryka i łowie rybki.
Opublikowano 24 marca 20205 l Czyli jeśli mam 30 sztuk czegoś A chce sprzedać np 10 szt to muszę 10 razy dropowac? No chyba ktoś żarty są robi :p
Opublikowano 24 marca 20205 l Nie wiem czy to jakis bug u mnie, czy u wszystkich tak jest/bylo, wczoraj sąsiedzi postawili domki i teraz nie moge ich odwiedzić. Tak jakby drzwi nie działały. W new leaf jak kogoś nie bylo wyświetlało się info że ten ktos gdzieś wyszedł, albo że śpi, a u mnie w NH nic sie nie pojawia, tak jakby nie było triggera uruchamiającego sekwencję. Druga rzecz, jak zmieniam tapetę w domku, ta zakrywa mi okna... Dajcie znać czy macie/mieliście podobne przygody.
Opublikowano 24 marca 20205 l No jak nie ma w domu kogoś to się nic nie dzieje. Nie ma żadnego info. Co do tapet to one też zmieniają okna. I tak - jedna "tapeta" ma okna, jedna nie.
Opublikowano 24 marca 20205 l Uff, pierwsze issue naprawił najstarszy sposób, wyłączyłem i włączyłem gre i juz wszystko dziala jak powinno. A z tapetami to słaba opcja imo, mam nadzieję że to jednak bug i to załatają.
Opublikowano 24 marca 20205 l Chyba pierwszy raz w życiu padłem ofiarą hajpu dziś odbieram AC i jestem mega ciekawy tej giereczki.
Opublikowano 24 marca 20205 l No jak ktoś się jeszcze zastanawia to niech śmiało gierke bierze. Jest dopracowana i dopieszczona graficznie. Szczegoly na roznych gatunkach owadów, ryb, meblach czy ubraniach robią wrażenie. Zawartość też mnie zadowala gra jest kompletna a update to tylko 250mb. No i w grze jest mechanizm srania do kibla - wyrzucamy wtedy nagromadzoną po zjedzeniu owoców energię. Zreszta to gra na switcha to zawsze odsprzedacie z małą stratą. Edytowane 24 marca 20205 l przez devilbot
Opublikowano 24 marca 20205 l Czy da się oddać do muzeum kilka ryb jednocześnie, czy mając pełny plecak za każdym razem muszę prowadzić gadkę?
Opublikowano 24 marca 20205 l 40 minut temu, Kosmos napisał: Czy da się oddać do muzeum kilka ryb jednocześnie, czy mając pełny plecak za każdym razem muszę prowadzić gadkę? Będziesz mógł niedługo. 7 godzin temu, Basior napisał: Na koncie ląduje. Tam gdzie spłacasz długi u Nooka masz możliwość wyciągnąć. Ale kasy jest wtedy za towar 80%. To po co ta skrzynia? Nie czaję, bank chyba tak nie działa, nie dość, że płacą z opóźnieniem, to jeszcze 80%:/
Opublikowano 24 marca 20205 l 1 godzinę temu, roivas napisał: To po co ta skrzynia? Zebys mógł sprzedawać rzeczy jak grasz po 22
Opublikowano 24 marca 20205 l Taa już zaczaiłem po raz drugi z opóźnieniem;) Dziwne są te sztuczne utrudnienia mimo wszystko. Spoko się gra ale jednak denerwują niektóre rzeczy. Czemu się muszą ładować pomieszczenia, to nie kumam:P
Opublikowano 24 marca 20205 l Bo Switch nie ma takiej mocy, żeby wygenerować tyle assetów na raz w takiej jakości!
Opublikowano 25 marca 20205 l Ja też mam problem z żelazem. Byłem nażarty owocami i zamiast zbierać żelazo to rozwaliłem wszystkie kamienie na wyspie. Teraz już chyba 3 dni minęły, ale i tak z każdego kamienia wypada tego raptem kilka, a ja do sklepu potrzebuję! No ale zbieram powolutku. Lecenie na inną wyspę kosztuje aż 2000 mili! Ale złamałem się i spotkałem jakiegoś gejowego, różowego aligatora. Nawet mu powiedziałem, żeby się do mnie wprowadził ale nigdzie go nie widzę.
Opublikowano 25 marca 20205 l Hej. Dziś wieczorem odbieram swoją kopie AC. Z chęcią odwiedzę Wasze wyspy. Jak chcecie, to dodajcie mnie do znajomych. Fajnie widzieć, że nie ciupie się w AC samemu. SW-7336-8475-4699
Opublikowano 25 marca 20205 l 12 godzin temu, estel napisał: Ja też mam problem z żelazem. Byłem nażarty owocami i zamiast zbierać żelazo to rozwaliłem wszystkie kamienie na wyspie. Teraz już chyba 3 dni minęły, ale i tak z każdego kamienia wypada tego raptem kilka, a ja do sklepu potrzebuję! No ale zbieram powolutku. Lecenie na inną wyspę kosztuje aż 2000 mili! Ale złamałem się i spotkałem jakiegoś gejowego, różowego aligatora. Nawet mu powiedziałem, żeby się do mnie wprowadził ale nigdzie go nie widzę. Bilet chyba jest wielorazowego użytku. Edit - jednak nie. Edytowane 26 marca 20205 l przez Kosmos