Opublikowano 19 kwietnia 20204 l 36 minut temu, devilbot napisał: Mrówki i muchy ale muchy rzadziej. Muchy czasami pojawiają się też jak śmieci zostawimy na ziemi. Te wyłowione z wody (buty, puszki, opony).
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l Pytanie na szybko Majstry - jeśli odbiłem się od Animal Crossing New Leaf na 3DS, to jest sens inwestować w New Horizon? Jakoś mnie nie porwało, wręcz znudziło łażenie codzienne tam i z powrotem, robienie tego samego, powtarzalność wszystkiego, dekorowanie domu to już w ogóle ni hu hu nie mój dzwoneczek.. Chyba powinienem odpuścić...
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l To ta sama gra. Tylko w New Horizons możemy dekorować cały teren zewnętrzny czyli całą wyspę. W poprzednich o ile pamiętam tylko dom dekorowaliśmy w środku. No i tu doszły recepty i crafcenie.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l 17 minut temu, devilbot napisał: To ta sama gra. Tylko w New Horizons możemy dekorować cały teren zewnętrzny czyli całą wyspę. W poprzednich o ile pamiętam tylko dom dekorowaliśmy w środku. No i tu doszły recepty i crafcenie. No to jednak nie dla mnie... Dzięki za odpowiedź. Edytowane 19 kwietnia 20204 l przez Kris77
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l 9 minut temu, Kris77 napisał: No to jednak nie dla mnie... Dzięki za odpowiedź. Ja bym spróbował, jeśli podobało Ci się Stardew Valley? W poprzednią część nie grałem, ale po komentarzu poprzednika widzę, że w tej części doszło sporo nowości.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l Godzinę temu, zdrowywariat napisał: Ja bym spróbował, jeśli podobało Ci się Stardew Valley? W poprzednią część nie grałem, ale po komentarzu poprzednika widzę, że w tej części doszło sporo nowości. Nie grałem w Stardew Valley. Obawiam się raczej powtarzalności, tego że mnie to znudzi szybciej niż prędko. Jeśli jest to rozwinięcie New Leaf, tylko bardziej, to będzie tak samo - nie będzie mi się chciało kopać skamielin, łowić ryb, łapać robali, kupować rzepy i tym bardziej jej sprzedawać w określonym okienku czasowym. Wynika z tego, że to jednak nie dla mnie gra. Dzięki za pomoc. Edytowane 19 kwietnia 20204 l przez Kris77
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l Ech, niedzielny czil. A od jutra znów pogoń za najlepszą ofertą na rzepy. Spoiler Pierwsza zasada fight clubu: nie rozmawiamy o fight clubie.
Opublikowano 20 kwietnia 20204 l Ależ się dużo dobra szykuje A dziś część rzep na https://turnip.exchange/ poszła z przebitką razy 3. I to na wyspie za free.
Opublikowano 20 kwietnia 20204 l To mogą też być rzeczy które z gry zostały wycięte a mogą być faktycznie nadchodzące nowe. Tego nie wiemy.
Opublikowano 20 kwietnia 20204 l Ja nawet nie wiedziałem, że muzeum może levelować po namiocie Do tego nurkowanie i uprawianie warzyw. Mega. Edytowane 20 kwietnia 20204 l przez Kosmos
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l Rzepa wybiła mi właśnie na 564. Gdyby ktoś chciał wpaść, to zostawiam konsolę włączoną z Dodo Code: C65TJ. Napiwki mile widziane Edytowane 21 kwietnia 20204 l przez Gromit
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l @Gromit (pipi)a bede po 18 dopiero w domu mam nadzieje ze bedziesz grał wieczorem
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l Od dzisiaj dolaczam do rzepowych spekulantow. Rozumiem ze zakupuje u babeczki w niedziele i mam tydzien zeby sie jej pozbyc z przebitka tak?
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l tak, najpozniej w sobote musisz sprzedac bo w niedziele gnija, a Nooki wtedy nie kupuja
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l Nowy Dodo Code: 3GQG3 zostawiam konsolę włączoną, zapraszam. Nook's Cranny jest z lewego tyłu mojego placu, a plac na wprost z lotniska. Edytowane 21 kwietnia 20204 l przez Gromit
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l Ten tryb sieciowy to gruba parodia z tymi ładowaniami. Nawet nie wiem jak to nazwać. Jeszcze muszę stać 3 metry od routera;] Edytowane 21 kwietnia 20204 l przez roivas
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l I cyk kolejne 100 godzin wejdzie. Kurde u mnie już więcej godzin na to poszło niż na Zelde, Xeno2 i FE3H, a każda powyżej 100h. Wyprzedziłeś minimalnie @Rayos Edytowane 21 kwietnia 20204 l przez Basior .
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l 40 minut temu, Gromit napisał: Nowy Dodo Code: 3GQG3 zostawiam konsolę włączoną, zapraszam. Nook's Cranny jest z lewego tyłu mojego placu, a plac na wprost z lotniska. Zrobił się ruch jak na Marszałkowskiej. xd Dzięki, zostawiłem napiwek i mały bonus w postaci "tronu".
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l Krwa ta gra to jest tak urocza wydmuszka. Z jednej strony po co to cale dekorowanie jak nie da sie wejsc w interakcje z tymi przedmiotami. Ludzie traca godziny zycia, zeby wyspa wygladala ladnie, a online ssie po calosci. Nie rozumiem fenomenu tej gry. Z drugiej strony codziennie prawilnie czyszcze chwasty, lupie kamienie i zbieram owoce... Glupota.
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l 34 minuty temu, estel napisał: Krwa ta gra to jest tak urocza wydmuszka. Z jednej strony po co to cale dekorowanie jak nie da sie wejsc w interakcje z tymi przedmiotami. Ludzie traca godziny zycia, zeby wyspa wygladala ladnie, a online ssie po calosci. Nie rozumiem fenomenu tej gry. Z drugiej strony codziennie prawilnie czyszcze chwasty, lupie kamienie i zbieram owoce... Glupota. Fenomen tej gry jest chillout, złap je wszystkie i chodź pokażę ci jak się urządziłem. A do tego kredyt bez oprocentowania. Z niektórymi przedmiotami da się wejść w interakcję, można zmienić wygląd przy lustrze, zapalić w kominku, włączyć radio, a to nie wszystko.