devilbot 3 682 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 @Gromit Daj dodo code proszę. Czekamy!!!111 Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Ja tam się rozczarowałem, gdy po zbudowaniu pięknego onsena (hot spring) nie mogłem nawet wejść do źródełka 1 Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 No stoję z wanną pełną rzepy na lotnisku i ani w jedną, ani drugą xd Dobrze, ze pusto, bo inne zwierzaki by się dziwnie patrzyły. 1 Cytuj
pietrex 3 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 (edytowane) Dzisiaj są chyba jakieś problemy techniczne bo kilka razy wywaliło mi błąd i zerwało połączenie. Udało się jednak dostac na wyspę @Gromit , gdzie dobilem niezłego targu z lichwiarzami! Dzięki za udostępnienie kodu, w podzięce zostawiłem „drobny” upominek w bellsach Poki co mam tylko Kmiota w apce Best Friends, wiec jak jest offline to ciężko gdzie indziej sprzedać owoce bo bramki zamknięte. Jesli ktoś korzysta z online to zapraszam do dodawania: Friend Code SW-0585-2452-4033 Edytowane 21 kwietnia 2020 przez pietrex Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 @Gromit Chętnie wbije do Ciebie sprzedać rzepkę:) Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 @devilbot @szurubur LRBK3 niestety co jakiś czas rozłącza mi usługę online. Piszcie na bieżąco, czy się udało, będę w razie czego odświeżał Dodo Code. 2 Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Lecę! Gdzie można zostawiać zapłatę? Zostawiam upominek i jak sprzedam rzepę, to jakiś procent ;] Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Stoję w turbanie obok Nook's Cranny Możesz rzucić obok. Jakby co to polecam naszego Discorda - jest tam silna społeczność AC i łatwiej się zgadywać na takie akcje. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 No, zostawiłem. Jeszcze z dwa kursy xd Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 (edytowane) @Gromit Daj namiary na tego discorda. Ja tam się nie mogę połączyć bo są jakieś zakłócenia ;/ Mówi mi, że masz włączonego Nook Phone'a albo z kimś gadasz. Przestańcie się tam bryndzlować panowie, trzeba hajs robić. Edytowane 21 kwietnia 2020 przez estel Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Próbuj do skutku. Dopiero jak wszyscy na wyspie skończą konwersować i bawić się telefonem to puszcza. Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Udalo mi się zrobić jeden kurs. Jakbyś jeszcze stawiał @Gromit to daj znaka. Plus daj friend code, bo zachowalem sie jak patol i nie zostawilem napiwku Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 57 minut temu, estel napisał: @Gromit Daj namiary na tego discorda. Ja tam się nie mogę połączyć bo są jakieś zakłócenia ;/ Mówi mi, że masz włączonego Nook Phone'a albo z kimś gadasz. Przestańcie się tam bryndzlować panowie, trzeba hajs robić. masz temat w dziale switcha z linkiem w pierwszym poście 1 Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 (edytowane) @estel 3P4VL Edytowane 21 kwietnia 2020 przez Gromit Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Ja w sumie cztery kursy zrobiłem. Rano miałem 200k na koncie, teraz to 7,6 bańki, a 400k zostawiłem Gromitowi w ramach rekompensaty za podeptany trawnik. Dopiero w takich chwilach boli ten system online xd To jest tragedia. Nie da się nic zrobić. Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 30 minut temu, Gromit napisał: @estel 3P4VL Arek to ja juz bylem, zostawilem napiwek. Dziekuje bardzo! Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Dziekuje Pan @Kmiot za goscine xd czekam az wypuscisz film z castingu z mojej dziewiczej podrozy stukanie wiadomosci dramacik, nastepnym razem zobacze jak z ta appka na telefonie Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Gościu przyleciał na bosaka. Normalnie żal było patrzeć. Chciałem mu dać jakieś buty, ale on, że jest jak Cejrowski. No to nie dostał. Szkoda, że to nie sezon na skorpiony. Pobiegaliśmy trochę na golasa po pokoju uciech, ale wszelkie nagrania zostają w mojej prywatnej kolekcji. A tak w ogóle, jeśli kiedyś poczujecie, że to co robicie jest bez sensu, to głowa do góry, bo mogło być gorzej. Mogliście zamiatać plażę z piasku. Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 (edytowane) Ale wczoraj był dzień Zarobiłem dzięki napiwkom naprawdę solidny hajs, wleciało mnóstwo NMT i fragmentów gwiazd. Dziękuję wszystkim! Ciekawe, ile mi goście nakradli, gdy konsola leżała samopas XD Dodam jeszcze drobny komentarz/poradnik, jak zarobić na rzepie: 1. Korzystałem w tym tygodniu z https://turnipprophet.io/. Sprawdziło się perfekcyjnie. W moim przypadku dane były następujące: - First-Time Buyer: No - Previous Pattern: I don't know - Sunday: 105 - Monday AM: 92 - Monday PM: 123 - Tuesday AM: 153 - Tuesday PM: 564 - Wednesday AM: 160 Polecam sprawdzić - wpisujcie sobie dane po kolei i patrzcie, jak się zmienia predykcja i porównujcie z tym, co rzeczywiście działo się potem. Wygląda na to, że w ten sposób można wiedzieć już we wtorek rano, czy jest sens czekać do końca tygodnia na sprzedać rzepy u siebie, czy szukać okazji u innych. 2. Wrzuciłem ogłoszenie na https://turnip.exchange/. Nie jest to proste, mają spore obciążenie i co chwila pojawia się komunikat, że jest za dużo requestów jednocześnie, ale za którymś razem pójdzie. Nie zaznaczyłem, że wypłata jest wymagana, mimo to ludzie i tak zostawiali tipy Sugeruję zaznaczyć, że Dodo Code mogą dostać 2 osoby, bo przy większej liczbie czekanie na przyloty i odloty dłuży się niesamowicie. Tu wychodzi niesamowita żenada trybu online. Nie rozumiem, co stoi na przeszkodzie, żeby zaimplementować jakieś nieinwazyjne rozwiązanie, gdzie ludzie po prostu pojawiają się i znikają bez przerywania rozgrywki. Te ciągłe "zamknij telefon", "zamknij okno dialogowe", "przestań robić cokolwiek" to jest dramat. Przy kilku gościach co chwila gra jest przerywana. Do tego regularnie dochodzi zrywanie połączenia (i to na pewno nie jest wina mojego internetu, mam silny sygnał Wi-Fi we wszystkich pomieszczeniach), po którym trzeba stawiać wszystko od nowa. Tu kolejna żenada - żeby udostępnić wyspę przez Dodo Code, trzeba przejść przez chyba 30 dialogów i 5 razy potwierdzić, że tak, na pewno chcę udostępnić wyspę wszystkim. Pod względem UX ta gierka to jest mocne 1/10. Edytowane 22 kwietnia 2020 przez Gromit 3 Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 No to prawda. Ja mam tylko nadzieję, że nikomu save'a nie w(pipi)i, bo do tej pory Nintendo nie oferuje back-upy na swojej super premium obsłudze online, ani w żaden inny sposób Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Prorok rzepowy to dobry gadżet, sam w zeszłym tygodniu wyczekałem na stawkę, bo już z wyprzedzeniem wiedziałem, że nadchodzi. Czasem schemat jest już znany po dwóch, trzech wpisach i wiadomo czego się spodziewać, ja dopiero mając środowy (PM) kurs zyskałem potwierdzenie, ale to i tak ogromna przewaga. W tym tygodniu już wiem na 100%, że będzie u mnie tylko small spike, ale to i tak bez znaczenia, bo Gromit wczoraj rozwiązał problem. Tylko czekać aż Nintendo wprowadzi jakieś zmiany w patternach i ludzie zbankrutują. No i wyspiarze wpadali tam po czysty zysk, więc wypadało coś zostawić gospodarzowi i cieszę się, że każdy zarobił na tej imprezie. Ale kur'wa te online a'la nintendo to dramat i załamywanie rąk xd Mam nadzieję, że już myślą o jakimś patchu. Spoiler Ta, na pewno xd Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Ale pracowity dzionek na wyspie tyle drzewa co sie narabalem to ja nawet nie, przy okazji strasznie wcoorwia zuzywanie sie narzedzi ;/ 3 domy pod przybyszy przygotowane, byle do jutra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi