Opublikowano 1 listopada 20213 l Wlasnie sie z tym mecze teraz Tak wogole to ciekawe co bedzie u mnie skoro jako lokacje wybralem Afryke xD
Opublikowano 1 listopada 20213 l Kusi, ale wiem, że jak włączę to znowu na 300h. Za każdym razem, gdy wracałem do Stardew Valley to mijały dwa lata, czy coś koło tego. Tu byłoby podobnie, niebezpieczna gra :). Edytowane 1 listopada 20213 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 listopada 20213 l W tym dlc będzie można rozwijać gospodarkę na wyspie Harva. Jeśli w tym tłustym interesie macza swoje palce Nook, Tom, zwiastuje to grube i niejasne inwestycje. Nie wiem czy moje 6 milionów dzwonków oszczędności wystarczy na rozkwit tego rynku a co dopiero jeśli ktoś zaczyna od zera do milionera. Ja z nadzieją patrzę w przyszłość, że pewnego dnia w którymś ciemnym kącie pojawi się nieoficjalne stoisko cinkciarza Redd, Jolly. Brakuje mi jeszcze 22 okazów…
Opublikowano 1 listopada 20213 l Mam troche beke z tego ze jak ktos trafi we snie na moja poprzednia wyspe to zobaczy plonacy krzyz z flag Skandynawskich krajow zrobiony z ognisk, dobrze ze chociaz zmienilem z normalnego plonacego krzyza Mialem wrzute zrobic najbardziej rasistowska wyspe jaka jest xD Ale tylko na chwile zeby porobic screeny rzecz jasna
Opublikowano 2 listopada 20213 l 21 hours ago, Ken Adams said: W tym dlc będzie można rozwijać gospodarkę na wyspie Harva. Jeśli w tym tłustym interesie macza swoje palce Nook, Tom, zwiastuje to grube i niejasne inwestycje. Nie wiem czy moje 6 milionów dzwonków oszczędności wystarczy na rozkwit tego rynku a co dopiero jeśli ktoś zaczyna od zera do milionera. Ja z nadzieją patrzę w przyszłość, że pewnego dnia w którymś ciemnym kącie pojawi się nieoficjalne stoisko cinkciarza Redd, Jolly. Brakuje mi jeszcze 22 okazów… Przecież było w direct masz z tylu Red-a
Opublikowano 4 listopada 20213 l Ojj dzisiaj nie bedzie spania, Forza Horizon 5 i Animal Crossing 2.0
Opublikowano 4 listopada 20213 l Ależ dziś piekny dzień dla fanów gaminguciezko bedzie wybrac w co grac
Opublikowano 4 listopada 20213 l No i gdzie ten Brewster z updatu? Myślałem że będzie u pana sowy a tam wszystko po staremu.
Opublikowano 4 listopada 20213 l U mnie na razie nie ma Wiecie chłopaki jak podkładać te drabiny pod wzniesienia?
Opublikowano 4 listopada 20213 l Zapytaj Blathersa o niego i dopiero sie dowiesz. Na drabiny trzeba wykupić recepturę.
Opublikowano 4 listopada 20213 l 10 minut temu, Ken Adams napisał: Zapytaj Blathersa o niego i dopiero sie dowiesz. Na drabiny trzeba wykupić recepturę. Nie ma żadnej opcji żeby spytać
Opublikowano 4 listopada 20213 l Musisz porozmawiać z Blathersem. Od niego dowiesz się gdzie znaleźć Brewstera. Spoiler Trzeba udać się w rejs łódką z Kapitanem na tajemniczą wyspę tam on jest
Opublikowano 5 listopada 20213 l Jeśli ktoś ma problem z odnalezieniem Brewstera, lub z rozmową z Blathersem o nim, lub z innymi nowościami, dzisiaj przeczytałem, że trzeba spełnić pewne wymagania jak: * K.K. Slider musiał wpaść z koncertem * 3gwiazdkowa wyspa * 60 donacji do muzeum być może coś jeszcze, googlujcie
Opublikowano 5 listopada 20213 l Wróciłem na wyspę, oj tak. Kupiłem DLC, ale jeszcze nawet tam nie zajrzałem. Póki co odwiedziłem Brewstera i go zwerbowałem. Trochę pogotowałem, wykupiłem część nowych gratów i wszystkie nowe appki. Teraz tak: Marchewki, pomidory - to wszystko rozumiem tylko z sadzonek od Leifa? Bo póki co zasadziłem jedynie dynie i trzcinę cukrową, ale widzę, że do przepisów będę potrzebował też innych gratów. No i zboże? Tez od Leifa? Dawno nie grałem... Te nowe wyspy, które można odwiedzać łódką to oferują coś wartego uwagi poza Brewsterem? Jutro chyba pora odwiedzić DLC i zobaczyć co tam się święci.
Opublikowano 7 listopada 20213 l Tak, większość od Leifa, najlepiej mu zrobić budkę na Harv wyspie jako pierwszy (wszystkie to jakieś 700,000 wiec nie jest źle) Nowe wyspy to dalej farmowania surowców w grze (wyspa z dyniami, gwiazdami albo rożne pory roku itp,itd)
Opublikowano 8 listopada 20213 l Fajnie się gra w to. Powoli :) Fajne wychodzą zdjęcia po zaprojektowaniu domku letniskowego: W moim świecie już chodzą do szkoły: Fantastyczny dodatek
Opublikowano 12 listopada 20213 l Panowie, jak moge kogos wykopac z wyspy? Mam 2 mieszkancow ktorych chce sie pozbyc bo chce miec miejsce na nowych, fajnych i pokreconych zwierzakow xD
Opublikowano 12 listopada 20213 l Z Isabelle trzeba pogadać i tam jest taka opcja. Jeszcze nie używałem, ale chyba tak zrobię, bo jeden mieszkaniec chciał odejść, to co będę go trzymał.
Opublikowano 12 listopada 20213 l 53 minuty temu, Sven Froost napisał: Panowie, jak moge kogos wykopac z wyspy? Mam 2 mieszkancow ktorych chce sie pozbyc bo chce miec miejsce na nowych, fajnych i pokreconych zwierzakow xD Możesz być chuykiem i pacnąć kogoś kilka razy z siatki na robale, po jakims czasie powinien oznajmic ze chce się wyprowadzić. Raz tak kogos kogo nie lubilem walnąłem ale przykro mi się zrobiło i zacząłem przepraszać i kupować drogie prezenty. Ignorowanie tez powinno zadzialac, gadaj z każdym tylko nie z tymi których chcesz sie pozbyć. Trochę dłuższy ale bardziej humanitarny sposób.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Najszybciej to jak jakiś znajomy ma kogoś juz spakowanego i go odwiedzić i zaprosić do siebie tez można zamówić sobie amiibo karty z aliexpress i wymienić na tych co się chce, wymiana mieszkańca w 2 dni Edytowane 12 listopada 20213 l przez Labtec
Opublikowano 12 listopada 20213 l Na wyspach z dlc paradise planning, o ile czegoś jeszcze nie wiem, może zamieszkać 96 (!) wieśniaków. Jak przez rok nie pozwolilem nikomu z ekipy odejść, tak teraz nie ogarniam tego natłoku absolutnych jednostek, co jeden pacjent to lepszy od poprzedniego. Polecam na dobry humor