Skocz do zawartości

Animal Crossing: New Horizons

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kusi, ale wiem, że jak włączę to znowu na 300h. Za każdym razem, gdy wracałem do Stardew Valley to mijały dwa lata, czy coś koło tego. Tu byłoby podobnie, niebezpieczna gra :).

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

W tym dlc będzie można rozwijać gospodarkę na wyspie Harva. Jeśli w tym tłustym interesie macza swoje palce Nook, Tom, zwiastuje to grube i niejasne inwestycje. Nie wiem czy moje 6 milionów dzwonków oszczędności wystarczy na rozkwit tego rynku a co dopiero jeśli ktoś zaczyna od zera do milionera. Ja z nadzieją patrzę w przyszłość, że pewnego dnia w którymś ciemnym kącie pojawi się nieoficjalne stoisko cinkciarza Redd, Jolly. Brakuje mi jeszcze 22 okazów…

Opublikowano

Mam troche beke z tego ze jak ktos trafi we snie na moja poprzednia wyspe to zobaczy plonacy krzyz z flag Skandynawskich krajow zrobiony z ognisk, dobrze ze chociaz zmienilem z normalnego plonacego krzyza :pawel: Mialem wrzute zrobic najbardziej rasistowska wyspe jaka jest xD Ale tylko na chwile zeby porobic screeny rzecz jasna

Opublikowano
21 hours ago, Ken Adams said:

W tym dlc będzie można rozwijać gospodarkę na wyspie Harva. Jeśli w tym tłustym interesie macza swoje palce Nook, Tom, zwiastuje to grube i niejasne inwestycje. Nie wiem czy moje 6 milionów dzwonków oszczędności wystarczy na rozkwit tego rynku a co dopiero jeśli ktoś zaczyna od zera do milionera. Ja z nadzieją patrzę w przyszłość, że pewnego dnia w którymś ciemnym kącie pojawi się nieoficjalne stoisko cinkciarza Redd, Jolly. Brakuje mi jeszcze 22 okazów…

Przecież było w direct

A green-haired villager stands in front of Kicks the skunk with Redd the fox in the background.

masz z tylu Red-a

Opublikowano

Musisz porozmawiać z Blathersem. Od niego dowiesz się gdzie znaleźć Brewstera.

Spoiler

Trzeba udać się w rejs łódką z Kapitanem na tajemniczą wyspę tam on jest

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z odnalezieniem Brewstera, lub z rozmową z Blathersem o nim, lub z innymi nowościami, dzisiaj przeczytałem, że trzeba spełnić pewne wymagania jak:

* K.K. Slider musiał wpaść z koncertem

* 3gwiazdkowa wyspa

* 60 donacji do muzeum

być może coś jeszcze, googlujcie

Opublikowano

Wróciłem na wyspę, oj tak. :banderas:

Kupiłem DLC, ale jeszcze nawet tam nie zajrzałem. Póki co odwiedziłem Brewstera i go zwerbowałem. Trochę pogotowałem, wykupiłem część nowych gratów i wszystkie nowe appki. Teraz tak:

Marchewki, pomidory - to wszystko rozumiem tylko z sadzonek od Leifa? Bo póki co zasadziłem jedynie dynie i trzcinę cukrową, ale widzę, że do przepisów będę potrzebował też innych gratów. No i zboże? Tez od Leifa? Dawno nie grałem...

Te nowe wyspy, które można odwiedzać łódką to oferują coś wartego uwagi poza Brewsterem?

Jutro chyba pora odwiedzić DLC i zobaczyć co tam się święci.

Opublikowano

Tak, większość od Leifa, najlepiej mu zrobić budkę na Harv wyspie jako pierwszy (wszystkie to jakieś 700,000 wiec nie jest źle) 

Nowe wyspy to dalej farmowania surowców w grze (wyspa z dyniami, gwiazdami albo rożne pory roku itp,itd)

• Dzięki 1
Opublikowano
53 minuty temu, Sven Froost napisał:

Panowie, jak moge kogos wykopac z wyspy? Mam 2 mieszkancow ktorych chce sie pozbyc bo chce miec miejsce na nowych, fajnych i pokreconych zwierzakow xD

Możesz być chuykiem i pacnąć kogoś kilka razy z siatki na robale, po jakims czasie powinien oznajmic ze chce się wyprowadzić. Raz tak kogos kogo nie lubilem walnąłem ale przykro mi się zrobiło i zacząłem przepraszać i kupować drogie prezenty. Ignorowanie tez powinno zadzialac, gadaj z każdym tylko nie z tymi których chcesz sie pozbyć. Trochę dłuższy ale bardziej humanitarny sposób. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Najszybciej to jak jakiś znajomy ma kogoś juz spakowanego i go odwiedzić i zaprosić do siebie

tez można zamówić sobie amiibo karty z aliexpress i wymienić na tych co się chce, wymiana mieszkańca w 2 dni

Edytowane przez Labtec
Opublikowano

Na wyspach z dlc paradise planning, o ile czegoś jeszcze nie wiem, może zamieszkać 96 (!) wieśniaków. Jak przez rok nie pozwolilem nikomu z ekipy odejść, tak teraz nie ogarniam tego natłoku absolutnych jednostek, co jeden pacjent to lepszy od poprzedniego. Polecam na dobry humor